احتمالاً فایل شما encrypt نبود.نقل قول:
ایشون فایلشون رو encrypt کرده بودن که قبل تعویض ویندوز باید این فایل رو decrypt می کردن.
باز کردن فایل انکریپت شده بعد تعویض ویندوز به این راحتیا نیست.
Printable View
احتمالاً فایل شما encrypt نبود.نقل قول:
ایشون فایلشون رو encrypt کرده بودن که قبل تعویض ویندوز باید این فایل رو decrypt می کردن.
باز کردن فایل انکریپت شده بعد تعویض ویندوز به این راحتیا نیست.
نقل قول:
فکر میکنم همین طور باشه. تست میکنم اگه بتونم. اگه جواب گرفتم میگم چه جوری ... ولی فکر کنم حق باشماست.
به این راحتیا؟نقل قول:
اصلا امکان پذیر نیست!
یعنی کلا میپره ؟ مطمئن هستین ؟نقل قول:
به این راحتیا در جواب ایشون گفتم چون گفته بودندنقل قول:
من تو صفحه قبل هم گفتم که این فایلها باز نمیشن.نقل قول:
با تغییر دادن مالکیت اون فایلها که به جای اسم یوزر خودم ، یه چیزی نوشته بود و علامت تعجب زده بود، مشکل حل شد و اون فولدر ها مال من شد.
بله,تو صفحه قبل هم چند نمونه از این تاپیک ها رو گفتم که مشکل خیلیا بود که تو فرم مطرح شده و به جوابی نرسیدن.یعنی تا به حال فکر میکنم راهی برای باز کزدنشون پیدا نشده.نقل قول:
البته یه راههایی گفتن ولی تا به حال کسی جواب نگرفته.
من هم الان مشغول سرچ کردن بودم و نتیجه اینه که میگم نمیشه. :31::31:نقل قول:
قبل از تعویض ویندوز باید از اکانتی که اونها رو اینکریپت کرده یه بک آپ از کلیدهای اینکریپت برداشته بشه و تو ویندوز جدید اون بک آپ لود بشه که بشه بازشون کرد وگرنه .... :41::41::41::41: فایلها از دست میره.
یعنی من باید قید تمام عکسهام رو بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی این عکسها واسم خیلی مهمه ، یعنی در هیچ صورتی نمیشه کاریش کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.نقل قول:
متاسفانه راهی وجود نداره.
EFS برای رمزنگاری عملیات پیچیده ای انجام میده.
فایل شما یکبار باFEK یا File Encryption Key رمز میشه.خود FEK با الگوریتم RSA رمز میشه.کلید خصوصی هم با یه Masterkey که عددی تصادفی و 64 بایتی هست رمز میشه.رمزنگاری با الگوریتمهای قوی و مطمئن نظیر TDES یا AES انجام میشه.
اگر هم راه برگشتی باشه فقط نزد مایکروسافت است و بس!
سلام؛ بازم از تاخیر معذرت؛نقل قول:
پست های دوستان رو خوندم، خیلی متاسفم که احتمالا راهی نداره؛
ولی با این حال این برنامه قوی هستش، به عنوان تیر آخر می تونید ازش استفاده کنید، برای کار باهاش از Wizard که اولش نشون میده برین راحت تره.
توی صفحه ای که Certificate می خواد گزینه دوم رو انتخاب کنید، بقیه هم مشخصه، می تونید تغییری ندید. اگه بتونه که مسیر ازتون می گیره واسه Decrypt.
راه که داره شاید ...
مثل الگوریتم بروت فورس واسه باز کردن یه فایل فشرده که روش رمز داره.
ولی ...
این کار ممکنه چند سال طول بکشه که فقط یه رمز رو با صعی و خطا پیدا کنه.
به نظر من غیر ممکنه. بی خیال باید بشی .... خیلی بد میشه دیگه .... کاری نمیشه کرد ... شرمنده