هی وای من.به خدا خسته شدم.جواب همینا رو می دوم بسته دیگه!
تذکر:
شماره جوابها به ترتیب بر اساس نقل قولها ست!
1)بنده معنی ازل رو می دونم.می گم بالاخره شما می گی انر÷ی از ازل بوده.من می گم به چه شکلی بوده؟منقبض بوده بعد جهان تشکیل شده یا اول جهانی از ازل بوده بعد منقبض شده و این سیر ادامه پیدا کرده؟بعد باید بگید به چه دلیل انر÷ی منقبض شده و ...تازه این مستلزم اینه که بیگ بنگ به تعداد بینهیات از ازل تا ابد ادامه پیدا کنه که تا حالا کسی نتونسته شواهد قوی ای بر این اساس پیدا کنه.وقتی می گید انر÷ی از ازل بوده بعد چی شده که منقبض شده و بیگبنگ تشکیل داده؟اصلا بیگبنگ هنوز معلوم نیست دقیقا ناشی از چیه.این فقط یک فرضیه است.بعضی ها می گن دو ابر جهان موازی که به هم برخورد کنند بیگ بنگ می شه.این یکی می گه یک بیگ بنگه که تسلسل وار ادامع داره.اصلا شما چه جوری ازلیت رو درک می کنید!من واقعا فقط تعریفش رو می دونم.درکش با عقل من جور در نمیاد!
2)منظورتون رو نفهمیدم.خب اصولا کار فیزیک اندازه گیریه.ولی چه ربطی داره؟من می گم مثلا چرا نیروی هسته ای قوی اینجوری باید باشه و مثلا صد برابر الکترو مغناطیسه؟چرا 80 برابر نیست؟اصلا گرانش چیه؟چرا این خواص رو داره؟یا نیروی هسته ای چرا اون خواص رو داره؟اینها بوجود اومدن بعد فیزیک قوانینش رو پیدا کرده و به قول شما مقادیرش رو اندازه گرفته.اگه جور دیگه ای بودن فیزیک چی کار می تونست بکنه؟اونوقت باید اون مقادیر رو اندازه می گرفت.اگر گوچکترین اختلافی بین اینها بود جهانی در کار نبود.اصلا اگه همین نوترون جرمش که به اندازه نمی دونم چند صدم مگا الکترون ولت از پروتون بیشتر نبود ماده ای وجود نداشت.از این چیزا زیاده.می تونید مطالعه کنید.یا اگه گرانش از اون اول از سه نیروی دیگه جدا نمی شد(خواصش طوری بود که جدا نمی شد)... .
دوست عزیز فیزیک فقط کشف می کنه که چی چه خصوصیاتی داره.فاکتورها و قوانین حاکم بر جهان رو که نمی تونه دست کاری کنه!3)یعنی من نمی دونم e=mc^2 یعنی چی؟!!شما هم ملا نصرالدینی ایراد می گیریا!جهانی که ما می شناسیم هم ماده داره هم انر÷ی.جنسشون یکی باشه.چه ربطی داره؟اصلا جهانی بوده شامل انر÷ی.
4)این دیگه از اون اشکالات بودا!متن رو دست بخونید خب!من کی گفتم زمان بر عکس می شه؟!گفتم خواص کوانتومی (فضا-زمان)بر عکس می شه.اصلا جوری تغییر می کنه که گرانش دافعه می شه.این هم البته نظریه است.از منم نپرسید این خواص چه جوری تغییر می کنه چون نمی دونم.در حد من نیست!از اونی که این تز رو داده بپرسید!
5)چرخه ازلی یعنی چی؟هر چرخه ای از یک جا شروع می شه.همین نشون می ده چرخه نمی تونه ازلی باشه.این اصلا با تعریف چرخه تناقض داره .حالت خوشبینانه اینه که بگیم انر÷ی ازلی بوده.ولی از یک جایی چرخه شروع شده
6)ممنون که تعاریف دوره دبیرستان رو باز گو کردید در مورد بار الکتریکی!من واقعا نمی دونستم یعنی چی!دوست عزیز منظورم ماهیتشه.این کمیت از کجا اومده و چرا مقدارش 1.6*10^-19 هست؟یا یک چیز دیگه.چرا سرعت نور حدود 300000 کیلومتر بر ثانیه است؟چرا عدد دیگه ای نیست؟این ثابتهای فیزیکی از کجا اومدن؟مسلما اگه این جهان جور دیگه ای بود اینها هم تغییر می کردند.من منظورم این بود که فیزیک فقط کارش پیدا کردن اینهاست و بس
7)یه کم علمی؟شما این کلمه رو از کجا اوردید؟خوبه نقل قول هم کردید!گفتم اعتقاد به خدا علمی نیست.قلبیه.این هم نظر شخصیمه.شما می تونید عمرتون رو بذاریدخدا رو علمیثابت کنید.ولی فکر نکنم موفق شید!
8)زیاد موافق نیستم.خدا می تونه علمی هم ثابت شه.ولی فقط وجودش.مثلا علم ثابت کنه قبل از بیگ بنگ هیچ چی نبوده.و بیگ بنگ از یه جایی اومده که قبلش هیچ چی نبوده .نه دنیایی و نه هیچی.پس اینجا یک خالقی باید باشه.یا از یک راه دیگه که به ذهن من نمی رسه.
9)یعنی فیزیک کوانتوم ثابت کرده همه چیز تصادفی بوده؟!!پس اینجوری که مشکل حله.بحث ما واسه چیه؟!پس چرا هاوکینگ هنوز کل کل داره با بعضیهای دیگه سر وجود خدا!
10)شما باز گفتی ازل؟مگه این دنیای ما 13.6 میلیارد سال پیش بوجود نیومده؟پس حیات محدود به این عمره نه ازل!اگه احتمالاتی حساب کنید می بینید چند ده یا صد برابر این عمرزمان لازمه واسه فقط تشکیل یک سلول زنده.بعد فکر کنم احتمال واسه تشکیل یک سلول حدود 10 به توان منفی 300 باشه.همنطور که می دونید ده به توان منفی پنجاه در احتمالات حدود صفره.اببینید این چند برابره دیگه
ببینید همیشه می شه یه راه در رو پیدا کرد و هر چیزی رو توجیه کرد.شما می تونید قبول کنید خدایی نیست.منم می گم هست.بالاخره یکیمون راست می گه دیگه.اگه شما راست بگید خب من 30-40 دیگه بااین عقیده اشتباه زندگی می کنم و بعدشم تمام!ولی اگه من راست بگم اون خدایی که با مخلوقش صحبت کرده و در مورد اخرت و ... هم هشدار داده مطمئنا از شما توضیح خواهد خواست.امیدوارم حق با شما باشه و من اشتباه کنم