با سلام
دوست عزیزم که گفته بود دلایل فنی خودمو اعلام کنم ...
حتما لازم نیست با عددهایی که کارخانه سازنده اعلام میکنه مثل کنتراست و رفرش ریت و ... یه مونیتور با با مونیتور دیگه بسنجیم
خدا رو شکر تا الان من اکثر مدل هایی که اینجا به عنوان مونیتور خیلی خوب ازشون یاد میشه رو امتحان کردم ...
در مورد 2370 با کلی مکافات تونستم از یکی از دوستانم که تو همون مدت محدود تهیه کرده بود بگریم و 1 هفته ای با هاش سر و کله بزنم
کیفیت دیدنی هست نه نوشتنی ... در هنگام بازی واقعا اسفناک هست تصویرش شاید برا من که با دقت تصویر رو بالا پائین میکنم اینجوریه ولی کاملا سایه دار بودن تصویر مشخص هست ...
اگر شما این مونیتور رو در کنار یه مدل سری 6 سامسونگ سری 6 بذاری اصلا حرفی واصه گفتن تو تصاویر hd نداره فقط و فقط ظاهری مورد تائید من هست ...
اما در مورد ال جی به نظر شخصی من ال جی اصلا نیاز به رد کردن نداره چون از قبل رد شده است ... چرا ؟!! به خاطر اینکه 2232bw سامسونگ کیفیت و وضوح و روشنایی تصویر و حتی سرعت بیشتری توی تصویر های سریع داره این مقایسه با همین سری آخر الجی که ال ای دی هست به صورت همزمان با یک تصویر انجام گرفته ... اگه لازم بود بگید که من اطلاعات کامل و نوع تستی که انجام دادم به همراه عکس هاش براتون بذارم که خودتون مقایسه کنید ...
اما برسیم سر ایسوس ...
دوستانی که تمایل دارن برن نمایندگی و وارد کننده این مانیتور ها فقط و فقط طبقه چهارم بازار رضا نمایندگی و توزیع تهران این محصولات هست ... و هونجا برای دیدن تصویر هم میذاره تست بگیرید ...
درسته شاید روشنایی 266 از 236 کمتر باشه ولی باید اندازه مانیتور رو هم در نظر بگیرید و قبول کنید که تو اون سایز بهتیر هست
236 با توجه به پنل و ظرافت و تصویری که داره توصیه من به اونایی هست که مانیتور میخوان بخرن و زیر 300 میوان پول بدن که حدودن 280 باید باشه ... من خودم به شخصه 266 رو میخوام روز یکشنبه بردارم چون نیاز به سایز بالا دارم
هیچ جای دیگه مثل ایران و پایتخت و ... نرید هیچ کدوم ندارن و همه از hse میگیرن