اقا مام اینو ساختیم جدیدا!!! شرمنده خیلی بچه بازیه ولی در عوض 1 ساعته ساختمش: حجمش 1111 کیلو
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی بمون بخندید!!!!!
Printable View
اقا مام اینو ساختیم جدیدا!!! شرمنده خیلی بچه بازیه ولی در عوض 1 ساعته ساختمش: حجمش 1111 کیلو
لینک:
حسابی بمون بخندید!!!!!
به عنوان اولین بازی بدک نیست
يه سوال
چرا توي xp براي من پيغام ميده كه ريزولوشنم زياده وحتي بعد از مينيمم كردنش بازم اين پيغامو ميده البته در 98 اين مشكل رو ندارم
پرنسس جان . . . اگه تو صفحه ي فكر كنم دوم نگاه كني فكر كنم نوشته بودي كه سعي مي كنم مطالبم را با تصوير بيان كنم . . . نه !
سلام بچه ها من هم بازی ساختم ( بازهایی در حد سیبریا ولی ترسناک ) و می خواهم به اشتراک بگذارم و در اینجا نمی شه
فایل پیوست داد لطفا مرا راهنمایی کنید و در کدام سایت میتوان اشتراک گذاری کرد یا در همین سایت.
بازی در حد سیبریا ولی ترسناک و فکری....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا اپلودش كن و بعد لينكشو بذار
تصویری از ابجکت ها :
به عنوان اولین بازی خوبه . همچنین می تونستی برای اولین بازیت اون بازی توپ ها را بسازی که آموزش رو دادم یا بازی cath the clown . اگه هم می دونستی که اولین بازی که با برنامه نویسی میشه ساخت چه شکلیه اون وقت بازی خودت رو در مقابلش پادشاه می دونستی :cool:نقل قول:
شرمنده این چند وقت خیلی سرم شلوغه چون دارم رو طراحی بازیهای سه بعدی با game maker کار می کنم اولین بازیم که در حد doom هست البته doom2 رو هر وقت تموم کردم می زارم. عکس ها رو هم همینطور و البته آموزش طراحی بازی های platform و بعد هم بازیهای سه بعدی فقط نمی دونم اینجا قرارش بدم یا چند تا تاپیک دیگه بزنم.؟نقل قول:
پرنسس جان . . . اگه تو صفحه ي فكر كنم دوم نگاه كني فكر كنم نوشته بودي كه سعي مي كنم مطالبم را با تصوير بيان كنم . . . نه !
اينو بگم كه ادامه بده تا سه بعدي نظر شخصي من اينه كه يه تاپيك ديگه باز كني !!!نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
دوم ... فكر نكنم هنوز دو بعدي تمام شده باشه . . . ! تازه بعد از دو بعدي بايد اكريپت نويسي اش را بگي ؟؟؟
حالا حالا تا سه بعدي مونده . . . . . . .! در ضمن اگه بتوني در حد دوم برسوني كه عالي. . . .! بلدي استراتژيك طراحي كني ؟؟؟ . . . . . ! اگه اين مطالب را داخل يك كتاب الكترونيكي بكني فكر كنم بهتر باشد . . . ! نه . . . ! واي چقدر حرف زدم شما هم يه چيز بگيد ديگه !!!؟؟؟