آقا!!! یه اینکاره بیاد توضیح بده چه غلطی کنم.چه گو........ی بخورم
آقا!!! یه اینکاره بیاد توضیح بده چه غلطی کنم.چه گو........ی بخورم
کنسول رو وصل کن به TV ببین چه اروری میده ؟ E63 یا E64 ؟
هیچ اروری نمیده!
نگاه کن . درایو رو با SATA وصل کن به مادربورد ، بعد تو قسمت I/O رو بذار روی همونی که درایوت رو قبل از اینکه خراب بشه میشناخت ! بعدش برو به قسمت MTK Flash 32 بعدش Lite-On Erase رو بزن . چند تا پیغام که اومد تایید کردی باید تو 2 ثانیه کلید شماره 6 رو با کلید قطع وصل کنی .ببین درایوت میره تو حالت Vendor Mode یا نه ! واسه من هم اینجوری شده بود . نه درایو رو کنسول میشناخت نه برنامه جانگل فلشر . ولی به هر حال تو بخش I/O باید همونی باشه که درایوت رو شناخته بود . اگه هم چیزی نیومد موردی نیست !
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
ولی اشتباه کردی خودت DVD Key رو بدست نیاوردی !
منظورت از کلید کدوم هست؟! ( رفیق از شما انتظار ندارم بیای کمک کنی دمت گرم کسای دیگه باید بیان که نمیان)
نمیدونستم میشه کلید رو در آورد! تازه همین دیروز متوجه شدم:41: اعصابم ریخته بهم
میشه بپرسم چرا برای کاری که این قدر حساس هست یه بار آموزش پست اول رو نخوندی؟ اگه حوصله خوندن آموزش رو نداری ببر بده بیرون یکی واست درستش بکنه.نقل قول:
حالا کاریه که شده شما جهت بهبود حاله من اینها رو میگید؟ روش سوزنی رو اصلا امتحان نکردم...ولی یه روش بود که ازش 4 تا کلید میشد استخراج کرد که اونم بعدش متوجه شدم...من دستگاهمو از میثم گرفتم و خودش میگه کلید همه دستگاهها رو سیو میکنه ... ببرمش چقدر هزینش میشه ؟
شاید باز راهی باشه که بتونم خودم درستش کنم
سیم شماره 6 رو از وسط قطع کن یه کلید خاموش روشن بهش وصل کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا با این کار برق به درایو میرسه وراه میوفته؟
اگه کلید On باشه میرسه .وقتی میخوای درایو رو وصل کنی به مادربرد باید کلید On باشه تا جانگل فلشر اونو بشناسه .بعد Lite-On Erase رو زدی و چند تا پیغام رو Yes زدی باید کلید رو خاموش کنی بعدنقل قول:
از 1 ثانیه دوباره روشن کنی اون موقع درایو میره تو حالت Vendor Mode !