نقل قول:
من که فکر نکنم اینجا کسی بتونی کسی رو پیدا کنی که موزیک گوش نده...البته فرق زیادیم بین نوع موزیک هایی که گوش میدیم هست. فرض بر اینکه متالیست ها شیطان پرستند! در واقع عقاید آدم ها هم به نوعی با موزیکی که گوش میدن گره خورده کسی که فیلم کلاسیک دوست داره به احتمال زیاد موزیک کلاسیک میپسنده و نتیجه اینکه به دنبال آرامشه بر عکس متال
البته این حرف شما عمومیت نداره.به این صورت که افراد بسیاری هستن که هنگام جستجو برای دستیابی به سرگرمی مورد علاقشون عقایدشون رو وارد کار نمیکنن،که این مورد توی موسیقی خیلی بیشتر صدق میکنه.برای مثال خود من وقتی به آثار گروهی مثل Bathory و یا MoonSpell گوش میدم دال بر این نیست که من عقاید شیطان پرستی و ضد مسیح دارم...در موسیقی چون ما دو راه برای انتقال فکر و هدف داریم نمیشه با قاطعیت حرف شما رو زد...یکی از راهها کلام ِ توی موسیقی هست و دیگری هم اون چیزی هست که بهش میگیم آهنگ ... کسی که برای مثال به کارهای گروه Immortal علاقه داره،خب این علاقه دلیلش میتونه چیزی جز مفهوم کلام باشه و اون شخص شاید صرفا به موسیقی ِ Immortal علاقه داشته نه به افکار!این قضیه شامل سینما هم میتونه باشه(البته کمتر).با این تفاصیر حرف شما نمیتونه جامعیت داشته باشه...در واقع اگه رکتر بگم اصلا جامعیت نداره و با شرط و شروط میتونه قابل تصویب باشه.