يا سلام
به نظرم اين تاپيك جاي بحثاي مفيده جنگ و دعوا رو ببريد جاي ديگه چند صفحه رو نابود كرديد
Printable View
يا سلام
به نظرم اين تاپيك جاي بحثاي مفيده جنگ و دعوا رو ببريد جاي ديگه چند صفحه رو نابود كرديد
بحث بر سر ِ اینه که ایشون قبول نمیکنه از سر ِ باد ِ معده حرف زده ، الانم با پستای کاملا بی ربط داره گندی که زده رو میپوشونه!
آقا جون دیگه یه بچه ی ناقص العقل هم میدونه آخرای نسل بازیهای مالتی پلتفرم روی PC گرافیک ِ بهتری دارن .
بیخود و بیجهت هم میاد میگه نسخه ی PC و 360 با هم فرق دارن ،علتش هم مشخصه ، کارت ِ خودش زیر ِ 1080 با AA میزائه و با 360ش بهتر اجرا میشه ، میخواد اینجور خودشو خالی کنه.
تا زمانی که کسی باشه بدون اطلاعات حرف بزنه من توی این تاپیک دستشو رو میکنم .
میخواد بگه من خیلی حالیمه ! میاد با یه پست خوشحال و بدون دلیل میگه با هم دیگه فرق دارن ! مدرک بیار عزیز !
کسی که نمیفهمه 5570 بهتره یا 560ti تکلیفش مشخصه !
البته باید متذکر بشم که دوست بالاییمون حرف خوبی زد که در گیم پلی کنسول بهتر از قوطی کبریت جناب عالی بوده و من هم قبول دارم اما انقدر وراجی میکنی حواس واسه آدم نمیزاری بعدشم والا الان 5 ساله کنسول هرچی داده همه لذت بردن اینم بدون اون دوستمونم دونست که گفت شرکتها سیاستشونه که یه فرقی بین کنسول و pc بزارن آخه کی از قوطی کبریت نون میخوره پس 100% یه فرقی هم از نظر گرافیکی و گیم پلی تویه این نسخه با نسخه کنسولی هست الان آمارم بگیری کنسولیها بیشتر از pc ها حالشو میبرن ببین pc پلتفرم بازی نیست حتی میکرو هم ویندوزشو واسه بازی و پلتفرم بودن مناسب نمیدونه حالا تو هی زور بزن.انقدر میگی من دروغ میگم یه اثبات کن که اون عکسها ماله خودت بوده ما که هیچکاری نکردیم از الان زیر سوالیم چه برسه انجام بدیم.ای بابا نرود میخ فولادی در سنگ:27:ما رفتیم بخوابیم بای شما هم با قوطیت حال کن بگو آخر گرافه اگه گراف ببینی چی میگی:27:بای همگینقل قول:
بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!
آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi
در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله :thumbsdow اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ... :31:
یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :
من با سختی Legendary بازی میکنم
تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم
بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا
خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!
شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟
بیخود حرفای صد من یه غازتو تکرار نکن ، بحث بر سر بازیهای کنسول و ... نیست !نقل قول:
شما بیخود و بیجهت و از روی باد ِ معده اومدی گفتی دو نسخه با هم فرق دارن چون یه دلیلی داره !! دلیلش توهمات تخیلی ذهن مشوش شماست
به هر دلیلی امسال نسخه ی PC و 360 فرقی با هم ندارن ! با پریدن از این شاخه به اون شاخه گندی که زدی و حرفی که بیخود و بی دلیل زدی رو ماس مالی نکن.
هیچ فرقی با هم ندارن از نظر ِ گیم پلی !
صد بار دیگه هم پست بدی میام و میگم که از روی باد ِ معده حرف زدی و اومدی بگی که آره ! منم هستم ! منم حالیمه ! در حالی که بدون ِ اطلاعات حرف زدی ، الانم توش موندی با کشوندن ِ بحث به مسائل بی ربط داری گندتو میپوشونی.
امیدوارم مرد باشی و سر حرفت بمونی بری بخوابی و دیگه نظرات LoLشناسانه ی گرانقدرتو توی تاپیک نبینیم ! البته بعید میدونم باشی ! چند بار تا همین الان بر عکسشو ثابت کردی
دوستان کسی میدونه چجوری میشه یک-دو زد؟!
A+LB رو بزنید ، پاس میده و توی عمق حرکت میکنه بعد میتونید توپ رو واسش بفرستید (به هر طریقی که دوست داشتید ، پاس توی عمق ، پاس هوایی ...)نقل قول:
مثل PES هست فکر کنم!نقل قول:
یعنی l1 یا همون تریگر چپ بالا رو همره با جهت میگیری بعد پاس میدی خودش بعد از پاس میدوه هر وقت دلت خواست میتونی بهش پاس بدی
ولی توی Be A Pro خودت باید بعد از پاس دادن فرار کنی و قبل از اینکه آفساید بشی پاس بخوای یا دکمه ی پاس عمقی رو بزنی تا توپو بندازه جلوت
من موندم چطور میشه وقتی 0-1 جلو هستی و دقیقه ی 89 بازی هست مثل Thierry Henry توپ رو ببری تو زمین حریف درست کنار پرچم کرنر حفظ توپ کنی تا وقت تموم بشه ، میدونم یخورده ناجوانمردانه هست ولی بعضی وقتا لازمه اما اصلا نمیتونم بیشتر از 5 ثانیه توپو نگه دارم همیشه هم میزنن به من توپ اوت میشه ضد حال میخورم :41:
باو کنار ِ زمین رو بیخیال ، دوس داری CPU رو خر کنی ؟! توپ رو بده به دفاع ، با دروازه بان و مدافیعن میشه روی حالت Legendary هم یه نیمه ی کامل توپ رو به CPU نداد :31:نقل قول:
اونقدرا هم عاقل تشریف نداره این CPU
سلام
چه جوری میشه دکمه های صفحه کلید در فیفا 12 رو تغییر داد لطفا راهنماییم کنید ؟
من فکر میکنم کلا گرافیک فیفا جا مونده از بازی ها فقط بخاطر این کنسولای مغز فندوقی !!!
دعوا تموم شد؟:41:تازه داشتیم حال میکردیم با دعوا جان من بیاین باز دعوا کنین
دوربین رو سیستمدوستم دورتر نشون میده چون lcd مستطیل داره و روزیلیشنش تا آخر بالاست
مال من نزدیکتر نشون میده چون lcd مربع دارم روزولیشنمم به خاطر صفحه کوچیک lcdیم تا 1280 بالاتر نمیره مال دوستم 1600 هستش
خوب این پسره هم روی یه lcd کوچیک و روزولیشن کمتر بازی کرد رو کامپیوتر فکر کرد بنده خدا دوربین رو pc برا همه نزدیکتره نسبت ه کنسول چرا میزنین تو سر هم حالا؟:31:
ولی خداییش دعواتون باحال بود.
ببین... تازه چهارمین، پنجمین بار می فهمی داری چی بازی می کنی! :8:نقل قول:
سلام دوستان ! من الان یه نسخشه گرفتم نصب شده ولی نمیدونم باید چجوری اجراش کنم ! Play رو میزنم یه ارور میده کهorigin نصب نشده ! origin رو از نو نصب کن ! پوشه ی کرک هم یه فایل فیفا 1 رو داره که خیلی کم حجم تره و بعد ریپلایس کردن اصلا اجرا نمیشه ! جریان چیه ؟
این رو دانلود کن بریز روش احتمالا مشکلت برطرف میشه:نقل قول:
این کرک سالمه.
کد:http://dl.----------.com/Game/Crack/Fifa%2012%20RELOADED%20(www.----------.com).rar
سلام میشه یه کاری کرد گرافیک بازیو بالاتر برد تا واقعی تر بشه ؟کلا تو تنظیمات چیزی هست که بازی باحالتر و جذابتر بشه؟
منظورت چجور تصويريه ؟نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید
اگه ممکنه یکی از دوستان که اطلاع داره بگه آیا لینک دانلود از rapidshare گذاشته شده؟؟؟
ممنون میشم اگه هست لینک هارو بدین تا من بازی رو دانلود کنم
با تشکر
نقل قول:نقل قول:دوست عزيز من با كيبورد بازي مي كنم بايد چيكار كنم ؟ :31:نقل قول:
دسته ي PS3 رو وصل كردم تو اين چه جوريه انالوگ كدومه ؟ :31:
بعد از گذشت بیش از 5 سال از اومدن کنسول ها مقایسه اونها در بازی های مشترک و یکسان با PC ، در زمینه گرافیک ، کنسول بازنده هست ، دلیلش هم پایین بودن رزولوشن کنسول ها هست و کمبود AA و ... که دوستمون افشین اشاره کردن !
برای فهمیدن این موضوع لازم نیست حتما فیفا 12 کنسول و فیفا 12 پی سی رو با هم مقایسه کنیم ، کافیه فیفا 11 پی سی رو که یک سال از فیفا 11 کنسول عقب تره رو در کامپیوتر متوسط به بالا (رو آخرین تنظیمات) با مانیتور یا LCD/LED/TV یکسان اجرا و با کنسول مقایسه کنیم ، بعد با اولین نگاه متوجه میشید که چقدر نسخه PC از نظر گرافیک چشم نوازتر از نسخه کنسول هست و اون وقته که میگید : موقع اومدن نسل جدید کنسول ها رسیده ...
البته این صحبت ها رو به اون آقای بی سواد نزدم ، چون با خوندن حرف هاش به دو احتمال رسیدم : 1 - کاملا بی سواد هست 2 - از اومدن نسخه ای مانند کنسول برای PC ناراحته ، بعد می خواد با گفتن این چرندیات خودش رو خالی کنه ... بنابراین حرف زدن باهاش بی فایده هست !
نمی دونم چرا این بحث ها اینجا کشیده شد اما باید به کسی که اطلاعات غلط به کاربرها میده پاسخ داد.
سلام
نمیدونم مشکل دفاع ناکتیکال شما حل شده یا نه ولی من با آنالوگ راست تو بازی زیاد حرکت میکنم و در مواقع ضروری از مربع استفاده میکنم و به راحتی توپ میگیرم البته تا دیشب کمتر از 3 تا نمیخوردم تازه دیشب اینو فهمیدم امتحان کنید
بعد اون حرکت قشنگرو بیایید اینجا
(تشکر)
یه چیز خیلی خیلی خیلی ضد حال پیدا کردم!!!
داشتم از قسمت BUTTON HELP > SKILL MOVES حرکات نمایشی رو اجرا میکردم با کریستیانو خیلی حال میداد ولی وقتی تو قسمت 4 STAR MOVES رسیدم به Simple Rainbow و Advanced Rainbow ( همون حرکت که با جفت پاهاش توپ رو از پشت میندازه بالای سرش بیفته جلوش ) ... این دو تا حرکت رو از هر 5 بار که انجام میدم فقط 2 یا 3 بار درست جواب میده!!! یه بار اشتباهی توپو میندازه اونطرف ... یه بار میخوره به اونجاش برمیگرده پنج متر عقبش !
برای شما هم همینطوریه یا کلا بدون ایراد و تمیز میتونین Rainbow مخصوصا Advanced Rainbow بزنین ؟!
تو Legendary MODE که خیلی تمرین و دقت میخواد تو بازی بتونی با حرکت Rainbow حریفو خر کنی اصلا توپو رو هوا میزنن لعنتیا !
سوال:
تو همون بخش SKILL MOVES اون دوتا پنجره ی آخر که 5 STAR JUGGLING TRICKS هستند رو حتی یکیشونو نمیتونم بزنم!!! Unlock میخواد یه روش خاصی داره ؟
همچنین تو پنجره ی آخر CELEBRATION MOVES که بالاش نوشته VP UNLOCKABLES چطوری میشه اون حرکتها رو آنلاکشون کرد ؟
ممنون
سلام
من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟
من فیفا 11 رو گرفتم همه چی عالی بود الا یه چیز ، اونم صدای هیجان تماشاچیا بود وقتی که موقعیت خطرناکی روی دروازه ها اتفاق می افتاد ، اگر دقت کرده باشید وقتی موقعیت خطرناکی بوجود می اومد تا انتهای قضیه تماشاچیا هیچ عکس العملی نشون نمی دادند و وقتی توپ گل میشد یا شوت زده می شد و توسط دروازه بان دفع میشد تازه تماشاچیا صداشون در میومد
توی فیفا 12 این قضیه چطوره؟
مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12نقل قول:
دوستان راهی برای تنظیم کامل دسته پیدا کردن حتی RS
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518378&page=26
سلامنقل قول:
این چمن کجا فعال و غیر فعال میشه .
ممنون
کلا توی کارهای هوایی CPU حرف اول رو میزنه!!
حتی وقتی سانتر میکنه اگه مهاجم 10متر هم عقب تر از مدافعت باشه باز خودش رو میرسونه و ضربه سر رو میزنه
سانتر میکنم واسه مهاجمم که کسی جلوش نیست ولی مدافعا هر طور شده میان و ضربه سر رو میزنن
اره تاييد ميشه.:41:نقل قول:
چرا شوتا اينطور موشكي هستند ؟
بچه ها دیشب داشتم فیفا 12 رو بازی میگردم یه صحنه هایی دیدم شوکه شدم همون سوتی هایه فیفا قبل از اومدن نسخه اصلی فضای طنز خونه ها شده بود رو سه بار توی یه بازی مشاهده کردم بار اول گفتم شاید همین یه مورده ولی دفعه هایه بعدی رو ذخیره کردم چرا اینجوری شده فیفا؟
بخاطر اینکه فضای ظنز خونه ها همیجوری باقی بمونه....:31::31:نقل قول:
برو خدارو شکر کن که مثل من نیستی
سیستمم اینقدر قدیمیه روی low هم نمیتونم بازی کنم...
ز ناچاری روی آوردم به P E S ...
اين پنالتيش چرا اينجوريه!! انواع پنالتي هاي تو اوت رو زدم!!
اون نشونه اي كه پايين حركت ميكنه چيه؟ اون وسط باشه بهتره؟؟ قدرت ضربه هم مهمه ديگه؟؟
من اون نشونه رو ميذارم جايي كه سبزه و قدرتشم كم پر ميكنم باز ميره تو اوت !!
فیفا هنوز آنلاینش فعال نشده ؟
توی GameRanger ندیدم کسی فیفا 12 باشه
آنالوگ چپ رو یکسره نگیرنقل قول:
به صورت چند ضربه متوالی بگیر سمتی که میخای بزنی...
Fifa 12 قابلیت LAN ندارهنقل قول:
نمیشه توی gameRanger بازی کرد
باید اورجینالشو بگیری...
کی تونسته بارسلونا رو رو حالت Legendry ببره؟ واقعا خدای فیفاس هرکی بتونه! من 30-35 بار بازی کردم، یه بار، یک هیچ شکستش دادم! :5:
آقا من با کیبورد بازی میکنم . توی پنالتی ها دروازه بان با چی میپره؟
واسه حركت حتما بايد از انالوك راست استفاده كرد ديگهنقل قول:
اینقدرا هم سخت نیست.............نقل قول:
آنالوگ چپ رو یکسره نگیر
به صورت چند ضربه متوالی بگیر سمتی که میخای بزنی...
وقتی اون نشونه هه اومد وسط شوت کن و بعد از اینکه اقدام به حرکت کرد جهت بده.....با آنالوگ هر جایی که بخوای میتونی بزنی...................:46:
دوستان فیفا 12 پچ چیزی نداره؟ مثل pes:2:
مثلا ورزشگاه های hd:8: من خیلی به ورزشگاه نیاز دارم ورزشگاه توپ نمیشه بهش اضافه کرد؟
راستی ما تازه به فیفا کوچ کردیم:27: یخورده بازی کردن یاد بدید به ما:27: من هر وقت بازی میکنم با هر تیمی نیمه اول 3 تا میخورم:31: میخوام دفام قوی بشه!:21:
با كيبورد چه جوريه پنالتي :21:
بچه ها بازی با کیبورد بیشتر حال میده یا با دسته؟دلیل؟