گرافیک بازی خیلی گندشو در اورده هی فریم بالا،پائین میکنه (نسبت به MW2 افت داشته)
گیم پلی, سوار اسب + ماشین اصلا دل چسب نیست,مسخرس (نسبت به Medal of Honot Warfighter)
فقط داستان بازی حرف نداره
Printable View
گرافیک بازی خیلی گندشو در اورده هی فریم بالا،پائین میکنه (نسبت به MW2 افت داشته)
گیم پلی, سوار اسب + ماشین اصلا دل چسب نیست,مسخرس (نسبت به Medal of Honot Warfighter)
فقط داستان بازی حرف نداره
نقل قول:
زیاد فرقی نمیکنه ........
من فکر میکردم مشکل بالا و پایین شدن فریم گرافیک بازی به خاطر سیستم منه پس بگو بازی مشکل داره.چون هر چی گرافیک رو کم میکردم بازم همون جوری میموند و تغییر نمیکرد((البته در بعضی قسمتا))
البته من اصا این مشکلو نداشتم !نقل قول:
گرافیکم 5770
فکر میکنم با توجه به نوع کرک بازی یا درست نصب نشدن بازی و نصب نبودن آخرین آپدیت گرافیک ، افت فریم در این بازی بوجود میاد.
من با گرافیکهای خوب 7850 و 660Ti که تست کردم با نوسان شدید فریم مواجه بودم.
من اولش گفتم چقد گرافیک پایینه ... بعد این کارو کردم احساس کردم بهتر شد و راضی کننده بود.نقل قول:
زیاد فرقی نمیکنه ........
البته در کل گرافیک پایینی داره.
دوستان این بازی روی فول اچ دی تنظیم میشه -چون برای من این تنظیم در بازی وجود نداره
بله دوست عزیز میشه ولی باید مانیتورتون قابلیت فول اچ دی را داشته باشه تا شما از داخل بازی تنظیمات را روی فول اچ دی قرار بدید.نقل قول:
مانیتور وکارتام برای من محدودیتی در این مورد ایجاد نمیکنند و بسیاری از بازی هارو رو اخرین تنظیمات بازی میکنم منتها در این بازی در قسمت تنظیمات برای فول اچ دی گزینه ا ی نیست به نظر به کرک ها و اپدیت ربط داره
بچه ها راهی برای اینکه بشه مود زامبی هارو بازی کرد پیدا نشده؟
من خیلی تو کفم:31: