نقل قول:
b-b-c يكي از بي طرف ترين خبرگذاري هاست ، در ضمن من نگفتم چيزي ازشون قبول كني ، bbc فيلم بعد بازي رو نشون داد وگرنه من نميگم بحثي كه شده رو قبول كني عزيز ، بهتره در مورد خبرگذاري ها كمي بيشتر تامل كنيد
حتما شما ايرنا رو قبول داريد ؟
اینجا جای این بحثا نیست ... :13: خیر من ایرنا رو هم قبول ندارم اصلا اخبارشو هم دنبال نمیکنم :13: درمورد
b-b-c هم اشتباه میکنی .. سیاست های کثیفشو نمیشناسی
بگذریم اینجا اصلا جای این بحثا نیست
اگه میخای بیا تو فروم I-R-A-N-C-L-U-B-S.ORG اونجا فضای آزادیه (امضامو بخون ...)
نقل قول:
ببينيد حرفهاي من رو بخونيد ببينيد منطقي هست يا نه :
به هیچ وجه :20:
نقل قول:
اول اينكه تباني بود يا نه هر آدم عاقلي ميتونه بفهمه ،
این نظر شما (و یا شاید خیلیای دیگه) است که تبانی شده لطفا به نظر بقیه احترام بذارید
یعنی اونایی که میگن تبانی نشده عاقل نیستن :19: :10:
نقل قول:
همه شاهد بوديم كه بعد از گل پرسپوليس كه رفت تو حالت دفاعي استقلال چطور حمله ميكرد تا به گل برسه و تا گل رو زد عقب نشيني كرد و ديگه ...
به نظرم این بر میگرده به استرس فوق العاده زیاد بازیکنا و ضعف تاکتیکی
نقل قول:
در مورد اينكه شما ميگيد 2-2 يا 3-3 كمي فكر كنيد ميبينيد ريسك گرفتن همچين نتيجه اي خيلي بالاست
اومديم بازي 3-2 شده بود تو 10 دقيقه آخر ، تيم ها نميتونن بيان تابلو موقعيت گل درست كنن كه تيم مقابل گل بزنه مساوي بشه ( اين بدتر از خود تباني هست !!! ) پس بهترين راه رو در اين ميبينن كه 1-1 بشه بدون هيچ دردسري
با این حرف شما اصلا موافق نیستم :11: گل استقلال اگه اشتباه نکنم تو فاصله دقیقه 50-60 زده شد
تا آخر بازی شیش تا گل دیگه هم وقت بود زده بشه ... اگه میخاستن تبانی-مساوی کنن مطمئن باش 1-1
نمیکردن ... چون واقعا و انصافا نتیجه ی خیلی شک بر انگیزیه :10: و به نظر من همین نتیجه 1-1 خودش
این مطلب رو میرسونه که از پیش تنظیم نشده :10:فوقش مثل پارسال یه علیزاده صفت رو میفرستن یه گل به حریف هدیه کنه :31: (بازی پارسال رو قبول دارم که دست هایی پشت پرده بود)
نقل قول:
اينطوري جلوي خيلي از حوادث هم گرفته ميشه
ولي خب زدن خسارت خيلي بهتر از ريختن آبرو هست ، غير از اينه ؟
به هیچ وجه نمیشه کتمان کرد که مسئولین دوست داشتن بازی مساوی بشه :46:
به نظرم خیلیش بر میگرده به شعور و فرهنگ خود ما شما رو نمیگم بد برداشت نکنید
ولی انصافا کی از یاد میبره که تو دربیای گذشته چقدر به ورزشگاه و شهرداری خسارت وارد شد :2: ؟
البته با تمام این اوصاف من بازم میگم حداقل این بازی تبانی نبود
یکم فکر کنید ... اینو قبول دارید که اگه قرار بوده مساوی بشه باید تک تک بازیکنا از این قضیه
با خبر میشدن ؟ حالا به فرض این که تبانی شده ... از تو این 40-50 نفر بازیکن 2 تیم یکیشون ممکن
نیست قضیه رو لو بده ؟ مثلا محمد پروین که معلوم بود دل پری داره یا کریم باقری یا خلیلی :19:
خلاصه من کاملا مخالم
البته به شما حق میدم شک کنید و بد بین باشید :10: