این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !:31:
Printable View
این عکس واقعا برای Fable 3 هست ؟؟؟؟!!!!:18:نقل قول:
این که بیشتر گرافیکش شبیه بازی های Ps2 هست !:31:
نه ، گرافیک خود بازی با این زمین تا آسمون فرق داره ، نمیدونم چرا انقدر بازی تو این عکس بی کیفیته !نقل قول:
دیشب 5 ساعت بکوب بازی کردم واقعا حال داد . هی با خودم میگفتم این دیگه آخرین Questـه اما نمیشد ولش کرد . رفتیم زن گرفتیم بردیمش خونه شب اول رو برگزار کردیم یوهو دیدم یه بچه تو دسشته : دی خلاصه با این همه گرفتاریو Questهای فراوان نمیدونم این بچه چی بود این وسط ! کلا مارو از کار و زندگی انداخته فوق العادست
شما هم یه سری توضیحات +18 رو بزار تو اسپویلر! :31:نقل قول:
میانگین امتیازات بازی به 79 رسیده که همونطور که پیش بینی شده بود ضعیفترین این سری میشه با این امتیاز..........میانگین شماره یک84 و میانگین شماره دو 89 بوده........ .
بازی رو که چند روز پیش تموم کرده بودم ...در نتیجه از چند روز پیش هی هی دارم بازی رو ادامه میدم تا راهای فرعی و کلیدا و کلا جاهای مخصوصی بازی رو پیدا کنم...در کنارش هم ماموریتهای باقی مونده رو انجام میدم........ .
به نظر من که بازی کمی ناامید کنندس.....آخه خداییش چی این با شماره 2 فرق داره؟؟؟؟به غیر از تصمیماتی که تو این بازی می گیریم و یه شهر صحرایی و تغییر در منوها......... .و البته خیلی از ویژگیهای مثبت شماره 2 که حذف شده.
خود مولینو یه بار تو مصاحبش گفته بود ساختن fable2 عجولانه بود که خداییش راست می گفت اگه اون زمان fable 2 رو نمی ساخت و همین زمان fable3 رو میداد بیرون بازی یه میانگین امتیاز حدود 90 و شاید بالاتر می گرفت.
.
راستشو بخوای منم با نسخه 2 بیشتر از این حال کردم .نقل قول:
ولی حالا بی خیال اینجا رو داشته باش :
یه اچیومنj بازی هست که گفته 2000 امتیاز در بازی Mortar بگیرید .
من امروز گرفتم ،اگه شما هم گرفتید که هیچ ولی اگه نگرفتید این توضیحاتش:
محتوای مخفی: mortar
چه جالب بازی سیستم دوست یابی هم داره:21:
نقل قول:
آره اما این Legandry Weapen ای که میده زیاد قوی نیست!
بعد کشتن تمام Gnomes ها اون زمانه که میفهمین Legandry Weapen یعنی چی :دی
منم بازی رو دیروز تموم کرم اما چه بسا که تازه شروه بازیه. ( جایه اون Tomb مخصوص Gargalys ها در Fable 2 هم تنها یک کیسه پول پیدا میکنید :دی )
در مورده iپورت سیو ها به Fable 3 که من اوله بازی برام تعجب که هیچ چیزی ندیدم یک چیزایی شنیدم که میگه این سیو ها تویه درون بازی تاثیر میگزاره و کار هایی که پدرت کرده (کاراکتر شما در Fable 2 ) رو در این نسخه نشون میده!!
save import only lets villagers gossip about your fable 2 character
اما اینکه چطوری سیو رو میشه ایمپورت کرد یا اصلا اتومات پورت میشه چیزی پیدا نکردم ان شالله پیدا میشه...
راستی کسی تاریخچه ی شهر هایه Fable 2 رو میدونه که چی به سرشون اومد؟ من فقط شهر BloodStone رو میدونم که از تویه یکی از دیالوگ ها با Walter شنیدم که گفت اون شهر توسط Banshee ها گرفته شده و ...
آقا یه سوال:
کلا کسایی که 360 نداشتن و 2 رو بازی نکردن آیا 1-ضرر کردن 2-این مثل همونه 3-این بهتره؟
(لطفا بدون در نظر گرفتن نمره ی سایتا و به عنوان یه خوره RPG جواب بدید!)
به نظرم هردوتاشو آدم باید بازی کنه. هر دوش توپه! و کسی که ایکس باکس نداره و فقط اینو توی کامپیوتر بازی خواهد کرد ، یک کوچولو ضرر کردن!
از لحاظ برتری هم ، اگه این طوری نمی دادن بازی رو ، و بجای دو سری هر الان تازه نسخه 2 شو میدادن خیلی بهتر میشد ، یعنی روی قبلیش بیشتر کار می کردند.
کلا این نسخه اش از لحاظ آر پی جی بودنش قوی تره!
اینو حتما بخونید ، تفاوت بین فیبل 2 و فیبل 3 هست. خیلی جالبه :
کد:http://www.gamespot.com/features/6283383/index.html?tag=topslot;thumb;4
اینو هم حتما بخونید و یکی وقت داره ترجمه کنه ، به نظرم ، نظرش کاملا درسته! :
کد:http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fableiii/player_review.html?id=743412&tag=player-reviews%3Bcontinue%3B2
گزینه 1 صحیح است .:20:نقل قول:
از نظر من که بدجور ضرر کردن چون شماره 2 بازی تو زمان خودش یکی از بهترین نقش آفرینی های جهان بود .
من خودم به شخصه با 2 بیشتر از 3 حال کردم .
اگر شماه 1 رو هم بازی نکردید که دیگه ضرر عظما کردید چون اونم تو زمان خودش عالی بود .
ممنون دمتون گرم بابت پاسخ ها!نقل قول:
1 رو چندین بار تموم کردم یکی از قشنگترین RPG ها بود :46:
پول بدست آورید!!!!!
( امتحان شده )
بله! با این ترفند شما میتونین 999,999,999 تا =ول بدست بیاورید ! ( توجه داشته باشین که از این مقدار تجاوز نکند )
تنها کاری که باید باکنید این هست که یک دسته ی اضافی داشته باشین .
1:با دسته ی 1 بازی رو تا جریان بازی لود کنید.
2:دسته ی 2 رو روشن کنین و پروفایل خود را فعال کنید.
3:شخصیت دسته ی 2 را با زدن دکمه ی Start به بازی بیاورید.
*4: حالا با دسته ی یک به کاراکتر دسته ی 2 نگاه کنید.
*5:سپس دکمه ی LB رو بزنید تا به دسته ی 2 Gift بدین. با این کار اتومات میرین به Santuary .
*6:سمت راست خود باید یک کیف آبی رنگ باشه.
*7:تمام پوله خود را انتخاب کنید.( توجه داشته باشین سقف پولی که میتونین بزارین 100000 تاست )
*8:تا حد ممکن این کار را انجام دهید تا پولتان صفر شود.
*9:حال به بازی برگردید.
*10:دسته ی 2 را برداشته و به Sanctuary برین ( با زدن دکمه ی Start )
*11:به تاقچه ی Gift ها بروید.
*12:همه ی Gift هایی که از دسته ی 1 گرفتید را Reject IT کنید.
*13:به بازی برگشته و با دسته ی 2 رویه خود را به دسته ی 1 کرده و دکمه ی پایین D-Pad را زده تا از بازی خارج شوید.
*14:حال دوباره دسته ی 2 را به بازی برگردونید ( با زدن دکمه ی Start )
*15: با دسته ی 1 به Sanctuary رفته و تمام Gift هایه خود را بردارید.
16:موراد ستاره دار را تکرار کنید.( از 4 تا 15 )
با این کار هر بار 2 برابر پول قبل را از Gift ها بر می دارین!!!!! این کار را تا پول 999,999,999 ادامه دهید!!!!!
من که در عرضه 15 دقیقه میلیاردر شدم :دی طولانی ترین جایه کار اینکه پولتو Gift کنی چون سقف پول داره باید هی بزنی که اگه مثلا پولت 2000000 باشه یکم طول میکشه.
پول بدست آورید 2!!(برایه افرادی که دسته ی 2 ندارند.)
(امتحان نشده)
بهرین راه اینه که یک خونه بخرید. ( بهترین خونه اونه که بیشترین Trophy رو در خود جای بده )
1:وارد خانه شده و Trophy ها را بر رویه دیوار بگزارید.
2:سپس به بیرون برین و خونه رو بفروشید.
3:به خانه برگشته و Trophy هایه خود را بردارید.
4:برگشته و دوباره خونه را بخرید.
5: این کار را تا جایی که پول لازم دارید انجام دهید.
با گزاشتن Trophy ارزش خونه بالا میره و با فروختنش کلی سود میکنین و وقتی بردارین و دوباره خونه رو بخرین قیمت اولیه میشه!!
مشکل من تویه این این بود که خونه ای پیدا نکردم که توش Trophy بتونم بزارم! ( البته 2 تا خونه بیشتر امتحان نکردم پولم تموم شد دوستانی که چنین خونه ای رو میشناسن به بقیه هم بگن! )
با این کارها میتونین خرج سرسام آور قول هایه خود را زمانی که شاه شدین بپردازین! ( هرچند که من دهنه خودمو سرویس کردم تا بتونم خرج هاشو بدم به شما هم پیشنهاد میشه اول بازی رو تموم کنین بعد این کارا رو بکنین تا سختیه زندگی رو درک کنید :دی )
بازی دیروز تموم شد واقعا عالی بود فوق العاده لذت بردم فقط این آخرش این انتخاب ها بسیار سخت بود : دی
این پول به دست آوردن چه سخت شده فیبل 2 تاریخ کنسول رو دستکاری میکردی پول میداد بهت : دی[
بازیشو مگه میشه split/screen هم بازی کرد؟؟؟
نه تویه یک Screen دو تا هیرو میان ... میتونین با هم ازدواج کنین... بیزینس کنین و ...نقل قول:
میشه دوتا داستانو رفت؟ مثلا یکی زن بشه و یکی مرد و بعدش هرکی کوئست خودشو بره و... ؟
سرانجام این بازی زیبا رو تموم کردم و به تمام کسانی که این بازی رو انجام ندادند پیشنهاد میکنم که هر چه زود تر دست به کار بشن
بچه ها یه سوال؟
بعد از هر مرحله که تموم میکردی وارد پورتال میشدی یه زن میمود راهنماییت میکرد صداش خیلی شبیهه به شهره اغداشلو بود ولی من تو کریدیت آخر بازی اسمی از ایشون ندیدم میخواستم ببینم شما چیزی دیدید یا با من موافقید یا نه؟
اسم اون زن Theresa ـه و تو دو نسخه ی قبلی هم بود، نقش بیشتری هم داشت. خواهر هیرو فیبل 1ـه. اسم دوبلورش هم Zoe Wanamakerـه.نقل قول:
عزیز تویه یک اسکرین فکر نمی کنم اینطوری شه.نقل قول:
ولی اگه 2 تا داستان رو جدا بری وقتی دسته ی 2 رو به بازی میاری شخصیت پروفایلت میاد.( حالا چه مرد چه زن )
من خودم یک زن ساختم وقتی آوردمش با لباس خوابه اوله بازی بود :دی
من می خوام ازدواج کنم ، زنه می گه باید حلقه بگیری!از کجا بگیرم.؟
من الان می خوام با صاحب وسیله ی خونه فروشی ازدواج کنم ، اون مغازه بعدش واسه من میشه؟
دوستان من که زبانم در حد افتضاحه این بازیو بخرم یا نه ؟ Mass Effect 2 رو که خریدم مثل چیز پشیمون شدم !(چون خیلی به زبان احتیاج داشت )
حلقه رو که باید از جواهر فروشی بگیری ( دست فروشها)نقل قول:
مغازه رو هم باید فقط بخری تا مال تو بشه .
این مثل اون احتیاج به زبان نداره .نقل قول:
تو این شماره هم میشه حلقه ازدواج تقلبی به خانوم بدی؟
دوستان این بازی هم دارای کد امنیتی anti piracy 2.5 هست؟
توی بازی آپدیت جدید داشبورد داره و ما مجبوریم آپدیت کنیم؟
اگه داشبورد آپدیت باشه بعد اینو بازی کنیم در اولین اتصال به لایو بن میشیم؟
بنظرتون بازیشو بگیرم؟من تابحال اینو بازی نکردم.قشنگه؟
1. بلهنقل قول:
2.خیر (این بازی استثنائا احتیاج به آپدیت نداره)
3.در اولین اتصال فلگ و در اولین بن ویو بن میشید .
بازی فراتر از قشنگه .نقل قول:
اگه چند صفحه ی آخر رو بخونی کلا سبکشو متوجه میشی .
حالا فرض کنید من بازیو خریدم و بازی هم کردم و تا آخرش هم رفتم.وقتی به لایو وصل بشم بدون اینکه بازیو بخوام آنلاین بازی کنم بن میشم؟؟؟
یعنی اگه بازیو بعد از اتمامش بندازم یه گوشه و وصل بشم به اینترنت بن میشم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر کنسول رو آپدیت کرده باشی همون Dashboardرو اگر بازی رو داخل کنسول بزاری و بازی کنی بعدش به لایو وصل بشی حتی اگه بازی هم نکنی بن خواهی شدنقل قول:
تا چند ساعت دیگه برای دومین بار در شخصیت منفی بازیو تموم می کنم. بازی خیلی قشنگی بود فقط چند تا نکته منفی خیلی بزرگ داشت :
1- بازی دیگه خیلی اکشن بود تا RPG
2-انقلابش خیلی مصنوعی و بیمزه بود - اصلا حس انقلاب به من دست نداد ( مثلا می تونستند یکم بیشتر RPG اش کنن! مثلا میشد هر جور خودت می خوای ، مثلا شورش کنی ، یا مردمو با خودت بکشی به خیابونا ، یا مبارزه rebel گونه کنیم. یا ترور کنیم و... اینطوری خیلی قشنگ تر میشد. اگر هم ترس دستگیر شدن و حمله شدن توسط گارد های پادشاه رو به عنوان منافق :دی داشتیم خیلی بهتر و پر استرس تر میشد - کار سختی نبود اضافه کردن این چند مورد ، ولی خیلی بازیو زیبا تر می کرد و فضای انقلاب زیباتری می ساخت.)
3-پادشاهی اش هم قشنگ نبود و خیلی کوتاه بود. ای کاش همین طوری ادامه دار بود و بازم کار های پادشاهانه می کردی!
کلا هم بازیشو یکم سمبلی ساخته بودن ، ولی در کل خیلی توپ بود بازیش ، من بهش نمره 8.5 میدم.
خبری از نسخه PC بازی نمیشه؟
فعلا که خبری نیست ، هنوز TBA هست.
سلام به همه
من بازیه fable 3 رو دیروز خریدم.میخواستم بدونم اگه بازیو تو کنسول بذارم و تا آخر بازی هم برم و بعدش بازی که تموم شد بذارم تو آرشیوم،اگه برم تو لایو بن میشم؟؟؟؟؟با بازی نمیرم لایوا،همینطوری برم لایو و بدون اینکه بازی توش باشه.
فقط میخوام بازیو تمومش کنم.میترسم بعد از اتمام بازی بن شم.
راهنمایی کنید .ممنون
حاجی 4 تا پست بالاتر نوید جوابتو داد دیگه .:10:نقل قول:
اگه داشبوردو آپدیت کرده باشی > بله .
اگه آپدیت نکرده باشی > خیر .
مرسی حاج آقانقل قول:
آخه این کوفتی بدجوری چشمو ترسونده بود
حاجی من با هرکی احساس صمیمیت و خودمونی بودن کنم بهش می گم : "حاجی" :31::10:نقل قول:
مرسی حاجی:31::31:نقل قول:
دمت گرم
هیچی بهتر از این نیست که آدم 2 تا رفیقو میبینه با هم دوستانه برخورد میکنند :20:
من که خیلی لذت میبرم :31: