ممنونم از راهنماییت . در مورد زنگ اس ام اس و رینگ تون چی ؟ آیا اینها هم باید با فرمت خاصی باشن ؟نقل قول:
در ضمن من چون خیلی مبتدی هستم بهم بگین وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم این فایل ها رو توی کدوم پوشه باید بریزم ؟
Printable View
ممنونم از راهنماییت . در مورد زنگ اس ام اس و رینگ تون چی ؟ آیا اینها هم باید با فرمت خاصی باشن ؟نقل قول:
در ضمن من چون خیلی مبتدی هستم بهم بگین وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم این فایل ها رو توی کدوم پوشه باید بریزم ؟
دست شما درد نکنه . خیلی از لطف تون ممنونم.نقل قول:
ببخشید uiq 3 یعنی چی ؟ می دونم که مربوط به سیستم عامل سیمبین میشه ولی منظورم اینه که این uiq 3 دقیقا یعنی چی ؟ میشه توضیح بدین
سیستم عامل گوشی های سونی رو به این اسم UIQ3 میشناسن یعنی اسمش اینه که تو نوکیا S60 هستنقل قول:
منظورم اینه که این uiq 3 دقیقا یعنی چی
NOKIA = Symbian S60
ُSONY ERICSSON = Symbian UIQ3
حالا چر اصرار دارن که با دو اسم متفاوت باشه وقتی هر دو شون یک سیستم هستن ؟نقل قول:
کی گفته بک سیستم هستم خیلی با هم فرق دارن:13:نقل قول:
فرق میکنن با هم چون برنامه های این دو سیستو عامل اصلا به هم دیگه نمی خوره
دوستان چند سوال کوچولو:دی
اول اینکه از نظر شما بهترین ویژگی p1 چیه؟ و نقاط ضعفش و مشکلات استفاده از اونو بگین
سوال بعدی اینکه:
محتویات جعبه گوشی چی چی بید؟
من به سه علت اين گوشي را خريدم:نقل قول:
1- امكان انجام تغييرات در فايلهاي افيس بدون نصب برنامه اضافه
2- امكان اينترنت بيسيم
3- قيمت مناسب در مقابل بقيه گوشيهائي كه اين دو امكان را دارد
به نظر من تنها مشكل اين گوشي اين است كه بايد خيلي مواظبش باشي تا ضربه نخوره و سالم بمونه
بهترین ویژگیش به نظر من امکان تشخیص دستخط فارسی هست...
دوست عزیز این ویژگی های که شما گفتین p990 و و.. هم دارن این که دلیل نشدنقل قول:
به نظر من دوربین 3 مگاپیکسلش دلیل بهتری برای خریدش باشه البته سیستم عاملش هم درنظر داشته باشیم :11: