آره مطمئن مطمئنم!نقل قول:
مطمئنی اسمش Dino Crisis بود؟؟
شايد يه چيزي در مايه ها outbreak براي سري رزيدنت اويل بوده! يه بازي فرعي يا همچين چيزي! جالبه هيچي ازش توي نت پيدا نمي كنم ولي دارم همچنان مي گردم
Printable View
آره مطمئن مطمئنم!نقل قول:
مطمئنی اسمش Dino Crisis بود؟؟
شايد يه چيزي در مايه ها outbreak براي سري رزيدنت اويل بوده! يه بازي فرعي يا همچين چيزي! جالبه هيچي ازش توي نت پيدا نمي كنم ولي دارم همچنان مي گردم
قسمتی از داستان DC2 رو به طور خلاصه می گم تا تاپیک نمیره.:31:.
بر اساس آزمایشاتی(که به نسخه ی اول هم مربوط هست) در کناره های یک شهر ، تاسیساتی که آزمایشگاه در آنجا بود به همراه خود شهر ناپدید میشه و جنگلهایی بوجود میاد.حالا وظیفه ی شما بدست آوردن اطلاعات و نجات بازماندگان هست.شما هم بی خبر از همه چیز وارد اونجا میشید و بعدا مورد حمله ی دایناسورها قرار می گیرید(دموی اولیه ی بازی که واقعا به نظر من بسیار بسیار عالی و کم نظیر بود) شما تمام اعضای گروه رو از دست می دید و فقط سه نفر باقی می مونید.(Dylan ، Regina ) که ناگهان می بینید دایناسور های کوچیک فرار می کنند و از پشت شما دایناسور بزرگ(T-Rex ) وارد میشه که در همین موقع David ا آر پی جی می زنه و یه چشم دایناسور رو کور می کنه و شما فرار می کنید اما تی رکس هنوز دنبال شماست و دمو با پریدن از دره ای به پایین تموم می شه و تی رکس نمی تونه شما رو بگیره.در اینجا هست که باید بازی رو با Dylan آغاز کنید.(پس از گفتگویی رجینا از اونجا خارج میشه.)البته بازی رو با هر دو کاراکتر در طول بازی انجام می دید و اینطوری نیست که بتونید انتخاب کنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.:10:
Dc مخفف چیه؟
Dino Crisisنقل قول:
Dc مخفف چیه؟
بهترین بازی کپکام سری های رزیدنت اویل بوده
ولی دویل می کرای هم خیلی بازیه قشنگیه
آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!نقل قول:
نكنه ميخواي بگي اينم بازي نكردي؟ :18:نقل قول:
اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودن:46:می شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد:8:نقل قول:
حالا تو شماره ی یک رو بازی کردی میگی عالیه ، اگه شماره ی 2 رو بازی کنی میگی شاهکاره.نقل قول:
آره داينو كريسس هم عالي بود.البت من فقط نسخه 1 رو بازي كردم.كاش يكي پيدا بشه اين بازي رو دوباره احيا كنه.داره حالم از اين بازيهاي جديد بي محتوا بهم ميخوره!
موافقم ، یعنی این تصور رو بکنید که رزیدنت اویل توش فقط سگهاش باشند ، هیجان بازی واقعا بالا میره.نقل قول:
اتفاثقا منم DC 2 رو فقط بازی کردم خیلی حال می داد سبکش که با اویل مو نمی زد فقطی جای زامبی ها رو تو بازی دایناسورا گرفته بودن که اتفاقا خیلی هم سریع بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شد تو بازی اسلح ها رو آپگرید کنی که اینشم خیلی حال می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه اینم بازی نکردم! :دی فقط تعریفشو شنیدم ! گفتم که از کپکام فقط اویل رو رفتمنقل قول:
البته فكر كنم شماره 2 هم بازي كردم.يادم نيست.كي اومد تو بازار؟ رو كدوم كنسول بود؟نقل قول:
یادش بخیر جوون بودیم بازی می کردیم:31:نقل قول:
رو همون پلی 1 بودش
البته DC 3 رو هم بازی کرده بودم واسه کنسول پلی 2 بودش سبکش رو از سوم شخص به اول شخص تغییر دادن اصلا با بازیش حال نکردم:13:
اگه پلي 1 بوده حتما بازي كردمش.آره يادش بخير.نقل قول:
دويل مي كراي 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونيماشو 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزيدنت اويل 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی پیش اومده برام .
دینو 1 رو قبول دارم بازی باحالی بود .
ولی مگه دینو 2 اونی نبود که فقط بزن بکش داشت و توش احتیاج به فکر کردن نبود ؟
البته چون اینا مال عهد دقیانوسن من درست حسابی یادم نمیاد ولی اگه لینطور باشه که گفتم دینو 2 بازی افتضاحی بود که توش فقط مهارت دایناسور کشی سنجیده میشد .
Dvil may cry 4 هنوز تو بازار نیومده؟
چرا اومده برای کنسول های 360 و Ps 3 فعلا که از نسخه Pc خبری نیست:19:نقل قول:
همین روزاست که بیاد.نقل قول:
Dvil may cry 4 هنوز تو بازار نیومده؟
نه بابا کجاش افتضاح بود. من که خیلی ازش راضی بودم . یه جورایی احشاش میکردم که دارم نسخه جدید اویل 3 رو بازی میکنم.نقل قول:
یه سوالی پیش اومده برام .
دینو 1 رو قبول دارم بازی باحالی بود .
ولی مگه دینو 2 اونی نبود که فقط بزن بکش داشت و توش احتیاج به فکر کردن نبود ؟
البته چون اینا مال عهد دقیانوسن من درست حسابی یادم نمیاد ولی اگه لینطور باشه که گفتم دینو 2 بازی افتضاحی بود که توش فقط مهارت دایناسور کشی سنجیده میشد .
راستی یه چیزی رو هم بگم که مدل این دختره مو قرمزه تو دینو کریس 2 تو بازی اویل 3 هم بود.
آره یکی از لباسای جیل تو بازی بود که وقتی بازی رو هارد تموم می کردی کلید بوتیک رو بهت می داد که اگه اشتباه نکنم 4 تا لباس داشت یکیش این بود و یکی دیگشم لباس جیل تو اویل 1 :46:نقل قول:
البته دوستان این شرکت یه بازی تنیس زده بود رو دست سگا بلند شده بود
بازیش ماله ps2بود
تاييد ميشهنقل قول:
DINO CRISIS 2 به نظر من يكي از موفق ترين بازي هاي نسل پنجم و به خصوص كنسول PS بود
راستي كسي از شماها DARKWATCH رو بازي كرده ؟
اونم يك بازي سبك FPS براي PS2 و GC و XBOX بود
كه بازي بدي نبود
اين بازي در تاريخ 29 سپتامبر سال 2000 براي كنسول PS اومد به بازارنقل قول:
كه امتياز جهاني اون 9.2 از 10 شد
دوست عزيزنقل قول:
DINO CRISIS 3توسط CAPCOM در تاريخ 16 سپتامبر سال 2003
فقط و فقط
براي كنسول XBOX شركت MICROSFT عزضه شد
كه امتياز جالبي هم نگرفت
شما چه جوري اين بازي رو روي PS2 بازي كرديد ؟
دوستان
اين جا بيشتر در مورد بازي هايي بحث ميكنيد كه capcom فقط developer اونها بوده ?
يا هم publisher هم developer ?
با این که من صاحب تاپیک نیستم اما بگم که فرقی نمی کنه.(به عنوان تاپیک مراجعه شود:31:)نقل قول:
فرق نمي كنه. هر چي كه توش اسم كاپكام باشه.نقل قول:
اين جا بيشتر در مورد بازي هايي بحث ميكنيد كه capcom فقط developer اونها بوده ?
يا هم publisher هم developer ?
منم تا حدودی تعجب کردم، نمی دونم جریانش چی بوده ولی در هر صورت من بازیش کردم رو Ps 2:46:نقل قول:
دوست عزيز
DINO CRISIS 3توسط CAPCOM در تاريخ 16 سپتامبر سال 2003
فقط و فقط
براي كنسول XBOX شركت MICROSFT عزضه شد
كه امتياز جالبي هم نگرفت
شما چه جوري اين بازي رو روي PS2 بازي كرديد ؟
واقعا هم بازی افتضاحی بود سبکش شوتر بود من که اصلا باهاش حال نکردم وقتی برای بار اول بازیش کردم خیلی زود گذاشتمش کنار دیگه هم سراغش نرفتم:13:
کسی هانتیگ گراند رو بازی کرده؟!
دوست عزيزنقل قول:
پس احتمالا شما اشتباه ميكني
چون اولا اين بازي اصلا براي PS2 عرضه نشده
كه اگه شده بود من خودم از زير سنگم شده پيداش ميكردم:31:
هم اينكه شما ميگي سبكش SHOOTER بوده در حالي كه اينجوري نيست
احتمالا شما با يك بازي ديگه اشتباه گرفتيد
اينم يكي از صحنه هاي بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد HAUNTING GROUND هم من اين بازي رو بازي كردم و تا وسطاش هم رفتم
ولي به دلايلي نشد ادامش بدم
بازي بر گرفته از سبك CLOCK TOWER از خود همين CAPCOM بود
كه گرافيك بازي و همچنين CG ANIMATION فوق العاده با كيفيتي داشت
موفق باشيد
اين همون بازيه كه منم كردم! دقيقا روي پلي 2 با سبك شوتر!نقل قول:
من فكر مي كنم يه زير بازي باشه و بازي اصلي همونيه كه براي ايكس باكس رليز شده
Hunting ground به قشنگي بقيه بازي هاي capcom نبود اما چيز جالبي از آب دراومده بود. بخصوص اينكه هيچ اسلحه اي توي بازي نداشتي و همون قايم شدن و نگاه كردن به كسي كه دنبالت مي گشت خيلي هيجان آور بود!
خوب به اسمش همون DC 3 بود اما همونجوری که آرام جان گفتن احتمالا یه نسخه ی فرعی بوده مثل اویل هایی که کاپکام به سبک شوتر داده با اونا هم اصلا حال نکردم:13:نقل قول:
منم این بازی رو تا وسطاش رفتم تا جایی که غوله رو کشتم بعدش دیگه بی خیالش شدم بازی خیلی جالبی بود با سگه خیلی حال می کردم گیم پلی اش خوب بود:10:نقل قول:
يه كم در مورد Hunting ground توضيح بديد.چه سبكيه ؟ براي كدوم كنسول هاست؟؟داستانش چيه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haunting Ground در سبك sh در سال 2005 براي ps2 اومد.
داستان بازي چيز جالبي از آب درنيومده و يه چيز قاطي پاتيه: Fiona دختر جوانيه كه وقتي از خواب بيدار مي شه خودش رو در يك قلعه عجيب مي بينه و به ياد نمي ياره چه اتفاقي باعث شده اونجا باشه. اون براي اينكه بفهمه چه اتفاقي براش افتاده و در جستجوي راه فرار قلعه رو مي گرده و در اين بين با سگي به اسم Hewie برخورد مي كنه كه بنظر مي رسه اون هم توي قلعه اسير شده. Fiona با آزاد كردن Hewie باعث دوستي بين خودش و اون سگ مي شه و همراه اون كه مهمترين و به بياني تنها اسلحه اش هست سعي مي كنه از قلعه فرار كنه. شخصيت هاي بازي محدودن:
Debilitas كه يه مرد گنده خل وچل هست كه فكر مي كنه Fiona يه عروسك گنده قشنگه!
Daniella كه يه زن جوان غير واقعيه يعني ارباب قصر اون رو ساخته و اون هيچ حسي مثل درد غم ترس يا شادي رو نداره و درنتيجه به Fiona كه داراي اين احساسات هست به چشم يه موجود جالب نگاه مي كنه!
Riccardo مردي كه صورتي درست شبيه پدر Fiona داره و اون بوده كه Fiona رو به اين قلعه آورده و يه نقشه شيطاني براش كشيده. اون به Fiona مي گه كه پدر Fiona و اون كلون بودن و با كشتن پدر Fiona حالا اونه كه نسخه اصليه ! و حالا مي خواد كه با استفاده از Fiona تولدي دوباره داشته باشه و به زندگي جاودان برسه!
بازي شروع جالبي داره و سرگذشت پنهان فيونا آدم رو دنبال خودش مي كشه. تنها سلاح مهمه Fiona سگش هيوييه و همينطور پنهان شدن فيونا ك صحنه هاي جالبي رو به وجود مي ياره. وقتي Fiona قايم مي شه مي تونيم به حركات كسي كه همه جا رو داره دنبالش مي گرده نگاه كنيم! و هوش مصنوعي بازي هم در حد خوبيه طوريكه خيلي وقتا نمي تونيم از يه مكان دو بار براي قايم شدن استفاده كنيم و دفه دوم لو مي ريم!!
گرافيك بازي هم در سطح قابل قبوليه و تقريبا هيچ موسيقي زمنيه اي در بازي نداريم!
يه نكته جالب ديگه در بازي درجه ترس و وحشت Fiona است كه اگه به يه حد خاصي برسه Fiona مثل ديوانه ها شروع به دويدن و جيغ كشيدن مي كنه و خودش رو به در و ديوار مي كوبه تا وقتي كه استرسش كم شه و به حالت عادي برگرده!!!!
اين بازي 4 تا پايان داره كه 3 پايانش شبيه هم و با فرار فيونا و هيويي هستن و يك پايانش هم سرنوشت شوم فيونا براي برآورده كردن آرزوي ريكاردو رو به دنبال داره
ممنونمنقل قول:
اطلاعات خوب و جالبي بود
تو اين بازي وقتي من هر وقت اسمش رو ميشنوم ياد يك چيز ميافتم
اونم فرار كردن و در رفتن از دست Debilitas ...
خواهش مي شه!نقل قول:
كاملا موافقم دويل مي كراي 2 اصلا با بقيه قابل مقايسه نبود
خدايي اينقد ازش زده شدم وسط بازي ولش كردم فقط يك با سه رو تموم كردم و منتظر 4 هستم در همين هفته
ولي اين نظر سنجي آدمو به فك ميندازه كدوم سري بهتره اويل يا دويل مي كراي من هنوز راي ندادم يعني موندم كدوم بهتره
ولي به خاطر سري 2 اين بازي فك كنم به همون اويل راي بدم
کلا سری های رزیدنت اویل یه چیز دیگه هستن
البته سبکشونم خیلی فرق می کنه اما ...!!!
ارهنقل قول:
ولي واقعا روند عجيب و غريب رو از لحاظ خط داستاني و gameplay طي كردن
كه باعث شد يك سري طرفداران يا به اصطلاح HARDCORE FAN هاش رو از دست بده
و از اون ور يك سري طرفدار جديد اضافه بشن
تنها نسخه RE كه توش ترس و اضطراب حس ميشد شماره اول بازي بود كه سال 1996 اومد به بازار
من يكي كه اصلا با RE4 كيف نكردم
چون به نظر من يك بازي جديد در سبك ACTION بود تا يك دنباله كه طرفداران اصيل RE دنبالش بودن
البته در اين كه ELEMENT هاي تشكيل دهنده بازي واقعا عالي كار شده بود شكي نيست
مثله GAME PLAY و STORY و CONTROL و SOUND و GRAPHIC و...
كه باعث شد اون امتياز هاي بالا و جوايز رو بگيره
اما براي من يكي واقعا نتونست اون انتظار و صبر 6 ساله براي RELEASE نسخه بعدي
از اين بازي رو بر اورده كنه
خدا كنه كه RE5 اين جوري نباشه
موفق باشيد
سياست كاپكام جلوگيري از تكراري شدنه! اگه قرار بود همه قسمتهاش مثل شماره 1 بشه كه ميشد يه چيز كاملا تكراري فقط با داستان متفاوت.نقل قول:
همين دويل مي كراي.اكثرا انتظار داشتن دانته بشه شخصيت اصلي.ولي نشد و به جاش نرو اومد.خيلي ها ميگفتن ديگه از دويل مي كراي زده شدن ولي كم كم به شخصيتش عادت ميكنن.
قبلا هم گفتم شخصيت پردازي كاپكام حرف نداره.
حرف هاي شما كاملا متينهنقل قول:
ولي دوست من دقت نكردي منظور من چي بود
منظور من اون سري طرفدار هاي دو اتيشه بود
كه سري RE رو با اون سبك و اون شكل و قيافه شناختن
و به خاطر اون سبك و اون شكل و قيافه و خط داستاني شدن طرفدار RE :46:
re4 با اينكه شبيه قسمت هاي قبلي خودش نبود اما نمي شه گفت تكراري نبود چون دقيقا مشخصات يه سري از بازي هاي جديد سبك اكشن رو داشت!!نقل قول:
سياست كاپكام جلوگيري از تكراري شدنه! اگه قرار بود همه قسمتهاش مثل شماره 1 بشه كه ميشد يه چيز كاملا تكراري فقط با داستان متفاوت.
همين دويل مي كراي.اكثرا انتظار داشتن دانته بشه شخصيت اصلي.ولي نشد و به جاش نرو اومد.خيلي ها ميگفتن ديگه از دويل مي كراي زده شدن ولي كم كم به شخصيتش عادت ميكنن.
قبلا هم گفتم شخصيت پردازي كاپكام حرف نداره.
كسي كه 8 ساله طرفدار سري رزيدنت اويله و ازش زده نشده يعني رزيدنت اويل رو همونطوري كه هست دوست داره ! نه فقط اين بازي بلكه هربازي موفق ادامه دار يه سري خصوصيت هايي داشته كه موفقيت كسب كرده !!
اگه اويل 4 شكست نخورد بخاطر اين بود كه يه بازي فوق العاده بود اما نه به اين معني كه طرفدارهاي قديميش رو راضي كرده باشه بلكه فوق العاده بود چون همه خصوصيات مهم يه بازي عالي رو داشت! اين دو تا با هم فرق دارن!
مثل اينكه بيايم توي سري سايلنت هيل تغيير بين دو دنياي واقعي و جهان ديگر رو حذف كنيم بلكه بازي بعد 4 شماره تكراري نشه! يا توي نسخه 5 بجاي پرستارهاي بدون چهره از خوناشام استفاده كنيم!!!
كپكام حق نداشت اينطوري توي سري اويل تحول ايجاد كنه. توي اويل 4 ما خوناشام نداريم ! اگه يكي بدون اطلاع از داستان بازي از وسطش بياد بشينه تماشا نمي تونه بگه اين يه بازي صرفا اكشنه و اين آدما آدماي معمولين يا اينكه داريم شماره 4 رزيدنت اويل رو بازي مي كنيم!!! در حاليكه يه بازي مثل سايلنت هيل از 5 متري همه چيزش داره داد مي زنه من سايلنت هيلم!!!
خوناشام هايي كه هيچ خصوصيت ظاهري ندارن جز اينكه ما تصور كنيم خوناشامن در ظاهر آدم به چه درد مي خورن؟؟؟؟
چرا كلاغ ها و سگهاي خوناشام حذف شدن؟
يا توي dmc4 بعد سه شماره دانته مي ره كنار بدون هيچ دليل واضحي !!! اونم بعد از غوغايي كه توي شماره 3 كرده ! اونا حق ندارن اينكارو بكنن! موضوع عادت كردن رو بذارين كنار چون چاره اي جز عادت كردن نيست! بازي همينه كه هست و اگه خوشمون نياد تغيير كه نمي كنه بخاطر ما!!!
از گرافيك بازي تعريف مي كنن يا صحنه هاي مبارزش يا استايل هاي جديدش و ... ولي معلومه كه اينا بايد پيشرفت كرده باشه!!! از پلي2 رفته روي پلي 3 اگه تغيير نكنه كه آبروي خودشون رو مي برن!!! پس از يه چيزي تعريف كنين كه اونايي كه 3 شماره قبليشو بازي كردن دلشون مي خواد بشنون! اينكه توي اين قسمت دانته چه اتفاقاتي براش مي افته يا سر ويرژيل چي مي ياد يا چقدر توي استايل هاي قبلي بازي تغيير ايجاد شده نه اينكه بشنويم همش ريشه كن شدن!!! ( اين صرفا يه مثال بود)
مثلا توي سري رزيدنت اويل شات گان يه اسلحه شناخته شده است! فكرشو بكن بيان بگن شات گان قديمي شده حذفش مي كنيم!!! خب اينا كه انقدر تغييرات دادن چرا اينكارو نكردن؟؟؟ خودشونم مي دونستن ديگه دارن خيلي پاشون رو از گليمشون درازتر مي كنن!!!
كپكام منو نااميد كرد چون ديگه اينطور به نظر نمي ياد براي خوشايند طرفداراي قديميش هم جايي رو در نظر گرفته باشه. اون داره يه بازي خوب مي سازه و بازي هاشم فروش خوبي مي كنن و همين براش كافيه! ديگه يادش رفته وفاداريشو به شماره هاي قبلي حفظ كنه! اگه شخصيت ها و داستان اويل 4 نبود كه من ديگه اون رو اصلا نسخه اويل حساب نمي كردم!!!
من كه به هيچ وجه از تغييراتي كه مي ده راضي نيستم و مطمئنا هر شماره جديدي از سري بازي هاي مورد علاقم بياد بازي مي كنم اما اون حسي رو كه قبلا بهشون داشتم ديگه ندارم
حرف هاي ارام رو كاملا تاييد ميكنم
كاملا منطقي و از روي اصول صحبت كردن
مخصوصا راجع به RE4
اين يك بازي جديد ACTION بود نه يك نسخه جديد از سبك SURVIVOR HORROR كمپاني CAPCOM
كه به نظر من هر كمپاني ميتونست اون رو dEVELOP كنه
همون طور كه ارام گفت
فقط شخصيت ها و عنوان RE4 بود كه باعث شد من هم اون رو بازي كنم
و گرنه چيزي از اتمسفر سري RE به ارث نبرده بود
موفق باشيد
کاپکام رو با re4 خیلییییییییییییییییییی دوسسسسسسست دارم
من امروز بلاخره نشستم پای Dmc4 .
عجب بازی خفنیه ،انصافا لذت بردم .
4 تا مرحله رد کردم و نکته ی قابل توجه تا اینجا غولهای بازی و دست نرو بودن .
خيلي از بازي ها وقتي روند بازي فرق ميكنه هرچند به نظر بهتر ميرسه ولي در واقع نيست موافقم با اين نظر دوستان چون چند تا مثال
زنده داريم حالا چه كاپكوم چه بقيه شركتها من دويل مي كراي 4 رو بازي نكردم يعني فعلا برا ما كه نيومده ولي اينجوري كه دوستان گفتن اصلا بدون دانته حال نميده ميشه يه چيزي مثل پرنس سه با اونم حال نكردم
حالا نظر بقيه چي باشه
اويل 4 هم به خاطر شخصيتهاي قبلي كه داشت دوست داريم خودمونيم يه لحظه به اين حرفا فكر كردين 8 سال ما با اين قصه زندگي كرديم ....
از شماره يك بگير تا الان كه كمكم داره شماره 5 مياد پير شديم رفت بچه ها چه دوراني بود پلي يك مينشستيم با بچه ها كورس ميذاشتيم كي زودتر تمومش ميكنه يادش بخير ...