امیدوارم با با یه اکشن نقش آفرنی روبرو نشم!
نمی دونم چرا وقتی یه بازی موفق میشه. و تحسین بر انگیز میشه می خوان تغیرات کلی توش بدن؟
همش تقصیر EA است!
خدا کنه خیلی عوضش نکنن.
ولی برای من داستان مهم تر از همه چیزه که انگار به این یکی توجه زیادی شده.
Printable View
امیدوارم با با یه اکشن نقش آفرنی روبرو نشم!
نمی دونم چرا وقتی یه بازی موفق میشه. و تحسین بر انگیز میشه می خوان تغیرات کلی توش بدن؟
همش تقصیر EA است!
خدا کنه خیلی عوضش نکنن.
ولی برای من داستان مهم تر از همه چیزه که انگار به این یکی توجه زیادی شده.
این Bioware دیده ME2 اینقدر فروش کرده حتمی این بازی هم تغییراتی رو توش انجام میده ... :دی
نسخه ی اول که واقعا فوق العاده بود... بعد از Fallout 3 یکی از بهترین بازی هایه نقش آفرینیه من بود...
تازه نسخه ی 1 هنوز جا داشت واسه نقش آفرینی اگه این نسخه کمش کنن داغون میشه.
مخصوصا اگه به ME2 نزدیک بکنن که من یکی حالم ازش بهم میخوره دیگه :2:
( Gears of War در نقشه R.P.G ! )
حیلی باحالی. من سه ساعت پس چی توضیح دادم :31:نقل قول:
گفتم که مس افکت قضیه اش فرق داشت. از شماره یکش هم نقش آفرینی اون زیاد نبود
ولی Dragon Age به این صورت نیست. از اول هم نگاه کنی از نظر نقش آفرینی اینا با هم خیلی فرق داشتن
Dragon Age الان از نظر اکشن به مس افکت نزدیک شده نه از نظر نقش آفرینی
Bioware با این همه سابقه در این سبک بعیده که بیاد کلا از نقش آفرینی بازی بزنه
سازنده Baldur's Gate همچین کاری نمی کنه. خیلی خیلی بعیده!
من تریلر ها رو که دیدم متوجه شدم گرافیک بازی خیلی خرابه!(البته از عکس ها هم معلومه) به خصوص خود هاوک از همه بدتره!
چرا پسرفت داشته به جای پیشرفت؟!
فقط تا تونستند. اکشنش رو زیاد کردند. یکی نیست بگه آخه یه نقش آفرینیه کلاسیک این همه اکشن می خواد چیکار؟نقل قول:
می بینی وحید؟ همه از بازی ناراضین ! :دی اینم بازی هست طرفداریشو می کنی؟ :دی
این شمارشم origins داره مثل قبلی؟ ( مثلا 6 تا شروع داشته باشه/ )
نه این جوری نیست.نقل قول:
من فکر نمیکنم الان موقعی برای نظر قطعی باشه چون یک بازی عموما در سبک خودش بایدبمونه و باید بهش وفادار باشه تا طرفداران هم اون رو حمایت کنند شاید تو این تریلر ها و دموها کمی هم بیشتر از اون چیزی که باید نشون بدن نشون داده شده(حالت اکشن و دور شدن از سبک اصیل) ولی در کل نسخه اصلی بازی مهم هست چرا که اکشن بودن یا نبودنش تو بازی حس میشه و مولفه نقش آفرینی جزو پایه بازی هست اگر بخوان این کار رو انجام بدن میشه دیوانگی - ریسک و... بازی به نظر من روند خوبی داره امیدواریم این هم همانند نسخه قبل باز هم لحظات ناب انتخاب ها و حوادث رو با خودش داشته باشه که حتما داره!
منم چندتا تریلر دیدم بنظرم که خیلی عالی شده اکشن بازی بیشتر شده انیمیشن های زیادی ساخته شده و روند بازی کمی سریعتر شده البته این به مذاق طرفداران نقش آفرینی کلاسیک خوش نمیاد ولی خب این میتونه طرفداران جدیدی رو جذب کن.
من دوست دارم همه المان های سبک نقش آفرینی رو داشته باشه + مبارزات متنوع تر و سریعتر که با دیدن این ویدئو ها بنظرم نتیجه کار موفقیت آمیز خواهد شد.
به طور قطع سازنده ها بیشتر توجهشونو به طرفداران کلاسیک معطوف کردن و کمی هم به فکر جذب طرفداران جدید هستن که امیدوارم نتیجه کار همه رو راضی کنه.
به هر حال جو بازی و اون موسیقی حماسی همراه با داستان فوق العاده چیزی نیست که بشه براحتی ازش گذشت حالا هر سبکی داشته مشکلی نیست.
این جمله رو کاملا قبول دارم! ولی این طور که پیداست المان های نقش آفرینیش کمتر شده . البته اینا شاید هستا! قطعی نیست!نقل قول:
من دوست دارم همه المان های سبک نقش آفرینی رو داشته باشه + مبارزات متنوع تر و سریعتر که با دیدن این ویدئو ها بنظرم نتیجه کار موفقیت آمیز خواهد شد.