سرمربی تراکتور سازی درواکنش به شایعه منشوری بودن
کمالوند:سال پیش هم می گفتند نمی توانم مربی گری کنم/گوشم از این حرفها پر است
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در واکنش به شایعاتی که مبنی بر منشوری بودن او مطرح شده است، گفت: گوشم از این حرفها و شایعات پر است و دیگر به آنها عادت کردهام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراز کمالوند در خصوص شایعه منشوری بودنش که این روزها برخی رسانههای ورزشی را تحت تاثیر قرارداده است، گفت:« این بحثها آنقدر تکراری شده است که دیگر من هم از شنیدن آنها خندهام می گیرد! هر سال و هر روز این مسائل را می شنوم که اصلا واقعیت ندارد.
روز چهارشنبه به فدراسیون فوتبال رفته بودم، البته نه برای پیگیری این شایعه بی اساس. به فدراسیون رفته بودم تا در خصوص دریافت مدرک مربیگری A آسیا با مسئولان ذیربط صحبت کنم که اتفاقا هم آقای عزیز محمدی و هم آقای شریفی را دیدم. این عزیزان اصلا در مورد بحث منشور اخلاقی و شایعات اخیر صحبتی با من نکردند.»
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی با انتقاد از سایتی که خبر منشوری بودن او را منتشر کرده است، گفت:« یک سایت، خبری را منتشر می کند و خبرش همه چیز را برهم می زند. از روز چهارشنبه هزار نفر به من زنگ زدهاند، مردم تبریز نگران بودند و ... .
مگر فدراسیون فوتبال با کسی رودربایستی دارد؟ اگر کسی مشکلی داشته باشد، قطعا فدراسیون فوتبال بصورت رسمی اعلام می کند و به آن شخص اجازه فعالیت نمی دهد. من اگر به ادعای این دوستان مشکلی داشتم روز چهارشنبه آقای شریفی و آقای عزیزمحمدی به من می گفتند که مشکل دارم و فصل آینده نمی توانم در لیگ مربیگری کنم.»
وی در پاسخ به این پرسش که فکر می کند این شایعات چرا و به چه دلیل مطرح می شود؟، گفت:« من بارها عرض کردهام، شاید از موفقیتهایی که کسب کردهام برخی دوستان ناراحت هستند. من امسال 33 ساله شدم و در همین شش، هفت سالی که مربیگری می کنم دو تیم شیرین فراز کرمانشاه و تراکتورسازی را از لیگ دسته اول به لیگ برتر آوردم و امسال با تیم تراکتورسازی نتایج خوبی کسب کردم.
عملکرد من برای برخی دوستان حسادت ایجاد می کند و آنها زیاد علاقمند نیستند که کمالوند موفقیتهای خود را ادامه دهد، به ویژه برخی دوستان در شهر تبریز.»
وی ادامه داد:« گوشم از این حرفها پر است. من به شایعات عادت کردهام. پارسال وضع از این بدتر بود و تا زمانی که لیگ شروع شد هر روز عنوان می کردند که کمالوند نمی توانند در لیگ برتر مربیگری کند و ... . پارسال هم این بحث ها بود، پس چطور من در لیگ برتر مربیگری کردم؟! امیدوارم دوستان دست از سر من بردارند و اینقدر دنبال شایعات پوچ و بی اساس نباشند.»
کمالوند در ادامه مدعی شد از افرادی که در موردش این شایعات را مطرح کردهاند شکایت خواهد کرد و افزود:« اتفاقا با آقای شریفی هم که صحبت می کردم، ایشان گفت هم از طریق فدراسیون فوتبال می توانم شکایت کنم و هم از طریق مراجع قضایی می توانم این موضوع را پیگیری کنم.»
سرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز در خصوص ادامه همکاری خود با این باشگاه گفت:« با باشگاه تراکتورسازی مشکل خاصی ندارم و منتظر تعیین بودجه و برنامههای باشگاه برای فصل آینده هستم. فهرست نفرات مورد نظر خود را به باشگاه دادهام.»
khabaronline.ir
باشگاه سایپا تا یکشنبه به پرسپولیسیها جواب میدهد
باشگاه سایپای کرج تا روز یکشنبه آخرین نظرشان را در خصوص وضعیت انصاریفرد به پرسپولیس اعلام خواهند کرد.
کریم انصاریفرد یکی از بازیکنانی است که نامش برای فصل آینده در لیست علی دایی دیده میشود و دایی قطعا او را برای فصل بعد میخواهد.
حتی مسئولان پرسپولیس در این خصوص با مسئولان سایپا مذاکراتی داشتند و آنها هم به پرسپولیسیها قول دادند تا روز یکشنبه آخرین نظر خود را در خصوص این جدایی اعلام کنند.
اگر حضور کریم انصاریفرد به پرسپولیس قطعی شود وی جزء سهمیههای امید محسوب خواهد شد.
khabaronline.ir
واعظ و چالش؟..... نه "محاله"
دوستان بنظر شما این اقای اشتیانی داره تو استقلال چی کار می کنه؟
تیم که سر مربی نداره! با داسیلوا و جواد شیرزاد که قرار داد میبنده! با بازیکن های مختلف مثل مبعلی , میداودی , ادینهو و... هم وارد مذاکره می شه برا خودش .حالا اگه سرمربی اینده این دو تا بازیکن رو نخواد که دو تا خریده بیهوده داشته تازه اگه جواد شیرزاد رو بگیم خوب یه سهمیه لیگ برتر و بازیکن خارجی پریده(داسیلوا). بعدشم تمام بازی کن های خوب رو بقیه تیم ها دارن جمع میکنن اگه سرمربی هم بیاد دیگه دیر شده....:41:
مدیریتم که صفر مرفاوی به این خوبی که پرید کاظمی هم که پر:23: حالا برهانی و اکبر پور هم همچین مهم نیستن جانواریو هم که پول زیاد بش دادن رفت ولی کاظمی اگه اوضاع خوب بود به نظر من که نمی رفت.
الان تیم شدیدا به سر مربی احتیاج داره که اگه الان بود عمرا این بازیکنها میرفتن.
به قول عادل ادم از دست بعضی ها باید سرشو بکوبه به میز!!!:9: