نقل قول:
یه عکس رو از properties پنهان یا همون hidden می کنم.ولی بعدش نمیدونم چجوری دوباره از هیدن بودن دربیارم.
پیشنهاد میکنم اگه میخوای hidden کنی نرم افزار x-plore رو نصب کن اون امنیتش بالاس. اون عکسی هم که نمیتونی از hidden در بیاری با اون میشه درست کرد.
نقل قول:
سوال بعدیمم اینه که وقتی گوشی رو silent میکنم دیگه کلا خفه میشه.خب این خوبه ولی وقتی alarm رو فعال می کنم و میذارم مثلا صبح زنگ بزنه دیگه زنگم نمیزنه.چیکار کنم silent بودنی زنگ بزنه و خواب نمونیم؟
اگه واسه این که زنگ نخوره silent میکنی پیشنهاد میکنم برو تو volume و ringtone رو تا آخر ببند، واسه message هم میتونی این کارو کنی.
نقل قول:
بعد اینکه این ساعتش فقط رو صفحه ی LCDدیش هست.وقتی با کسی حرف میزنم و یا وارد فایل منجر میشه دیگه مثل K800 وK810 و...ساعت رو اون بالای LCD نمیبره تا حین استفاده هم بفهمم ساعت چنده.اینم چیکار کنم؟
واسه اینم پیشنهاد میکنم نرمافزار قدرتمند swiss manager رو نصب کن که هم ازش استفاده کنی (واسه همون هیدن میتونی از اینم استفاده کنی). ایکون ش رو تنظیم کن رو fixed میره به جای ایکون باطری و ساعت رو نشون میده
نقل قول:
و اینکه چجوری میتونم کاری کنم که لمسی نباشه حین استفاده؟
متوجه منظورت نشدم
نقل قول:
آخری هم اینکه بعد 1 دقیقه قفل میشه و پسوورد می خواد.نمیشه خودت بهش تایم بدی که مثلا بعد از 5 دقیقه قفل امنیتیش فعال بشه؟
من با key lock کار نکردم آشنا نیستم، اگه دوستان دیگه کمک کنن ممنون میشم، password گوشیم یادم رفته وگرنه خودم بت میگفتم