اي نوكيا كه جانم فداي تو
كمي قيمتو بيار پايين تا بشم صاحب تو
Printable View
اي نوكيا كه جانم فداي تو
كمي قيمتو بيار پايين تا بشم صاحب تو
دقت نکردی چی شد... به دکمه های n95 نگاه کن روشنه اما ماله n73 خاموشه این یعنی چی ؟؟؟؟نقل قول:
ببین گوشی رو ولش کن ... دوست دخترو بچسب ... دوست دخترت n95 سفارش داده از دوبی براش بیارن ؟ تو هم میخوای بری بگیری ؟
اولا به این چیزا دل نبند که هر روز تکنولوژی پیشرفت میکنه همین n95 یکی دو سال دیگه میشه n70 ....
من نمیگم نخر اگه پولشو داری برو بخر حالشو ببر ... ولی خوب n95 هم ایراد زیاد داره که به مرور وقتی فراگیر شد رو میشه... در ضمن اون دوستی که گفت دخترا قش میکنن به نظر من آدم یه میلیون و خرده ای بده n95 بگیره که دخترا قش کنن باید خیلی پخمه باشه چون دخترا همینطوریشم باید واسه ما قش کنن ( که میکنن ) نیازی به این جرگولک بازیا نیست... راستی با پول n95 نمیشه یه لپ تاپ خفن خرید ؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
والله دوست دخترم الان دوبي هست و گوسي رو گرفته و تو وبكم نشونم مي ده ميگه تا اونجات بسوزه:45:
اسم هر چي رو كه بيارم سر لجم ميره زودي مي گيرش كه من هرس بخورم:37:
قبول كن الان 95 بهترينه
ضمنا لپ تاپ كجا و گوشي تلفن همراه كجا ؟ لپ تاپ مي خوام چي كار؟
البته لپ تاپ هم تو خونه هست
بله دخترا همينجوري هم قش مي كنن بريد تو خيابون و امتحان كنيد:27:
نقل قول:
حالا تو اين عكس ان95 دكمه هاش خاموشه و اين سوني ايريكسون بيچاره روشنه حالا چي ميگي جناب متاليكا:27: الهي من فداي تو بشم متال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی این حرفو زده ؟ اینو ببیننقل قول:
قبول كن الان 95 بهترينه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه لمسی با رزولوشن 480 * 800 یا Wide VGA و با 16 میلیون رنگ...
Dual speakers با کیفیت و بلندی فوق العاده ...
Card Slot : minisd
30 گیگا بایت هارد درایو ( داری اینو ؟ )
1 گیگابایت رم ( اینو چی ؟)
1.2 گیگاهرتز سی پی یو ( n95 له شد)
تمام امکانات ارتباطی ( WIFI . EDGE . BLUETOOTH ....) در ضمن بلوتوث ورژن 2
و ......... این هم برگ برنده ... دارای سیستم عامل Microsoft Windows Vista Business OS
و این هم باقی ماجرا :
1.2 MP videocall camera
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- Windows media player 11
- Video/audio album
- File manager
- Built-in handsfree
- Fingerprint recognition
n95 در مقابل این حرفی واسه گفتن داره ؟
راستی اسمش یادم رفت : HTC SHIFT
نقل قول:
ممنون به خاطر عكس و اطلاعات
من قبلا اينو ديده بودم عزيز
ولي خودمونيم انصافا تو اسم اينو ميزاري موبايل؟:46:
اينو ميشه تو دست گرفت و به عنوان موبايل حملش كرد؟
ضمنا من منظورم تو گوشيا يي بود كه تو ايران در دسترس ميباشد به هر صورت ممنون آقا:10:
البته دوربین این گوشی 1.2 مگاپیکسله. اگه کسی با دوربین و اندازه HTC Shift مشکل نداشته باشه، از هر لحاظ بهتر از n95ه .
در ضمن به قیمتشم یه نگاه بنداز جناب متالیکا . ارزونترین جایی که برای پیش فروش گذاشتنش 1700 دلاره :18: آخه هنوز comming soonه .
از نظره من HTC Advantage X7500 با قیمت 1200 دلار بیشتر از htc shift ارزش خرید داره.
imanbestboy، منم مثه خودت منتظرم n95 ارزون شه بگیرمش . راستی نظرت راجبه nokia e90 چیه ؟ تمام امکاناتش مثه n95ه ، فقط دوربینش 3.2ه. به اضافه ی qwerty keyboard و یه lcd بزرگتر :5:
احتمالا قبلا خودت دیدیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردی این گوشی چه قدریه و چند کیلوئه که میگی میشه حملش کرد ؟
در مورد دوربین هم باید بگم کسی که این گوشی رو میخره یه دوربین 10 مگاپیکسلی هم تو جیبش داره ...
در مورد قیمت هم والا بچه ها ماشالله همه مایه دارن وضعشون توپه قیمت مهم نیست براشون...
نقل قول:
دوست عزيز اكثر محصولات HTC كه ايميت ها هم جز اونا هستن از نظر كيفيت دوربين و كيفيت صدا حرفي براي گفتن ندارن
مزيت بزرگ انها صفحه لمسي و صفحه بزرگ و ويندوز موبايله كه نوكيا ان95 هم صفحه بزرگ داره هم سيستم عامل سيمبيان كه اگه از ويندوز موبايل بهتر نباشه كمتر هم نيست و صداي عالي دوربين عالي و صفحه نمايش شفاف و واقعا همه امكانات تو ان95 هست جز صفحه لمسي كه مهم نيست...به هر صورت هيچ كمپاني نمياد يه مدلش رو كامل بده بيرون و يه عيبي براش مي زاره :46: