استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
گوشی سیمبین دار زیر 80 تومانبا سرعت بالا چی پیشنهاد میکنید؟
Printable View
استاد عزیز و دوستان من میخوام برم علا الدین گوشیبخرم 2700 خوبه؟ هر چند کلاس ش 10 هست؟
گوشی سیمبین دار زیر 80 تومانبا سرعت بالا چی پیشنهاد میکنید؟
king جون یه سوال داشتم; اگه gprs موبایلی کلاس 32 باشه, و edge در منطقه فعال نباشه, سرعت دانلود تا چند میتونه بالا بره؟؟؟
گوشی 2700 کابل ارتباط با pc نداره .نقل قول:
جدی می گی رزمجو پس باید کابل مینی یو اس بی بخرم خودش 10 تومانه چه گوشی ارزون نوکیاسیمبین داری پیشنهاد میکنی؟
سلام آقا میلاد.پس اونموقع که میگفتین شبی 100 مگ دانلود میکنی با همین سرعت 15 بود؟یا اول بیشتر بوده حالا شده این؟؟نقل قول:
منم مثل شما زیاد می دانلودم.ولی برعکس شما با همراه اول نهایتا به 12-13 میرسم درحالیکه با ایرانسل در حالت معمولی تا 15 میره.نصفه شب هم که متوسط نوسانش 20 هست.بازم شکر.از دایل خیلی بهتره.
عزیزم سوالتون بیشتر به انجمن خرید گوشی مربوط میشه که!سیمبین رو نمی دونم اما گوشی ارزون یعنی زیر 100 تومن که ادج کلاس 32 داشته باشه من فقط همینهارو پیدا کردم:نقل قول:
samsung e 250
samsung e 251
nokia 2730
دوتا اولی مثل همند قیمت آکبندش توی علائدین 60-70 بود.دست دومش خیلی کمه.فقط یه جا پیدا کردم 40 میداد.گفتم 30.گفت نه!گفتم 35 گفت نه!گفتم به درک!!
2730 هم گوشی بهتریه نسبت به e250 ولی قیمتش هم بالاتره.80-90 نوسان داره که این بستگی به طبقه پاساژ داشت:31:دست دوم هم 50 دیدم.
ضمنا جناب کینگ گفته بود که گوشی های خوب رو برای طولانی مدت به عنوان مودم استفاده نکنین.اوخ میشه!!
با اجازه کینگ،فکر کنم نهایت دانلود gprs 5-6 باشه.از دایل آپ بدتره اصلا به صرفه نیست.نقل قول:
-------------------------------
من چندی پیش رفتم علائدین و ولیعصر رو زیر پا گذاشتم برای گوشی ارزون قیمت که edge32 ساپورت کنه و همینطور برای دانگل.توی علائدین که 98 درصد فروشنده ها اصلا نمیدونستن edge چیه!!وقتی میگفتم یه گوشی میخوام که ادجش 32 باشه یارو قیافه اش یجوری میشد که انگار معادله 5 مجهولی بهش دادم.مثل این::18:
نهایتا هم بجز e250 که آقای کینگ معرفی کرده بود و 2730 که خودم توی gsm پیدا کرده بودم چیزی نیافتم.این از گوشی edge 32
اما دانگل:
پاساژهای علائدین،رضا،ولیعصر،ایران، ایرانیان. کلا دو جا دانگل داشتن که اولی گفت فعلا نداریم!!اما قیمت 3g رو گفت حدود 100.دومی هم که توی پاساژ رضا بود(که قبلا هم یکی آدرس داده بود) فقط مارک متفرقه داشت که edge رو 80 میداد و 3g رو 120 تومان!!!با ضمانت 6 ماهه خودشان!!!!
نمایندگی دی لینک هم گفت ما dongle simcard اصلا نداریم!!گفتم خودم تو اینترنت دیدم.مدلش رو هم گفتم گفت تو ایران موجود نیست!شرمنده...
این گزارشی رو که دادم خواستم کمی اطلاع رسانی کرده باشم برای کسانی که دنبال بهترین وسیله به عنوان مودم هستن.دیگه انتخاب با خودتون.
من زیاد در مورد گوشی ها وارد نیستم . لطفا دوستان پاسخ بدن . ولی یه گوشی سامسونگ e250 هست .نقل قول:
[PHP]http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=873&productID=72847&shopID=33&Dolla rSale=0[/PHP]
salam manam 1500 daram vostro zanf zadam dell goft bayad device external bekhary
khode note book javab nmide
دوستان کدوم یکی از اینا سرعتش بیشتره
نوکیا5200
سامسونگe490
باتشکر
5200 کلاس 10 هست . e490 هم کلاس 10 هست . پس سرعت هاشون برابرن .نقل قول:
دوستان من تو کرمانشاه هستم و گوشیم K530I هست اما E رو نداره
میشه یه عکس بزار ید ببینم که این E پر دردسر شما چطوره :31: