برای سئوال اولتون هنوزورژن نهایی این ویندوز وارد نشده واسه مور دوم هم اگر زیاد به اینترنت وصل میشین ویندوزبزارین روی حالت اوتومات باشه بهتره چون یکسری پچهای امنیتی از طرف مایکروسافت منتشر میشه که حفره های امنیتی ویندوز فیکس میکنه.نقل قول:
Printable View
برای سئوال اولتون هنوزورژن نهایی این ویندوز وارد نشده واسه مور دوم هم اگر زیاد به اینترنت وصل میشین ویندوزبزارین روی حالت اوتومات باشه بهتره چون یکسری پچهای امنیتی از طرف مایکروسافت منتشر میشه که حفره های امنیتی ویندوز فیکس میکنه.نقل قول:
ولی باور کن هرموقع اپدیت میکنم کامپیوترم خیلی کندتر میشه و سنگین میشه و تازه بعد از یه مدتی شروع میکنه و close دادن برنامه explorer.exe ... که درواقعه همون task bar و ... رو یه بار میبنده و باز میکنه اگه اینطوری بشه یعنی کارم تمام باید دوباره ویندوز رو ری استور کنم ... در هرصورت از جوابهاتون توی این تاپیک ممنون خیلی اطلاعاتم زیاد شد ... :20:نقل قول:
اگرفکر میکنید با آپدیت ویندوز سرعت سیستم کمتر شده طبق سایت مایکروسافت پست اولش عمل کنید با روشهایی که قرار داده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رفع ارور 80072efd چیکار کنم ؟
اول از همه طبق روش پست پایین برین ببینید رفع مشکل میشه تو هر قسمتشم مشکلی داشتین بگین راهنمایی کنم درضمن قبلش از اون برنامه که گفتم استفاده کردین؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام لطفابهم کمک کنیدکه بتونم ارور 80072efdرابرطرف کنم