سوار اسب میشیم تو بازی ؟ :31:
Printable View
سوار اسب میشیم تو بازی ؟ :31:
آره بابا انگار به عکسا توجه ننمودی!:31::27:نقل قول:
فقط خدا کنه خیلی تخیلی نباشه...اصلا از این جور بازیا خوشم نمیاد.مخصوصا با سری COD که همیشه عاشقشون بودم
تریلر دوم از بازی Call Of Duty : BlackOps2 در جریان فینال لیگ قهرمانان اروپا پخش شد
تریلر دوم از بازی جدید شرکت اکتیویژن Call Of Duty : BlackOps2 ، شب گذشته در جریان بازی فینال لیگ برتر جام باشگاه های اروپا پخش شد که شامل بخش های جدیدی از گیم پلی بازی و صحنه های سینمایی فوق العاده از آن بود.در ادامه میتوانید این ویدئو را مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به اینکه این سری از بازی های COD تغییراتی داشته با توجه به همین لیست اسلحه ها هم تغییر میکنه در تریلر های منتشر شده و همینطور تصاویر اسلحه های بازی نمایش داده شد در این پست لیست اسلحه ها موجود است :
Assault Rifles
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sub-Machine Guns
Light-Machine Guns
Shotguns
Pistols
منبع
.................................................. .
David S. Goyer
نویسنده بازی David S. Goyer هست که نویسنده شماره قبلی Black ops هم بوده.
دوستان این طور که معلوم بود تو تریلر معلومه که بازی خیلی شیر تو شیر خواهد بود!نقل قول:
اسلحه هاش هم عالی بودن !
====================
(نویسندهه فک کنم صحنه های بازی رو دستاش طراحی کرده!:31:(دستش دفتر نقاشیش شده)):39:
سلام
این تریلر دومی رو دانلود کردم به نظر من فوق العاده بود
هنوز اطلاعات خاصی از بخش چند نفره منتشر نشده ولی Mark Lamia اعلام کرده که بخشی از اسلحه هایی که در Modern Warfare 3 بود در این شماره هم حضور دارد! type 95 که در mw3 هم بود در black ops 2 هم هست یک سری چیز های مثل scope اینا هم از قابلیت اظافی بر روی اسلحه ها هست میشه از اون ها هم استفاده کرد.
منبع
+
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید جزئیاتی درباره این بخش رو مشاهده کنید.
من نمی دونم این اکتیویژن کی میخواد گرافیک بازی رو متحول کنه گفتم ای سری دست تری ارچ یه دستی به سر و روی گرافیکش میکشه ولی این جور که از اسکرین ها مشخصه گرافیک بازی در حد همون سری های قبلیه و موقع بازی یه حس اشنایی بهت میده وتو رو از نظر ظاهر بازی به وجد نمیاره
این تریلر بلک آپس رو که دیدم
احساس کردم بچه دبستانی دست به 3D شده!