احسان آینه ساده گفتم . منظور کلا این بود( این آموزش های قدیمی هستن ) دیگه یوینیتی پرو ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
احسان آینه ساده گفتم . منظور کلا این بود( این آموزش های قدیمی هستن ) دیگه یوینیتی پرو ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پرویز عجب آموزش قشنگیه ایول داره خدایی
فقط حیف که وقت نشده اسکریپتشم یاد بده
دمش گرم هرکی اآموزشو ساخته
حاج بنی.. چه نگاه مظلومانه ای داری :n02:
احسان جان دو تا Plane رو هم تو تری دی ترکیب کردم بازم همون آشه و همون بنلادن :n02:
اما اومدم از یه ترفند بهتر استفاده کردم که اینبار کاملا جواب داد. از اونجایی که تو صحنه ای که می خوام آینه رو به کار ببرم، آبجکتای زیادی قابل رویت هستن پس Realtime بودنش کارامد نیست. اومدم یه Cube ایجاد کردم و عمقشو باریک کردم تا شبیه آینه شه و با استفاده از پلاگین Cubemap Maker ، مپ مورد نظرو درست کردم و دادم به Cube و نتیجه کار بی نظیر از آب دراومد. اما فقط دینامیک نیستش. به بزرگواری خودت ببخش :n01: آینه رو هم یه نمه کج کردم تا زوایه ای تقریبا رو به بالا داشته باشه و شخصیت هم قابل رویت نباشه. من که راضیم و دم خودم گرم.
اما خداییش تا حالا نشده که بخوام اسکریپتی پیدا کنم و بتونه نیاز مورد نظرو برطرف کنه. همه شون خلاصه یه نقصی دارن. مشکلی که الان با اسکریپتم دارم اینه که وقتی وارد Collider میشی Light روشن میشه اما وقتی خارج میشی خاموش نمیشه:
حدسم اینه که این کار باس توسط یه else statement و یا OnTriggerExit انجام بشه. اومدم این خطو زیرش اضافه کردم نشد:کد:var point_light : GameObject;//attach the point light here
function Start()
{
point_light.SetActive(false); //at start light will remain off
}
function OnTriggerEnter (other : Collider)
{
if(other.gameObject.name == "Cube") //here "Cube" put the name for the trigger enter
{
point_light.SetActive(true);
}
}
کد:function OnTriggerExit (other : Collider)
{
if(other.gameObject.name == "Cube") //here "Cube" put the name for the trigger enter
{
point_light.SetActive(false);
بجای ست اکتیو نور لایتو کم کن یا زیاد کن شاید جواب داد
یونیتی از این قلقا زیاد داره
یافتم احسان WOW :n04:
دوباره پیغام خطاشو نیگا کردم متوجه شدم. مشکل نبستن کد با این دو تا بودش:
میگم بهتره برم کد نویسی یاد بگیرم استعدادشو دارما. نه بنی جون :n02:کد:
} }
خوب این آموزش آینه ها مشکل داره اگر کسی باهاش گمراه شد ببخشید البته فکر کنم به دوربین lookat کنه بهتر دربیاد .
به صورت معکوس اگه بشه درست میشه پرویز جان ( اللیطه باید تو محور x ,y هم تغییر وضعیت بده )
راستی میشه دوربین ثانویه با زاویه محدود به 45 درجه دوربین اولیه رو با تصویر -180 درجه دنبال کنه ؟ اگه اینجوری بشه می تونیم به ایفکت آینه ای برسیم.
زاویه شو رو باید منیهای 360 کرد حالا تو دوتا محور یا یکی
جابجاییشم
تو مخور پخ شده آینه همراهیت کنه
فقط با این تفاوت که معکوس باشه نصبت بهت جابجاییش یعنی تو اگه دو متر بالا تر باشی
موقعیت دوربن دوم دو متر زیر زمین باشه
یعنی دلیل ویرایشت تو حلقم =)))))))))))