نقل قول:
با سلام
یعنی الان با این کد یه بسته یک ماه نامحدود برا شما فعال شد؟
Printable View
نقل قول:
با سلام
یعنی الان با این کد یه بسته یک ماه نامحدود برا شما فعال شد؟
مرجع این حرفای کجای سایت ایرانسله؟ کی گفته کد عوض شده و بسته ها جدید؟
مرجع اش رو میتونین زنگ بزنین به پشتیبانی بهتون میگه که سیستم داره به روز رسانی میشه!
هر چیزی رو نباید هر جایی گفت که!!!
الان وایمکس هم چند روزه ارائه نمیدون واسه همین موضوع!
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟
مدل خيلي زياده!! قيمتش هم حدودا 75 تومنه!!نقل قول:
دوستان اگه ممکنه یه راهنمایی کنین.
من میخوام یه دونه از این دانگلها بگیرم . کدوم مارک رو بگیرم و چه مدلی که کیفیت خوبی داشته باشه.
آدرس و قیمت هم اگه بدید ممنون میشم.
این مدل dlink که تو پستای اول بود گشتم ولی جایی پیدا نکردم .
شما میشناسین جایی که داشته باشه؟
اگه منطقه تون خوب ساپورت بكنه به نظر من به شخصا خيلي خوبه!!!
من خودم تا اين ماه از گوشي استفاده ميكردم ولي هرچي فكر ميكنم مي بينم اين سيستم خيلي بدرد بخور هست. چون هم ايرانسل هم همراه اول خوب آنتن ميده تو منطقه ي ما نگران اينم نيستم كه سيستم قطع بشه. بهرحال يكي ديگه هست.!!!
شما اول تست بكن اگه خوب جواب گرفتي برو دنبالش!!
ممنون دوست عزیزنقل قول:
چند تا سوال دیگه هم دارم
1- از کجا میشه فهمید که چه مناطقی تحت پوشش هستن؟ آیا بیرون شهرها و تو جاده ها هم کار میکنه؟
2- من موبایلم چون edge نداره باید یا گوشی بگیرم یا از این دانگلها . فکر کنم دانگل بهتر باشه واسه من. بازم اگه ممکنه یه مدل خوبشو بهم معرفی کنین و بگین از کجا میشه گیر آورد.
اون dlink که تو پست اول بود نوشته بود 120 تومن که با 75 تومن که شما میگی فرق زیادی داره . میشه بگین تفاوتشون چیه؟
واسه من اگه سرعتش تا 10 تا هم باشه کافیه . فکر کنم 10 رو حداقل در بد ترین شرایط داشته باشه . نظر شما چیه؟
این حقیقت داره؟؟؟نقل قول:
ما که زدیم این کد رو چیزی نداد.اقا شما این کدی که دادی رو خو دت امتحان کردی؟نقل قول:
اقا اين كد كه مربوط ميشه به بخش دريافت تنظيمات و...نقل قول:
---
يكي از نمايندگي ها ميگفت تا بعد از تاسوعا-عاشورا طرح ها فعال نميشن! حالا اگه كسي ربطشو دونست به ما هم بگه...!
به حقيقت من و تو آگاهيم
هر دومون گمشده يك راهيم
برای من هم متاسفانه امروز تموم شد.
هنوز اعلام نشده کی دوباره طرح میاد ؟
من 10 تومن شارژ گرفتم ریختم تو گوشی. دو روز دیگه طرحم تموم میشه.
خاک تو سرشون کنن که این همهخ به کاربرا فشار میارن .نقل قول:
جشنواره یلدا و اینا راه میفته !!
راستی یه چیزی من پرسیدم از ایرانسل گفتن برای EDGE نیازی به دکل جدید نیست تنها برای وایمکس نیاز هست که مورد دوم رو خودمم میدونستم .. فقط مسئله اینجا بود که من تست نکرده بودم که تست کردم
دکل زیاد دور نیست از اینجا .. خیلی زیاد 2000متر باشه !! ولی خب یه خورده آنتن بد میگیره با تمام اینا
تا 20 k دانلود داشتم! !
خیلی چیز خوفیس واسه ما که اینجا نه وایرلس با امکانات درست حسابی و سرعت واقعی میدن نه ADsl هست !!
ببخشید یه سوال داشتم
زمانی که بالا سر گوشی به جای علامت G میزنه E
معنیش اینه که فقط گوشی ماست که edge رو ساپورت میکنه یا اینکه دکل منطقه هم Edge داره؟
دکل باید EDGE ساپورت بکنه تا اگه گوشی شما "امکانشو" داشته باشه ازش "استفاده" کنه...نقل قول:
معنی جوابی که دادین یعنی اینکه ممکنه توی گوشی علامت E هم بیاد ولی دکل edge رو نداشته باشه؟نقل قول:
خوب اگه اینطوره باید از کجا بفهمیم که دکل هم edge رو داره یا نه؟
میخاستم ببینم این مودم های gsm یا edge نویز دارن یانه (قصدخرید دارم)؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
علامت E كه ظاهر ميشه به معني اينه كه گوشي شما از edge ساپورت ميكنه و دكل هم edge داره.نقل قول:
فكر نكنم نويز داشته باشن ولي دليل سردرد رو هم فكر نميكنم گوشي بوده باشه.من تقريبا 2-3 ماهه دارم با گوشي كانكت ميشم مشكلي نداشتم...نقل قول:
با سلامدوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .
هيچ كلاه برداري نيستنقل قول:
دوستان دیروز بنده بسته شماره 3 GPRS همراه اول را فعال کردم 4 الی 5 ساعتی را که به اینترنت کانکت بودم و داشتم دانلود میکردم و آنتی ویروس سیستمم را به روز می کردم بعد نبود .ماجرا از وقتی شروع شد که یک پیام از همرا اول دریافت کردم با این مضمون که "مشترک گرامی سرویس GPRS شما فعال می باشد در صورت تمایل به غیر فعال کردن آن عدد 5 را به این شماره ارسال نمایید." شماره 8080 .
چشمتان روز بد نبیند من که چند بار با افت سرعت مواجه شده بودم پیش خودم فکر کردم حتماَ با غیر فعال کردن این سرویس ما بقی پول به حساب شارژ سیم کارتم بر می گردد. من هم از همه جا بی خبر عدد 5 را به 8080 ارسال کردم . بی خود و بی جهت اینترنت یک ماهه که غیر فعال شد بماند ، 10000 تومان هم به حسابم برنگشت . خلاصه این همراه اول که واقعاَ کسی نیست به تخلفات آنها رسیدگی کند هر کاری که بخواهد با این مردم نجیب انجام می دهد . این ها را گفتم نه به خاطر000/ 100 ريال ناقابل . گفتم جهت آگاهی دوستان تا از سوراخی که بنده گزیده شدم دوستان و محرومان از اینترنت سرعت بالا دیگر گرفتار آن نگردند.
دوستان راستی چرا irancell این بسته های نامحدودش را دیگه ارائه نمی ده .
شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
+
ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!
این همراه اول یادم نمیره. چند ماه پیش وقتی بهش پیام دادم که بسته بگیرم پیام داد: ثبت شد. مشخصات نحوه ی اتصال را میتونید به فلان صوتر بگیرید. هیچ اطلاعی نداد که این معنای شروع ندارد. منم فکر کردم خوب دیگه خودش حتی اومده گفته برو روش وصل شدن رو هم بگیر. استفاده کردم یک روز. بعد فهمیدم چه کلاه گشادی سرم رفته و باید منتظر فرمان فعال شد میبودم در جالیکه همچین قراری نبود. رفتم سایتش صورت حساب گرفتم دیدم الحمدالله چیزی نشده. بعد از اون بارها حساب رو بررسی کردم دیدم چیزی نشده منم بیخیالش شدم. وقتی صورت حساب اومد 60-70 هزار تومن برام اینترنت بریده بود. خدا لعنتشون کنه. اینا با باقی ستمگران فرقشون چیه؟
زنگ بزن 09990 پشتیبانیشهنقل قول:
رایگانه، مشکلتو عنوان کن ببین چی میگن
-البته اینجا تاپیک ایرانسله-
هيچ كلاه برداري نيست
شما اگر سايت رو مطالعه كرده باشين بهتون گفته كه اگر بسته رو غير فعال كنيد چي ميشه!!
+
ايرانسل تا آخر ماه بسته ها رو ارائه نميده. سيستم رو داره به روز رساني ميكنه خيرسرش!
خدمت آقا میلاد برسانماولاَ :در مورد غیر فعال کردن بسته ها توسط کاربر چیزی داخل سایت همراه اول گفته نشده .دوم : کسی که بسته را فعال کرده و 000/10 تومان برای اون پرداخته چرا باید سرویس GPRS را غیر فعال کنه؟سوم :مطالب موجود در خود سایت همراه اول .نکاتی که مشترکین می بایست قبل از فعال سازی بسته ها بدانند:۱-برای استفاده از بسته های رویایی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (GPRS) ضرورت دارد. همچنین میتوانید با ارسال پیامک به شماره ۸۰۸۸ ثبت نام نمایید.۲-مناطق تحت پوشش GPRS همراه اول عبارتند از کلیه شهرهای استانهای تهران، گیلان و مازندران و مراکز استان ها و مناطق آزاد تجاری و ... .۳- در سیم کارتهای اعتباری، با خرید هر بسته، مبلغ بسته از اعتبار مشترک کسر می گردد.۴- در سیم کارتهای دائمی، با خرید هر بسته، مبلغ بسته در صورتحساب دوره آتی منظور می گردد.۵- بعد از غیر فعال شدن بسته ها ( اتمام مدت زمان بسته های خریداری شده) سرویس اینترنت همراه اول فعال بوده وبا تعرفه های جاری (زمان peak از ۸ صبح الی ۲۳ معادل ۸ ریال و زمان OffPeak از ۲۳ الی ۸ صبح و روزهای تعطیل رسمی معادل ۲ ریال) محاسبه میگردد۶- استفاده از بسته ها در زمان قطع ارتباط تلفن همراه، امکان پذیر نبوده و اعتبار بسته به دوره بعد انتقال نمی یابد.۷- تکرار استفاده از بسته ها پس از مدت اعتبار بسته، به خرید مجدد مشترک بستگی دارد.۸- نظر به اینکه در هر زمان تنها می توان از یک بسته استفاده نمود، درخواست فعال سازی بسته جدید پس از 24 ساعت باعث لغو بسته جاری و پرداخت هزینه مجدد می گردد.۹- بسته های یاد شده جهت استفاده کاربران عادی (Home Sector) مییاشد.
سلام
با این usb حداکثر سرعتی که از edge ایرانسل میگیریم چنده ؟! میارزه بگیریم ؟
کد:http://www.sarirshop.com/Products/204.html?affID=gs
همراه اول از لحاظ پشتیبانی افتضاحه به معنی واقعی کلمه دوستانی که قدیما شارژ میگرفتن میدونن چقدر پول ازمون رفت تو جیب مبارکشون بعید نیست بسته هاشون همونجور باشه
سلام.نقل قول:
الان سرعت ها زياد خوب نيست.در بهترين حالت ممكن 25 تا 30 كيلوبايت سرعت دانلود هستش(ولي پينگ خوب نيست).و اينكه سرعت چجوري باشه بستگي به محلي داره كه دارين اونجا از edge استفاده ميكنين.به نظر من شما اول با مووبايل امتحان كنين ببين سرعت چطوريه اگه خوب بود ميتونيد مودم تهيه كنيد.:20:براي اطلاعات بيشتر در مورد Edge modem ها هم تاپيك هستش.
سرعت+پايداري خيلي بهتر شده...الان من با سرعت 28-30 كيلوبايت دانلود دارم.
عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در GPRS و EDGE تو هر کدوم ایرانسل بهتره یا همراه اول(از لحاظ سرعت ((برای وصل کردن به PC))؟.هر کدوم چه طرح هایی واسه GPRS و EDGE دارن؟
یه هفته ای سرعتش بهتر شده بود ولی از دیروز دوباره گند شده در حد سرعت دانلود زیر 1 کیلوبایت و صفحه هایی که واسه هر کدوم باید چند دقیقه صبر کنیم تا باز شه...
الان میشه فعالش کرد؟ کار میکنه یا نه؟
سلام...
دوستان به طور دقیق چه وقت اینترنت نامحدود ایرانسل وصل میشه ؟
کردم نشد نکن نمیشه !نقل قول:
الان میشه فعالش کرد؟ کار میکنه یا نه؟
کسی نمیدونه کی دوباره درست میشه ؟
با سلامنقل قول:
فعلا فعال نمیشه
باید صبر کرد تا دوره ی زمستانه ارائه بشه
موفق باشید.
خبر دارم موثق كه تو طرح زمستوني طرح نامحدود برداشته شده و حداكثر تا 2.5 گيگ در يك دوره يك ماهه مي تونين دانلود كنيد .
احتمالا فردا صبح كاتالوگ جشنواره زمستاني خواهد آمد
نقل قول:
2.5 گیگ که اصلا جوابه یک ماه رو نمیده!، میدون میدونه رقابته! اگر ایرانسل قصد بقا داشته باشه بعید می دونم این کار رو بکنه، بسته های جدیدش باید کاربرای بیشتری رو جذب کنه نه کم کنه!! :27:
تف تو روحشون................نقل قول:
نقل قول:
دوستان به طور دقیق چه وقت اینترنت نامحدود ایرانسل وصل میشه ؟
اول دي ماه سال يك هزار و سيصد و هشتاد و نه
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
اين خبر رو مطمعن هستين؟نقل قول:
خبر دارم موثق كه تو طرح زمستوني طرح نامحدود برداشته شده و حداكثر تا 2.5 گيگ در يك دوره يك ماهه مي تونين دانلود كنيد .
چون ايرانسل هيچ مشكلي با شبكه و ترافيك نداره.
من با اطمينان خاطر ميگم كه هيچ موردي قرار نيست روي ترافيك ايرانسل اتفاق بيفته چون باعث ميشه مشترياش رو از دست بده.
الان توي اين مورد به نظر كوچولو بين همراه اول و ايرانسل رقابته!!
پس هرگز اپراتور دوم كاري نميكنه كه از اپراتور اول كم بياره!!
روی سیم کارت باید فعال سازی بشه؟ یا چه جوریه؟
چون لپتاپ من سیم کارت میخوره باید با EDGE ایرانسل یا همراه اول وصل شه به اینترنت که وصل نمیشه
مشکل کجاست؟
100% تائید میشه .. باو مگه دیواننسسس؟نقل قول:
نه بابا !!
البته فعلا طرح حجمی ماهیانش فعاله !! فقط نامحدود غیر فعاله!!