:10:
نقل قول:
من بهت میگم چرا بهتره
اول : ریاضی رشته های خوبی داخلشه و تنوع خیلی داره از همه نوع علمی توشه حتی پژشکی که مهندسی پژشکی هست که وسایل پژشکی میسازن
دوم : تجربی محدود شده به 3 تا رشته دارو سازی دندون و پژشکی ولی خب باید رتبت خوب باشه
تنوع زیاده؟به نظر من که بازار کار مهمه نه تنوع وقتی کسی بیاد مهندسی پتروشیمی بخونه اما بعد بره بشینه گوشه ی خونه خوبه ؟!!!از نظر تنوع هم فکر میکنم زیاد تفاوت شاخی نداشته باشند بیشترین طرفدار در رشته ی ریاضی : مهندسی کامپیوتر،برق و عمران هستش و تو تجربی هم دارو سازی دندان پزشکی و پزشکی هشتش حالا رشتها ی دیگش رو هم فاکتور می گیریم...
نقل قول:
سوم : پژشکی وقت گیره مخصوصا برای یک پسر به نا به دلایل زیر :
1- بعد 7 سال تازه میشی پژشک عمومی
2- 4 سال تخصص شدی حداقل 28 ساله
3- 2 سال طرح توی مناطق محروم
خب حساب کن 11 سال عمرت رفت تازه تونستی یه کاری کنی
1- 3سال انچنان عمری هم نیست که بخوایم گندش کنیم اگع مهندس هم بخوای بشی تا وارد بازار کار بشیو به جایی برسی 5سال طول میکشه اما پزشکی اینطور نیست براش هر موقعه بخوای کار هست اگر هم نبود مناطق محروم ...
2-تا اونجایی که من میدونم 2ساله هستش تخصص حداقل 3ساله نه 4سال
3- اون 2سال اندازه ی 5ساله مهندسها در امد داره اینو میگم چون خودم دیدم...
نقل قول:
چهارم : پژشکی برای کسی که دوستش داره خوبه نه بقیه چون کار آسونی نیست
خوب این حرف هم واسه مهندسی صدق میکنه
نقل قول:
خیال کردی تو دوره دانشگاه هم فقط درس میخونی ؟ نه اینطور نیست تو دانشگاه هم باید بری بیمارستان و اونجا به عنوان انترن اینترن و ...... کار کنه
بله اون اخرها باید بری بیمارستان واسه کارورزی یا اموزش عملی...
نقل قول:
بعدش باید یه پایان نامه بدی که چقدر همین وقتت میگیره
می تونی حین کار کردن هم پایان نامت رو بدی و بلافاصله لازم نیست ...
نقل قول:
ولی ریاضی
3 سال میره سره یکاری خب اگه زرنگ باشی ادامش بدی که چه بهتر ولی میتونی هم کار کنی هم ادامه تحصیل بدی
فکر نمیکنم اون فرد هر چقدر هم زرنگ باشه تا بیاد به خودش بیاد 1-2سال طول میکشه...
-------------------------------------
نقل قول:
اگه ریاضی بخونی راحت تجروبی قبول میشی و اگه تجروبی بخونی به هیچ وجه ریاضی رتبه نمیاری
اینو من تجربه ندارم و نشنیدم اما فکر نمیکنم اینطور هم میگی باشه ...
نقل قول:
درضمن اگه سال اول قبول نشی تجربی رشتش طوریه که باید دوباره مثله خر بخونی ولی رشته ریاضی چون حفظی نیست با تکرار راحت تره
اگه درست خونده باشه طرف بعد 3سال هم به راحتی میتونه با یه دوره تکرار میشه ...
نقل قول:
نمیگم نمیشه تجربی سال دوم داد خیلی خوبم میشه ولی به شدت سخت تر از ریاضیه
:18:
پ.ن:فکر کنم چون ما تعصب داریم نمیتونیم خوب قضاوت کنیم هر کدوم از یه رشته طرفداری میکنیم:27: