p1 حرف نداره یه کولاک به تمام معناست
Printable View
p1 حرف نداره یه کولاک به تمام معناست
سلام.
کسی میدونه چکار میشه کرد که عکس کاور آهنگهای mp3 توی music player نمایش داده بشه؟
پولم کجا بوده.ار جایی قسطی میدادن یه خبر بده.دی...نقل قول:
کم تر میام دیگه p30world . والا گذاشتم برای فروش حامد بیا بریم آآآآآآآآیییفففون بگیر
برای اینکه بتونی کاور آهنگ ها(!) رو ببینینقل قول:
سلام.
کسی میدونه چکار میشه کرد که عکس کاور آهنگهای mp3 توی music player نمایش داده بشه؟
باید گوشی رو رو هک کنی و واکمن 3 رو روی گوشی نصب کنی
من واکمن 3 نصب نکردم کاور آهنگ ها هم هم توی پلیر گوشی هم توی powermp3 نمایش داده میشه.
میشه کاری کرد که نمایش داده نشه؟ چون بعدا کاور را به صورت یک عکس توی فولدر موزیکها سیو میکنه.
این برنامه دسکتاپ gdesk را اگه روی پی وان نصب کنیم چقدر از سرعت گوشی کم میکنه؟
فکر نکنم چیزی حجم بگیره چون وقتی اجراش کنی تو بعضی دسکتاپها حجم رم رو نشون میده میتونی بفهمی:11:نقل قول:
با این برنامه میشه تو گوشی تگ فایل های صوتی رو ادیت کرد و عکس ها و .... رو حذف کرد.نقل قول:
موفق باشید.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=265421
سلام
من یه مشکلی داشتم که توی بخش uiq هم گفتم ولی کسی نتونست درست جواب بده
من p1i رو بعد از هک اشتباهی که فردی در قسمت uiq گذاشته بود و عامل نیامدن بالای گوشی های دیگران هم شده فلش کردم(البته بدور از حسین حمید حامد و ساسان که کارشون حرف نداره)
حالا بعد از فلش 2 تا چیزش مثه اول نشده حتی مستر ریست هم کردم یکی اینکه گزینه فارسی در منوی ستاپ اس ام اس های پریده و دیگه نیست
2 کلید چرخک گوشی که برای زوم گوشیم بکار میرفت الان دیگه روی دوربین کار نمی کنه و وقتی میچرخونی برای برایتنش یا دونتراست عوض میشه!!!!!!!!!
کسی هست کمکی کنه بگه چی کار کنیم
آیا با آپدیت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون فلشی که برای شما زدن احتمالا با اون ورژنی که روی گوشیتون قبلا بوده فرق می کنهنقل قول:
1- CDA گوشیتون اینجا بذارید یا در سایت چک کنید ببینید برای کجاست
2- اگه CDA مورد نظر نبود باید عوضش کنید !
3- بعد از عوض کردن CDA باید آپدیت کنید گوشیتون رو
4- اگه نمی خواین این کارای بالارو انجام بدید و نمی تونید یادمه به وصیله هک می تونستید هم دست خط فارسی اضافه کنید
5- و برای فارسی بودن در منوی اس ام اس یه فایل هست در قسمت ساپورت زبان توی سایت سونی اریکسون قسمت UiQ برای p1 که به وصیله پیسی سوییت می تونستید نصب کنید بر روی گوشی که این قابلیت اضافه بشه
6 - برای زوم کردن هم می دونم CDA شما و کلا ورژن گوشیتون الان قدیمیه با آپدیت کردن به WG1 و غیره این مشکل حل میشه
موفق باشید :20: