من مودم خودم رو همش 10 تومان خريدم واسه همين خبری از لن نيست
با usb هم خيلی ور رفتم نشد الان هم زياد وقت تحقيقات ندارم وگرنه يه فکری براش ميکردم اگه شما ok کردين و شد
يه روش کار بزاريد که بچه ها استفاده کنن
Printable View
من مودم خودم رو همش 10 تومان خريدم واسه همين خبری از لن نيست
با usb هم خيلی ور رفتم نشد الان هم زياد وقت تحقيقات ندارم وگرنه يه فکری براش ميکردم اگه شما ok کردين و شد
يه روش کار بزاريد که بچه ها استفاده کنن
کسایی که از ایرانسل استفاده میکنند زیاد دیسی میشید؟
دهن منو صاف کرده از ظهر تاحالا از بس ریکانکت کردم
گوشی: 3250
وسیله ی ارتباطی: Pc Suite به وسیله ی Usb BlueTooth
من گوشیم N95 هست ولی سرعت دانلودم از 6 بیشتر نمیشه (نمیشه به خدا ) هر کاری که بگید کردم مشکل از گوشیه یا منطقه
پس بگو چرا با مودمت مشکل داره وقتی که این جا داد میزنیم میگیم USB دار نخرید و لن دار و وایرلس دار بخرید برای همینهنقل قول:
اگر وایرلس و یا لن داشتی این حرف رو نمیزدی و با خیال راحت دانلودت رو میکردی چون خود مودم سیستم عامل داره و کارتو راه میندازه.
فعلا سرم شلوغه لینکها همینجا هست وقت ازاد پیا ردم میخونم اگه خوب بود خلاصه میکنم و ترجمه اش رو توی یک تاپیک مجزا مثل بقیه تاپیکهای که زدم میزارم چیز مفیدی باشه برای همه میزارم. مشکلی نیست
بلوتوث رو قبلا تست کردند دوستان گفتند که مشکلاتش زیاده مثل ادم با کابل وصلش کننقل قول:
در ضمن اون چیپست بلوتوث بدبختی که روی گوشیت هست خیلی شانس اورده تا الان منفجر نشده !
با بلوتوث فایده نداره
ضمنا کلاس گوشیت 10 هستش که حدود -7-8-10 کیلویی از بقیه گوشیهای کلاس 32 کمتر دریافت میکنه پس زیاد زور نزن که منفجر میشه
دوست هم داشتی بیا مسنجر برات توضیح بدم :31:
خوب بی جنبه حان :20::31:( ادم نمیدونه چی صدات کنه ای دی قحطی بود عزیز ؟:31:یا شاید هم اسمت بیژن هست ؟ تکلیفمون رو مشخص کن :31::31: ))نقل قول:
این سرویس حتما در منطقه شما فعال نشده و روی GPRS دانلود میکنی چون اگر فعال شده باشه سرعتش تخته گاز میره
ببین بی جنبه جان !:31: این سرویس ممکن هم هست که روی ایرانسل شما قابل دریافت نباشه برید با همراه اول هم یه تست بگیرید سرویس یک روزه اش رو فعال کنید که 1000 تومن بیشتر نمیشه ببینید در چه وضعیتی هست اگر سرعت روی همراه اول بود خوب عقل سلیم میگه کوچ کنید و به همراه اول برید و از سرویسهای این شرکت استفاده کنید
خوب سئوالی بود در خدمت هستم.
کابل بهش وصل نمیشه خراب شده:31:نقل قول:
منفجر؟؟؟؟؟؟:27:مگه n96ه ؟؟؟برادر من بلوتوث 3250ست هاااا:5:
چه کنیم دیگه ما پایین شهریها کلاسمون کلا پایینه:20:
مسنجر برا کارا واجبه :31: همین الانم تا این پست رو بدم دو دف DC شد:13:
داد نزن من 6 سال هست اين مودم رو دارم:31::20:نقل قول:
زنگ بزنید 130 یا 140 بگید من از gprs استفاده میکنم تو منطقمون edge فعال نیست سرعتم پایینه احتمال داره براتون فعالش کنن. (بعضی مناطق بچه ها زنگ زدن براشون edge رو فعال کردن).نقل قول:
پس با چی شارژش میکنی ؟نقل قول:
با فوت ؟:31:
کلا گفتم این مودمهای USb به درد نمیخورند اخه مشکل درایور دارند ولی مودمهای لن همچین مشکلی ندارند و خودشون سیستم عامل دارند . کیفیت هم بالاتر میره خیالت راحت.نقل قول:
مطمئن هستی ؟نقل قول:
آقا مطمئنید EDGe فعال می کنن؟اگه آره که بگید زنگ بزنیم فعال کنن واسمون.
خبر خبر خبر دسته اول دارم...
خبر خوب دارم:19:
ایرانسل گویا فهمید که من دارم خیلی خیلی فایل میگرم. واسه همین من توی این 3 روزه به زووووووووووور آنلاین میشدم و رسیو داشتم.
حدودا 10 روز دیگه سرویس این ماهم تموم میشه و میرم روی 0912 . چون من با اون هم یوتوپ رو خوب باز میکنم هم مسنجر رو هم خیلی چیزای دیگه رو که ایرانسل از اجراش عاجزه!
کینگ جان. یه چیزی در مورد آنتن های گوشی گفته بودی قبلا. کسی تست کرده؟ خودت چی؟
اصلا جواب میده؟
من بعید میدونم . چون گوشیم رو من در حال رسیو کل خونه و کوچه حرکت دادم هیچ تغییری نکرد. دیگه فوقش 14 بود.
و در کل خیلی دارم با این روش حال میکنم و هر وقت آن میشم یه دعا به جونت میکنم که منو از دیال آپ و وایمکس نجات دادی.:31: