کاملا درسته پایه الومینیومی فقط واسه همین مدلهاست. شاید فروشنده اشتباه بهشون گفته.:41:نقل قول:
Printable View
کاملا درسته پایه الومینیومی فقط واسه همین مدلهاست. شاید فروشنده اشتباه بهشون گفته.:41:نقل قول:
تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-46NX720 :
Home menu>Settings>Picture & Display
--Picture Adjustments menu--
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: 1
Picture: Max
Brightness: 50
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 15
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot noise reduction: Off
Motionflow: Off
CineMotion: Off
-Advanced Settings submenu-
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: 0
LED Dynamic Control: Standard
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
White Balance: [see below]
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Skin Naturalizer: Off [grayed out]
i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]
-White Balance submenu-
R-Gain: -2
G-Gain: -1
B-Gain: -3
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0
--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
Vertical Size: 0 [grayed out]
--Pro Picture Setup menu--
[all settings default/Auto]
--Home Menu>Settings>Preferences--
--Scene Select menu--
General
--Eco menu--
Power Saving: Off
Light Sensor: Off
دوست عزیز من از طریق adsl.... سرعتش هم 512 از شرکت اسیا تک گرفتم .....با شرکت تماس گرفتم گفت ما تجربه این تلویزیون ها را نداریم ولی تا این حد کمک کرد که مودم را در حالت pppoeقرار دادم بعد برای کانکت شدن نیازی به کلیک کردن ان نیست یعنی در کامپیوتر خودم اتوماتیک وصل میشه ...زمانی که سیم لن را به tv میزنم و مراحل تنظیم اتوماتیک را انتخاب میکنم local acsses وnetwork acsses جواب faildمی دهد ....وقتی حالت دستی را انتخاب میکنم وکد های ای پی ادرس .........به صورت دستی وارد میکنم ..هم تائید یه سیم را میدهد هم تائیدیه لوکال اکسس را ..فقط نت ورک اکسس را نمی شناسد از بچه پرسیدم نکنه مودم روتر نداره ؟؟؟؟ ولی گفتند این مدل روتر داره!!!!!! در ضمن من پلی استیشن 3 دارم و الان به صورت ان لاین با همین مودم وصل میشوم ومشکلی نداره وراحت بازی میکنم....من ببخش وقتت را می گیرمنقل قول:
شما از ------ استفاده نکنید. اگر کانکشن رو توی مودم معرفی کردی نباید مشکلی داشته باشی تنظیمات رو به صورت اتومات انجام بدی باید اوکی بگیری. حتما از ------ استفاده نکن. مودم رو روی حالت pppoe قرار بده.
دوست عزیز البته شما ها از من وارد ترین ....اگه اشتباه نکنم مدل پایه معرفی شده برای nx720 سایز 46 ....نقل قول:
SU--B461S می باشد که در مدل های HX 925,HX820 هم ازاین شماره پایه استفاده می شود .....
وبکم CMU---BR100 که در سه مدل مشترکند .
پایه NX710 به این خاطر نمی خوره !!! که ابعاد زیرین تلویزیون از مدل 720 پهن تر واگر 720 را داخل استند قرار بدهی لغ می زند و پیچ های نگهدارنده نسبت به 720 بلند تر است
اتفاقا بچه های اسیا تک هم همین را گفتن .....منم از ------ استفاده نکردمنقل قول:
دوستان ما سایز 46 این مدل رو داریم ولی گوشه سمت راستش بین اون طلق محافظ براق با خود دستگاه یه قسمتیش فاصله افتاده .یعنی از بقل که نگاه میکنی اون قسمت نور LED دیده میشه .هر چقدر هم با دست میبندمش دوباره بعد از چند دقیقه باز میشه ! میشه بگید چکار کنم ؟
شاید پیچش باز شده میتونی پیچهای اون قسمت رو باز و دوباره ببندی.نقل قول:
ببخشید فک کنم منظورم رو درست متوجه نکردم . ببینید قسمت جلو LED یه پنل داره حدود یه میلیمتر همون گوریلانقل قول:
گلس ! یه قسمتیش باز شده وقتی از بغل میبینی نور یخی معلوم میشه !
ازش عکس بگیر من متوجه نشدم کدوم قسمتش رو میگی. چرا زمان خرید دقت نکردید.نقل قول: