چرا هم منتخب جهان داره و هم منتخب بازیکنان کلاسیکنقل قول:
قویترین تیمبازی بازیکنهای کلاسیک هستن که اکثرا بالای 90 هستن
Printable View
چرا هم منتخب جهان داره و هم منتخب بازیکنان کلاسیکنقل قول:
قویترین تیمبازی بازیکنهای کلاسیک هستن که اکثرا بالای 90 هستن
باید آزادشون کرد یا همینجوری هستن؟به خاطر اینکه گشتم پیدا نکردم!
------------
یه سوال دیگه هم داشتم.
توی کریر مد من بازیکن از جوانانم کشیدم بالا اول قدرتش 40 تا بود ولی الان بعد از دو فصل بازم توتالش 40 تاست!اینا چه جوری پیشرت میکنن؟!
توی rest of world
اخرین تیم و یکی مونده به اخر تیمهای منتخب هستن خوبیش نسبت به pes اینه که اسم بازیکنهای کلاسیک رو هم میگه
:mellow: :hmm:نقل قول:
سلام دوستان این توپ گیریش چجوریه
آموزشی هم رفتم ولی خیلی سخته ..........!!!!!!!!دیونه شدم...........!!!!!!
به خدا توپگیری تو واقعیت از این آسونتره.......
سجاد سعی کن زیاد انگشتتون روی سرعت نباشه اصلا موقعی که دفاع میکنید سرعت رو بی خیال بشید چون سریع دریبل میخورید حتی نمیتونید تکل کنید که ممکن میشه خطا بشهنقل قول:
1-احتمالا شوک سمت راستت خراب شده و روی یک دکمه گیر کرده.برای فهمیدنش اگه بازی Pes هر سالی شو داشته باشی تو ستینگز بیرون بازی توی قسمت کنترل دسته ات رو بیار نشون میده.(این دلیل نمیشه من pes باز باشم.دوباره گر ندید دعوا شه من طرفدار فیفا ام.)نقل قول:
2-توی قسمت Select Side دکمه Y (مثلث یا شماره یک) رو بزن بعدیه صفحه باز میشه دکمه R2 رو بزن بعد وارد صفحه تنظیمات میشه.
واقعا بازی با بارسا سخته . آدم رو دیوونه میکنن. اصلا به هیچ وجه امکان نداره توپ رو بتونین از مسی یا اینیستا بگیرید یا گل میزنن یا دروازه بان میگیره یا اوت . هیچ راهی هم نداره . کچل شدم . با سیستم دفاع جدید , قدیم , با سرعت بدون سرعت خلاصه همه راهها رو رفتم امکان نداره بشه .
من دستم معمولیه شوک نداره. با کیبرد که تست کردم درست بود.نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا از تنظیمات دسته هست ولی من ب چیزی دست نزدم. چکار کنم ؟! :41:
:11:
آقا قضیه این آپدیت 3 گیگا بایتی که واسه پی سی ea داره میده چیه ؟؟؟!!!!!!
کی؟؟ کجا؟؟ کی گفته؟ کجا نوشته؟؟نقل قول:
سلام.
یکی میشه جوابه من رو بده.
میگم الان 3 فصله دارم کریر مد میرم ولی بازیکنانی که از جوانان کشیدم بالا توتالشون هیچ تعغیری نکرده و روی همون 40 50 مونده!کسی نمیدونه چرا؟!
کسی نیست جواب ما رو بده:13::19: ؟نقل قول:
دوست عزيز شما گفتي با دسته ي PS3 بازي مي كني با همين برنامه وصلش كردي يا اون يكي برنامه DS3 TOOLنقل قول:
من با اون وصل كردم ولي نه شوك ها نه RS هيچ كدوم كار نمي كنه ؟ :21:
یکار بکن برو تو قسمت تنظیمات ببین برای دکمه RS یا Right Stick دکمه ای تعریف شده یا نه؟نقل قول:
دوستان کسی حاضره آنلاین بزنیم ؟
من یه فیفا 12 ریجن 3 برای ps3 خریدم ولی کد آنلاینش رو که میزنم میگه معتبر نیست ..
کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟؟
منبع ؟نقل قول:
احتمالا منظورت اون اپدیت سه گیگا بایتی هست که واسه بعضی ها موقع نصب فیفا 12 (نسخه ارجینال نه کرکی) توی origin میگه باید دانلود بشه و میشه گفت یه جور باگه . خیلی ها هم به EA اعتراض کردن واسه همین اپدیت .
در کل اگه غیر از این باشه که اپدیت نباید اینقدر زیاد باشه .
بله من هم دسته psرو نصب کردم با این برنامه ای که واسه دانلود گذاشته شدنقل قول:
دوست عزيز شما گفتي با دسته ي PS3 بازي مي كني با همين برنامه وصلش كردي يا اون يكي برنامه DS3 TOOL
من با اون وصل كردم ولي نه شوك ها نه RS هيچ كدوم كار نمي كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و برای ps3 هم با DS3 Tool
سلام من وقتی تو دسته چراغ انالوگو روشن میکنم فقط انالوگا کار میکنه و اون فلشهای چپ راست بالا پایین کار نمیکنه وقتیم که خاموش میکنم انالوگا کار نمیکنه نمیشه کاری کرد که جفتشون کار کنن؟
دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه
پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT
ممنون
یعنی می خواید دقیقا مثل دکمه های pes بشه.من برای خودم رو اینجوری کردم.کدوم فایل رو باید بذارم براتون؟نقل قول:
بازیکنانی که میسازیم رو نمیشه توی کریر استفاده کرد؟
سلام رفقا .
بالاخره تو فیفا ۱۲ میشه با گیم رنجر آنلاین زد یا راشو بستن و باید کِی بخریم حتما ؟؟
(ببخشید اگه قبلا پاسخ دادین . من تاپیک رو زیر و رو نکردم)
.
نه دیگه با گیم رنجر نمیشه .نقل قول:
خاک بر سر اینترنت ایران بکنن که از هیچ قابلیت انلاین این بازی نمیشه استفاده کرد .
دوست عزیز به پوشه ای که بازی رو در اونجا نصب کردید برید و دو فایل buttonData.ini و buttonDataXenon.ini رو برام آپلود کنیدنقل قول:
خیلی ممنون
سرعت شوت رو گذاشتم رو 48
ازون حالت موشک کروز درومد
فقط منتظر اون پچ حجم بالائه حدود 3 گیگی هستم
تو یکی از صفحات فروم ea دیدم که گفته بود 3D grass فعال میشه و بعضی فیس ها فیس لیفت میشن و یه سری مشکلات تو شناسیی گیم پد و گرافیک و غیره
دیگه دانشگاه نمیرم فقط فیفا و GEARS of war 3:27:
تو کریر مود قسمت خرید و فروش نمیشه مثلا دو باشگاه بازیکن هاشونو با هم عوض کنن ؟
مثلا منچستر سی تی میخواست نیمار منو 107 تا بخره . من نمیتونم اینجا بهش بگم مثلا رونالدوتو بده و تا قیمت بازیکن ها برابر بشه من مابقیشو سر بدم ؟ :31: گویا از این بقالی ها تو کریر نیست :31:
نمیشه وقتی پیشنهاد برای بازیکنت میاد به باشگاه پیشنهاد دهنده یک قیمت بالاتری بگی و براشون بفرستی ؟ چون ار اون طرف میشه و وقتی یک بازیکن میخوای بخری و پیشنهاد میدی اونا میگن نه اما اگه فلان قیمت بدی بازیکونو میدن بهت
سلام در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پچی گذاشته به نام گیم پلی انقلابی کسی دانلود کرده ببینه چطوریه
آره آره منم دیدم چیه؟:19:نقل قول:
محتوای مخفی: haha
دوست عزيز منم وصل كردم ولي نه شوك كار مي كنه نه RS يه دفعه شانسي كرد مشكل از كجا استنقل قول:
شما با USB وصل كردي اگه بخوايم با بلوتوث وصل كنيم قطعه ي مخصوص مي خواد يا با هر بلوتوثي ميشه ؟
بازی کم کم داره خسته کننده میشه
CPU سی دقیقه از 45 دقیقه رو پاسکاری میکنه،بعد که میای توپ رو میگیری و میخوای ضد حمله بزنی یا در جا دستتو میخونه و توپو هر طور شده(!)پس میگیره یا توی ضد حمله خودتی و 4-5 تا مدافع حریف
ولی عوضش CPU هر موقع بخواد با کلی بازیکن حمله میکنه و گل میزنه و با کلی بازیکن هم دفاع میکنه
هر سیستمی هم آزمایش میکنی هیچ تاثیری توی بازی تیمت نمیزاره
ببين اگه بخواد ببره مي بره تو هم هر كاري كني نمي توني بخواي هم گل بزني مي خوره به تيرك :31:نقل قول:
يهويي از گوشه ها حمله ميكنه نمي فهمي چي شد :31: يه دفعه انقدر حرصش گرفت قبل از محوطه جريمه شوت كرد رفت تو گل فقط بايد فحش مي دادي باحاليش اينجا بود بعدش در جا گل زدم :31:
اخه این چه وضعشه؟؟؟؟
همه شوتها و حملات cpu گل میشه حتی یه دونش هم خطا نمیره!!! جالبه اینه که ضربه سر هایی که با پشت سر هم میزنن گله!!
از پشت محوطه جریمه ضربه ایستگاهی میزنه مستقیم میره تو گل!!!
حالا ما تک به تک میشیم شوت میکنیم میره تو اوووت!! ضربه سرهامون میره بیرون دروازه!!! ضربه ایستگاهیمون به دیوار دفاعی میخوره!!! شوتامون رو دروازه بان میگیره!!!
گرفتاری شدیم به خدا ها؟؟؟!
وقتی همش رو assisted باشه همینجوری میشه دیگه !نقل قول:
cpu به نظر من تقلب میکنه!
مخصوصا تو تکل ها!
از پشت تکل میزنم جا خالی میده!!
خدایی بازی با cpu اعصاب برای آدم نمیزاره.بهتره بریم آنلاین!
دوستانی که برای pc اورجینال خریدن بیان بگن مشکلی داره یا نه؟
میشه بازی کرد؟یکی تو همین تاپیگ گفته بود برنامه اش مشکل داره میخوام بدونم درست شده؟
یکی به ما بگه تو کریر مود چجوری میشه بازیکن خرید یکی بی زحمت کامل توضیح بده اصلا سردر نمیارم
یه کلکسیون کفش از سایتهای مختلف دانلود کردم برای FiFA-12 و میخوام بندازمش داخل بازی ، هر کدوم از کفشها 3 تا فایل png هستن و نمی دونم چطوری باید به داخل بازی اضافه کنم ( یا جایگزین کنم )
لطفا یه سایت راهنما ( حتی به انگلیسی ) معرفی کنین یا توضیح بدین که چه نرم افزاری لازمه و چطور میشه یه کفش جدید به بازی اضافه یا جایگزین کرد.
پیشاپیش ممنون :11:
خواهش میکنمنقل قول:
----------------------------------------کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/06a65akwpe3zwiyn3bo.rar
امسال دوتا نکته مشترک در فیفا و pes دیده میشه که در هردو باعث اعصاب خوردکنی گیمرها شده:
1.بازی غیر طبیعی cpu...بجای یک بازی سخت و طبیعی،مواردی غیر طبیعی باعث سختی بازی شده:مثلا تیم حریف از دروازه بان گرفته تا مهاجم کل تیم گیمر رو راحت دریبل میکنه.در فیفا باید کلی دور حریف باهاش بچرخی تا توپ رو ازش بگیری.این وسط وقت و اعصاب هستش که تلف میشه...
2.توپ گیری از حریف:که با نسخه های قبل متفاوتند و فعلا اکثر افراد باهاش مشکل دارن.(بنظر من سیستم دفاعی جدید فیفا از pes خیلی بهتر و طبیعی تره)
نه مشکل نداره و درست شده و شما میتونید بدون دانلود بازی ارجینال فقط با خرید cd key بازی کنید . البته من یکی هنوز تست نکردم . اموزشش رو متین گذاشته تو بخش بازی های انلاین همین فروم .نقل قول:
الان یه روشی پیدا کردم هم واسه حمله و هم واسه دفاع که با این روش تونستم cpu رو اول 2-0 و بعد 3-1 شکست بدم . چند بار تست کنم ببینم این تاکتیکم جواب میده یا نه . توی این تاکتیک توی دفاع تقریبا دیگه خیلی از X استفاده نمیکنم و بیشتر از A استفاده میکنم .
من 2-3 دست که بازی میکنم خسته میشم . کسل کننده میشه بازی
همه چیزه این بازی آرومه و کسل کننده
اصلا نمیتونی سرعتی بازی کنی
من یک سال 11 رو گیم رنجر آنلاین بازی کردمو میکنم اصلا خسته نشدم و هنوزم خوشم میاد . چون اونجا میتونی سرعتی بازی کنی
اما اینجا تا بازیکن میخواد استیل شوت زدن بگیره یکی از وسط زمین میرسه بهت توپو میگیره
پاس آرومه اصلا نمیتونی بازیکنارو با پاس کاریه سریع رد کنی
اصلا نمیشه رو خصوصیت سرعت بازیکن حساب کرد . مثلا من الان کریر مود دارم بازی میکنم یک بازیکن دارم سرعت و اکسلریشن بازیکن هر دو تا 99 هست اما انگار نه انگار
مدافع های تیم های معمولی توپو ازش میگیرن
هر بازیکنیو هم که تو هر پستی بزاری اصلا از اورالش کم نمیشه
چند دست که 12 بازی میکنم بعدش میرم یک دست آنلاین 11 بازی میکنم دلم باز میشه
موقع 12 بازی کردن خوابم میگیره تا برسم پشت 18 قدم حریف
به نظرم تو این بازی ها جذابیت و سرعت بازی رو نباید فدای واقعی بودن و سخت شدن بازی کرد