سلام.
کسی میدونه چجوری میشه Throw-in taker رو عوض کرد؟
Printable View
سلام.
اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه راه هست برای اینکار : ببینی بازیکنی که داره اوت میندازه کیه بعد استوپ کنی جای بازیکنی رو که می خوای باهاش اوت بندازی با همون بازیکن عوض کنینقل قول:
بله عوض کردن نرمالی نداره همونطور که گفتم تنها راهش همون تعویض جای بازیکنان هست و البته تو 2 جا کاربرد داره یکی وقتیه که توی تیمت یه بازیکن مثل علی علیزاده داشته باشی (بازیکنی که ترایت جاینت یا لانگ ثرواین داشته باشه) اونقت می تونی یه پرتاب بلند داشته باشی باهاش کاربرد دیگه اش توی ویرتوال مود هست یه چند تا اکامپلیشمنت داره که می خواد تعدادی اوت بندازی با این روش می تونی سریع بگیریشوننقل قول:
اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .
آرمین عجب غلطی کردم این X360 رو فروختم ! :دینقل قول:
این فیفا12 رو ، روی PC تا حالا نتونستم درست بازی کنم. از دسته که بگذریم ، این لگ های بازی پدر منو در اورده ، می ذارم روی Low مشکل داره ، میذارم روی high مشکل داره . N تا پچ و آموزش و دیدم انجام دادم ، درست بشو نبوده. مشکل دسته هم که یه طرف ! یه دسته بسازم راحت تر از اینه که آموزش تنظیم دسته رو انجام بدم :دی
ممنون آرمین.
ممنون از روشت.
البته من یه بار با پسر عموم بازی می کردم.اوت شد برای اون.بعد یکدفعه بازیکن اوت انداز توپ رو رها کرد و یکی دیگه اومد انداخت.البته همه ی اینها در جریان بازی بود.توی فروی EA نوشته بود LT+RT رو بزنید ولی چیزی نشد.
بازی ممنون.توی تیمم یه بازیکن لانگ ثرو این دارم. به کارم میاد.
عجیبه . باز من چند وقت پیش توی جام دیجیتال که چندتا ایکس باکس اورده بودن همه شاکی بودن از اینکه فیفا روشون خوب اجرا نمیشه . یعنی به شدت لگ داره . من که ایکس باکس ندارم نمیدونم چجوریاست . ایا فریم ویرش اپدیت بشه این مشکلات رو نداره ؟نقل قول:
والا من ایکس باکسم ال تی 2 بود فیفا رو راحت اجرا میکردنقل قول:
الان ال تی 3 هم هست هیچ مشکلی نداره
احتمالا مسوئلان برای اینکه جیب مبارکشون هم پر باشه رفتند برد فالکون خریدند یا یه چیز اوردن مال سال 2005 هست و داغون بوده:31:
من که X360 ندارم .(فروختم) ، رو PC مشکل دارم. سیستمم اینه :نقل قول:
MSI laptop :
Croi5 2450M
GT540m
8GB Ram DDR3
روی LOW هم لگ داره بازی !؟!؟(روی high هم تقریبآ همون مقدار لگ داره) ! هر کاری هم تو تاپیک رفع مشکله این بازی گفته انجام دادم ، که درست نشد که نشد ! :|
شما این کارو انجام بده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلیم که لپ تاپ خودمم داره اینه که بدون باتری و شارژر بازی لگ داره باید هر دو تا به لپ تاپ وصل باشن!
بدیهیست که اگر این کار رو انجام ندم ، اصلآ بازی Run نیمشه :دی ، فوقش سازنده ی فیفا همون موقع در میاد ، میگه مردک می خوای با گرافیکه Intel چه غلطی بکنی !؟!؟ :39:نقل قول:
ویرایش : مشکلم فقط با فیفا هست ، با بقیه ی بازیا مشکلی ندارم