یونس رکورد منو زدی ؟ :21::27::18::5: ...
یونس رکورد منو زدی ؟ :21::27::18::5: ...
هی من میخوام رو نکنم نمیشه...! از اون ریتمت معلومه چه آهنگی بوده و چقدر خوب رفتی...:27:نقل قول:
مثه مرد بگو آهنگش چند دقیقه بوده؟:31: من برم آهنگ های جواد یساری بزارم..(کنسرت) میرم واسه 1 میلیون...:18::31:
شاد باشی:40:
والله آهنگش که تا صبح هم بزارمش تموم نمیشه : د ی ( هر چی آهنگ تو pc هست رو چسبوندم به هم :18::31:نقل قول:
مثه مرد بگو آهنگش چند دقیقه بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ===============
فعلا گوشیم داره میسوزه : د ی سرمم گیج میره ..... بعدا با رکورد جدید میام .... :27:
در ضمن این چهارمین باری بود که داشتم دنس رو بازی میکردم .... هنوز دستم خوب رون نشده :27::31:
یونس با هرکی رقابت میکنی با من یکی نکن ! :31: ... :10:
سلام خدمت همگی ... منم با یه عملیات عجیب غریب دنس رو دان کردم ... الانم دارم کلاینت جدید رو می نصبم ... تا صبح می شینم بازی می کنم :دی
خب ادامه بحث رو به اینجا منتقل کنید..چون سایت کد میده و میشه بازی رو فول انجام داد ارزش تاپیک زدن داشت...
پست های قبل هم به زودی منتقل میشه...
شاد باشید:40:
rاقا این دنس چرا روی N73 نمیاد لطفا دلیلش رو کامل بگید؟
چون گوشی شما قدیمی و همچنین بازی کرک نشده و شما نمیتونید به صورت قانونی هم فعالش کنید.نقل قول:
یه کم میشه درمورد این دنس بیشتر توضیح بدین که مثلا روی کدوم گوشیها میشه اجرا کرد ؟(چون بالا گفتین که روی 73 فول نمیشه)
از کجا میشه کد گرفت ؟
تمام 1000 پوینت رو میشه گرفت ؟
برای کد گرفتن باید طبق آموزشی که یونس گذاشت عمل کنی......فقط برای گوشی هایی که N-Gage رو ساپورت میکنند.....برای 73 و 93 و اینا نمیشه.....الان با یونس صحبت میکنم که آموزش گرفتن تریل 30 روزه رو بذاره تویه پست اول.نقل قول:
خوش باشی
سلامنقل قول:
فقط روی گوشی هایی که رسما" ساپورت میشن جواب میده...فقط
دوستان تونستن تقریبا" همه پوینت ها رو بگیرند..!
صحبت شد..!: دینقل قول:
با یونس صحبت میکنم که آموزش گرفتن تریل 30 روزه رو بذاره تویه پست اول