اگر تعویض پلاک کرده باشند پلاکتون فک میشهنقل قول:
و اگر تا 6 ماه روی ماشین قرار نگیره قیچی میشه,اگر هم معیوب باشه همون روز قیچی میشه
برای مشخص کردن فک بودنش هم میتونید برید پلیس +10
کارمزدش نمیدونم
Printable View
اگر تعویض پلاک کرده باشند پلاکتون فک میشهنقل قول:
و اگر تا 6 ماه روی ماشین قرار نگیره قیچی میشه,اگر هم معیوب باشه همون روز قیچی میشه
برای مشخص کردن فک بودنش هم میتونید برید پلیس +10
کارمزدش نمیدونم
سلام دوستان. یک سوال داشتم. من الان پنج شش ساله تهران ساکنم، ولی خانه سازمانی هست و سند و اجاره نامه هم ندارم. چه جوری می تونم پلاک تهران بگیرم؟:n13:
یه گواهی اشتغال از سازمانتون بگیرین به راهنمایی رانندگی که دراون آدرستون وسکونتتون تو منازل سازمانی هم ذکر شده باشه
یه سوال
من تو شهرستانی تو گیلان هستم 16 ساله ، میخوام ماشین بگیرم با پلاک رشت و مرکز استان چیکار باید کنم دقیقا ؟ نمیحوام پلاکم شهرستان بخوره!
محل تولدوم رشت هستش ، و اونجا هم پدرم خونه داره خودش چند تا پلاک تو بایگانیش داره ولی با ادرس ا ی مختلف پلاک میگرفته
برم از نمایندگی رشت ثبت نام ماشین کنم پلاک همونجا میخوره ؟
اگر به نمایندگی آدرس رشت بدهین چون شناستامه رشت هم دارین همون پلاک رشت بهتون میدهن و مشکلی نداره و حتما لازم نیست نمایندگی رشت اسم بنویسین
ادرس هر ادرسی میتونه باشه ؟ مهم محل تولده ؟نقل قول:
مهم محل تولد هست ولی من که دیدم باید باید محل تولد با آدرس اعلامی یکی باشه،خصوصا برای متولدهای تهران
اگر آدرس رشت بدهین مطمئن باشین مشکلی پیش نمیاد ولی آدرس شهرستان ممکنه موقع پلاک مشکل پیش بیاد و برای احراز سکونت ازتون سند ملکی یا گواهی اشتغال و...از رشت بخاهن
نمایندگی میتونه دقیق راهنمایی تون کنه
دوستان سلام من میخوام از ایرانخودرو ماشین بنویسم منتها محل تولدم تهرانه ولی محل صدور شمیران حالا یه سوال پیش میاد ایا به من پلاک تهران تعلق میگیره (99) یا پلاک شمرون (78) درضمن خودم الان ساکن کرجم میخوام ادرس تهران بدم ممنون میشم جواب بدید ؟