اگه ارشد معماری کامپیوترهست راهنماییم کنه
سلام دوستان
من دانشجوی ارشد معماری کامپیوتر هستم
نمیدونم برای پایان نامه چه موضوعی انتخاب کنم؟
به کار بامیکرو کنترلر و باتری خورشیدی علاقه دارم
موضوعی که مرتبط با اینا باشه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:9::42::45:
شرح وظایف کارشناس امور سخت افزار
سلام
من تو یه آگهی استخدام یه عنوان شغلی دیدم
که کارشناس امور سخت افزار بود
کسی میدونه برای این شغل چه مهارت هایی باید داشته باشیم؟؟
من سایتی رو میخوام که اسم رشته های مربوط به کامپیوتر رو با ترجمه داشته باشه به فارسی
من سایتی رو میخوام که اسم رشته های مربوط به کامپیوتر رو با ترجمه داشته باشه به فارسی
که مثلا "Technical Informatics" به فارسی چی میشه و الا آخر.
ممنون
چگونه وارد دانشگاه آزاد کامپیوتر شوم
میخوام بدونم چه کار کنم
کی برم دفتر چه بگیرم ؟
وای یکی بگه توروخدا
درخواست دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد کامپیوترازاد و سراسری
سلام
اگر ممکنه دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد کامپیوترازاد و سراسری رو برای دانلود بگذارید.
اگه نمیشه . لطفا بهم بگید برای کارشناسی ارشد کامپیوتر دانشگاههای سراسری و ازاد چه رشته هایی رو در شهر تبریز برای رشته کامپیوتر دارن.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بهترین مدرک مهارت کامپیوتر (غیر دانشگاهی)
سلام به همگی
دوستان..بهترین مدرک مهارت در زمینه کامپیوتر رو از کجا میشه گرفت که شامل ویژگیهای زیر باشه :
1- مورد قبول همه موسسات و شرکت های دولتی و خصوصی باشه و در کل اعتبار خوبی داشته باشه
2- واقعا نشون دهنده مهارت شما در زمینه کامپیوتر باشه
مثلا مهارت های هفتگانه icdl که گفته میشه شامل اکثر دوره ها میشه، مدرک خوبیه اما معلوم نیست از کجا باید بگیرم..یکی میگه از فنی حرفه ای باید بگیری یکی میگه فقط موسسات خصوصی میده و ...
یکسری از دوستان هم میگن از دوره های کوتاه مدت و موقت دانشگاه ها باید استفاده کنی مثل جهاد دانشگاهی و ..
نظر شما چیه ؟
چند سوال درباره کاردانی دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر
با سلام من رودهن میرم. کاردانی هستم. ترم 3. کلا در 3 ترم روی هم فقط 21 واحد پاس کردم و لطفا من رو راهنمایی کنید. کامپیوتر کاردانی پیوسته
در مجموع چند سال میتونم برای کاردانی بخونم ؟
در مجموع چند ترم می توانم برای کاردانی بخوانم ؟
در مجموعه چند واحد باید پاس کنم برای کاردانی؟
به فرض اگر 50 واحد باید پاس کنم برای کاردانی بعد از پاس کردن باید کنکور دهم یا مستقیم به کارشناسی میروم؟
اگر باید کنکور بدهم چند ماهی یکبار برگزار میشه ؟
چند بار مجاز به کنکور دادن هستم ؟
اگر کنکور قبول نشوم چه می شود ؟
مجموعه سوالات : کاردانی پیوسته کامپیوتر دانشگاه آزاد
1: در کارداني پيوسته کامپيوتر چند واحد بايد پاس شود در نهايت تا به مرحله بالاتر وارد شويم ؟
2: در کارداني پيوسته کامپيوتر حداکثر چند واحد و چند سال مي توان درس خواند با در نظر گرفتن اينکه از سربازي معاف شدم. معافيت پزشکي
3: زير چند واحد اگر در يک ترم پاس شود ترم حساب نمي شود ؟
4: منظور از ترم حساب نمي شود چيست ؟ به طور مثال من يک ترم 7 واحد پاس کرده ام. اگر چنين قانوني يعني ترم حساب نشدن وجود داشته باشد. ترم حساب نمي شود؟ منظور چيست؟ يعني اگر به طور مثال کارآفريني 3 واحد و رياضي پيش 2 واحد و زبان پيش 2 واحد را پاس کرده ام و شده است 7 واحد کلا به حساب نمي آيند و از ابتدا بايد اينها را بردارم و پاس کنم ؟
5: آيا قانوني هست که اگر در يک ترم تعداد واحدهاي خاصي را حذف کنيم حساب نمي شود ؟ مثلا 15 واحد برداريم و در نهايت 7 واحد پاس کنيم و 8 واحد باقي را اصلا نريم سر امتحان و حذف حساب شويم ؟
6: اگر تعداد واحدهاي لازم را که نميدانم چند تاست و در سوال يک پرسيدم را پاس کرديم ميرويم براي کنکور کارشناسي؟ اين کنکور هر سال فقط يک بار برگزار مي شود؟ اگر بار اول قبول نشويم بايد يک سال صبر کنيم ؟ تا چند سال مي توان پشت سر هم کنکور داد با در نظر گرفتن معافيت سربازي ؟
7: حقيقتا درمانده شدم. هيچ کس جواب نميدهد. به خود امتحانات داشنگاه مراجعه کردم. حتي به دانشگاه هاي ديگر هم مراجعه کردم. با سايت و ايميل هاي مختلف تماس گرفته ام ولي جوابي نميگيرم. هر کسي يک چيزي ميگويد. خواهش مي کنم راهنمايي کنيد
8: من شنيدم نزديک به 84 واحد بايد پاس کرد؟ پس چرا روي پرينت نوشته شده اگر تا کنون بالاي 50 واحد درسي گذرانده ايد شايسته است براي تحويل مدارک مورد نياز براي فارغ التحصيلي به امور فارغ التحصيلان دانشگاه مراجعه فرماييد
لطفا خواهشا جواب هايي با ضريب اطمينان بالا بدهيد
بسيار از شما متشکرم