-
the elder scrolls IV : Oblivion
کلا زیاد هم سبک بازیهای RPG خوشم نمیاد ولی خوب این بازی گرافیک و محیط باز و جالبی داشت
اما این نوع بازیا وقت زیادی میخواد مثلا یکی سرش خلوت باشه بشینه 3 4 ماه باهاش حال کنه زبانش هم خوب باشه.
ولی منی که بازی زیاد دارم میخوام به همش برسم + این بازیهای جدید که روز به روز زیاد میشن نمیتونم وقت برا اینجور بازیها بذارم و بازیهایی هم که محیط باز دارن و راهنماییه کم خیلی کلافم میکنن:31:
fallout 3 هم تا آخرش نرفتم کلا با این RPG ها من مشکل دارم:31:
-
سلام من حدود 60-70 تا بازی رو دوست داشتم تموم کنم که نشد
-
رزیدنت اویل 3 البته بعدا نشستم از اول تا اخرشو تو یوتیوب با رزیدنت اویل های دیگه ای که نداشتم دیدم.بهم خیلی حال داد!
-
فاینال فانتازی بود توی ps2 فکر کنم شمارشو یادم رفته 4 یا 5 بود سیو بازی از بین رفت:41:
-
بازی fable3 بود که نشد تمومش کنم روی pc
-
اویل چهارو میخواستم تموم کنم که یکمی ترس ورم داشت آنیسالش کردم از رو سیستم :دی اونروز نشستم دوباره نصبش کردم تمومش کردم!
-
خلی بازی هارو نتونستم ولی هیچ وقت امیدم رو از دست ندادم
حتی بازی هایی که قبلا ازشون خوشم میومد و الان نمی یاد رو تموم می کنم
-
RE4
تمومش کردم اما نه با زحمت خودم:((
متاسفانه سیوی روش ریختم که آثاره ترینرش روش بود.
هنو رو دلم مونده که یه بار برمش بدون تقلب. الانم شروع کردم دارم دانش می کنم به آرزوم برسم.
دیگه روانی شاخ و دم نداره!!!
-
1: نتونستم بازي harvestmoon رو تموم كنم البته فكر نكنم كسي تونسته باشه بازي رو به شهر برسونه
2: بازي tombraider lastrevelation رو با هزار بدبختي وبعد از 2سال كلنجار رفتن تا مرحله 18 رفتم كه البته كل بازي 45 مرحله است
ميدونم كه در ايران كسي اين دو بازي رو تموم نكرده
-
سلام من یه بازی رو مشکل دارم اونم کابوس 22