الان من یه سوال دارم
اون مدرسه و دانشگاهی که این قدر تجهیزه که نرم افزار رو اموزش میده به دانش اموزاش کجاست؟ کدومشون؟
اره فقط اموزشگاه های تخصصی این کار رو میکنن نه؟ مثلا اموزشگاه گرافیک میتونه بیاد این کار رو انجام بده بیاد مثلا ۳ دی مکس رو نصب کنه و .... خوب به فرضم که شد و کردیم اقا شما حاضری شهریه اون کلاس رو بدی؟ ببین با تقلبی و نبود هزینه نرم افزار بعضیاش خیلی گرونه حساب کن که نرم افزار اورجینال هم بهت بدن چقدر میشه اونم به کنار مگه چقدر فرقشه مثلا نرم افزار ۱۰۰ دلاری رو که نمیشه ۳۰ دلارش رو کم کرد برای دانش اموزی بازم بشه مگه چقدر کم تر میشه شهریه؟ لایسنس ها معمولا یک ساله و دوساله هستن حساب بکنید چه هزینه ای میشه
بعد مگه همه اموزشگاه ها میتونن پرداخت کنن؟
مجبوریم درشو تخته کنیم خوب مثلا یه اموزشگاه ۱۵۰ تا سیستم داره تو ۱۰ تا کلاس ۲ تا کلاس رو میاد ۸۰ دلار میده رو هر لایسنس خوب قیمتش میشه ۲۴۰۰ دلار خوب مگه فقط همون یه نرم افزاره؟ نه گاهی مجبورن رو هر سیستم حداقل ۵ تا نرم افزار داشته باشن میشه هر سیستم ۴۰۰ دلار ۱۵۰ تا سیستم میشه ۶۰۰۰۰ دلار فقط نرم افزار خوب تو یکی دو سال اینقدر پول نرم افزار بدیم فقط برق اجاره ساختمون مالیات دست مزد و خیلی چیز دیگه هم هست خرابی احتمالی چمیدونم اینا همه هست یه کلاس چقدر میشه به نظر خودتون قیمتش من میگم زیر ۵۰۰ هزار نمیشه یه کلاس ۳۰ جلسه ای
اقتصاد نداریم ارزش پولمون پایینه نمیشه این کار ها رو کرد در درجه اول و هزینه ای که برای کپی رایت باید دولت بده رو هم در نظر بگیرید کلی پول میشه اونجا میلیارد دلاری میشه هزینه
خوب سوال: چرا ما باید این کار رو بکنیم ؟ همین خارجیایی که ما سنگشون رو به سینه میزنیم نبودن کلی نفت و .... از ما دزدیدن همینا نبودن که ما رو تو جنگ وارد میکردن همینا نبودن که شتر وایساده رو تبدیل کردن به گربه نشسته؟
همینا نبودن که مارو تحریم کردن و مردم رو له کردن؟
پس فقط باید برای نرم افزار داخلی ما کپی رایت رو رعایت کنیم فقط داخلی، خارجی به ما ربطی نداره اگر میتونن خودشون بیان جلوش رو بگیرن عمرا نمیتونن اگر حتی پلیس خودشونم بیارن نمیتونن اگر نیروی نظامی هم بیارن نمیتونن اگر به هزینش میارزه بکنن اگرم نمیارزه خوب حرفی نداریم ما کپی میکنیم اونا هم هر کاری میخواهن بکنن