کسی تونست این بازی رو انجام بده! کجا بازی میکنین ؟
Printable View
کسی تونست این بازی رو انجام بده! کجا بازی میکنین ؟
امروز چشمم به جمال یک ایرانی در سرور beginners با فونت فیروزه ای روشن شد
SAEED کیه؟ اگر از این انجمن هستی پی ام بده. تبادل IP کنیم که با NETMITTING صدا داشته باشیم
خیلی حال میده:31:
من نتونستم بازم !!! توي هر سروري كه مي ريم كلي مب دانلود مي كنه :(
خب بلاخره يه سرور ديديم كه زده بود no download ! يكيش هم بود ! كلي دانلود كرد ! تا رفت تو مب عوض شد !!! : دي ! كه فعلا دوباره اين كرافيكه اود كرده ! اعصاب ادم رو خراب مي كنه !!! خمير سيليكونش رو عوض كردم ولي خب الان فن نداره !
دوست عزیز باید لااقل سرعت 8 کیلو بایت ثابت برای بازی داشته باشید. 8 کیلو بایت واقعینقل قول:
یعنی خط adsl 512 کیلو share هست به درد نمیخوره. شما فقط سعی کن مپ هلی یک سرور را بگیری
بهترین اینه BEGINNER XP SAVE 4 EVER به رنگ زرد. فقط سرور زرد
ولی خداییش آخرت بازی جنگی تاکتیکال هست .
به معنی واقعب مغز آدم برای استراتژی ای جنگ واقعی آماده میشه در این بازی:20:
دوست عزيز !!!! من از اون لحاظا كه شما مي كي اصلا مشكل ندارم !!! مب هاي اين رو هم هر كدوم 10 دقيقه اي دانلود ميشه !!!نقل قول:
سرعت من 70 كيلوبايت به قول شما واقعي بر ثانيه هست :) فقط بينك من يكم زياد هست :)
در ضمن اين سروري هم كه مي كي رنكش سبز بودا !!! امشب دوباره مي رم يه خورده مب ديكه دانلود كنيم ببينيم جي ميشه !
با adsl هم جواب نمی ده
الان من adsl2+ دارم خیلی سرعت دانلودش بالا باشه40kb در ثانیه است
یه سرور کشفیدم که دانلود نداره
FUN NO DOWNLOADXP SAVE
همین رنگ هم هست
امتهان کنین
من تا الان 4 map هاي همون Beginers رو دانلود كردم ! اين رو هم فردا دانلود مي كنيم :)نقل قول:
خدا وكيلي يكم توضيح بده بابا !!! من كه اخر نفهميدم ! لباس روشن ها امريكايي هستن يا لباس تيره ها !!!
بعد يه سوال ! اين مسله يعني همين ماشين كان و تانك و اينا رو با جي بايد رديفش كنم ؟ يعني وقتي ميرم كنارش يه علامت مي اد ولي نمي دونم با كدوم دكمه عمل ميكنه !!!