چرا در حالت هارد زنده میمونه؟ چرا تو ایزی نه؟ :n02:
باید برعکس باشه که !! چون هارد اونا سخت میشن! و نمیتونی راحت دخلشونو بیاری ! :n02:
Printable View
چرا در حالت هارد زنده میمونه؟ چرا تو ایزی نه؟ :n02:
باید برعکس باشه که !! چون هارد اونا سخت میشن! و نمیتونی راحت دخلشونو بیاری ! :n02:
ماشاالله با اون عکسایی که هست از دوش بود تو اینترنت فکر کردم خیلی دیگه ترکونده... متاسفانه کل شهرو گشتم ولی هیچ جا نداشت...اگه سومش رو با دوبله بخرم خیلی کیفیتش میاد پایین؟؟؟کلا گند زده میشه؟اخه gtaاین شکلی بود!
این بازی open worldـه ؟
نهنقل قول:
خطیه بازی.
سلام دوستان
من این بازی رو تازه دانلود کردم ولی یه مشکلی دارم
وقتی میخوام وارد پوشه بازی ( منظورم محل نصب بازیه ) بشم صفحه کاملا ابی میشه و ویندوز ریست..........
سریع کمکم کنید.......
صفحات این تاپیک رو جستجو کن شاید یکی مشکلت رو داشته باشه ببین چیکار کرده..اگه نبود همونجا بپرس.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
مشکل قبلیم حل شد (بازی رو روی درایو ویندوز نصب کردم*\................حالا یه مشکل دیگه دارم....اونم اینه که وقتی دکمه افلاین مود رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته....بازیمم نسخه بلک باکسه....................................
سلام دوباره
من مشکل دیکمه افلاین مودم هم حل کردم ) با نصب اپدیتها* ولی حالا یجای دیگه گیر میکنه......همون فیلم اولش که نشون میده چند نفر میان دزدی بعد ما باید از راهپله ها بریم و بعدش بریم داخل یه اتاق...خوب بازی من دقیقا قبل از باز کردن در اتاق گیر میکنه......................
مشکل از کجاست؟؟؟سریع کمکم کنید........
salamنقل قول:
به اینترنت که وصل نیستی؟
کرکو از سایت زیر بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
محتوای مخفی: سایت
نه به اینترنت وصل نبودم..................الان دان میکنم تا شب خبر میدم....نقل قول:
توی سایتی که دادین که مکس پین3 نبود؟؟؟؟؟؟..................
بودنقل قول:
خوب نگشتی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی نیست سیو کامل مکس پین رو بزاره ؟؟ من اون قسمتی که باید شمشیرو از طرف بگیره گیرکردم هچرقمه رد نمیشه . فک کنم باگ بازی باشه .
مشکلم برطرف نشد که هیچ بیشتر هم شد.......قبلا توی قسمتی که باید اینتر میزدی براحتی رد میشد ولی با نصب این کرک وقتی که اینتر میزنم میگهno connection ................نقل قول:
چیکار کنم؟؟؟کسی راهی نداره؟؟؟؟؟
راستی من اپدیت های55 78 113 114 رو نصب کردم ..................
ببین دوست عزیز..شما مشکلات مربوط به نصب و اجرا بازی ها رو باید تو تاپیک خودش مطرح بکنی..نقل قول:
اینجا صفحات تاپیک رو بخون اگه مشکلت رو پیدا نکردی همونجا بپرس..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی منو ندیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان هرکاری کردم نشد این مرحله رد بشه ممکنه یکی کمک کنه ؟؟نقل قول:
[HTML]http://uplod.ir/02qozvmkopi0/Max.rar.htm[/HTML]نقل قول:چپتره چنده ؟نقل قول:
یا 8 یا 9 دقیقا بعد قبرستون همونجا که پسررو میندازن تو لاستیک آتیش میزنن و باید قمرو از مرده بگیره و میگه اول راست کلیک کن بعدش چپ کلیک بعدش F بزن بعدش CTRL همونجا .:n26:
مشکل از کرکه. از کرک ریلودد استفاده کن.نقل قول:
چرا این بازی تو بازار نیست؟
از کجا میتونم تهیه کنم؟
کرک منم ریلوده + همه آپدیت های بازی ! از سایت سافت98 همرو دانلود کردم ! اگر کرک مطمئنی میشناسی بهم لینک بده یا اگر سیوهای بازی رو داری بهم سیوهاشو بده لطفانقل قول:
سیو خودم :نقل قول:
کد:http://www.rodfile.com/6zphlmv9hznk
مشکلم برطرف نشد که هیچ بیشتر هم شد.......قبلا توی قسمتی که باید اینتر میزدی براحتی رد میشد ولی با نصب این کرک وقتی که اینتر میزنم میگهno connection ................
چیکار کنم؟؟؟کسی راهی نداره؟؟؟؟؟
راستی من اپدیت های55 78 113 114 رو نصب کردم ..................
عزیز من ..نقل قول:
من صفحه پیش تاپیک حل مشکل نصب و اجرا بازی رو گذاشتم برو در اون تاپیک سوالت رو مطرح کن..تقریبا همه توی نصب و اجرای این بازی مشکل داشتن
اگه صفحات اون تاپیک رو بگردی قعا راه حل مشکلت رو پیدا میکنی..
دوست عزیز گشتم نبود.................نقل قول:
اگه نبود..باید سوالت رو همونجا بپرسی..پست شما خلاف قوانین انجمن بازی هست..اینجا تاپیک بحث درباره خود بازی هست ، نه مشکلات نصب و اجرای بازی...!نقل قول:
شما برو تاپیک مشکلات نصب و اجرا میبینی که من اونجا هم پست دادم.....................ولی جالب اینه که توی تاپیک های دیگه حداقل یه نفر جوابمو داده اما اونجا هیچکسی جوابمو نداده........................نقل قول:
بنظرتون جالب نیست؟؟؟؟؟
.دلیل نمیشه اگه کسی جوابت رو نداد اینجا بپرسی...من مطمئنم هستم شما اون تاپیک رو دقیق جستجو نکردی چون مشکلات اجرای این بازی اکثرا شببه به هم هست.. همچنین تاپیک مشکلات نصب بازی سنتر هم ببین.:n06:نقل قول:
forum.bazi center.com/thread62432/
منم تموم کردمش بازی باحالی بود اما از سری های قبلش کوتاه تر بود
یکی از بازیاییه که میمیرم براش شما کسی دیگه اینجا نیست باش اینقدر حال کنه؟ :دی
دیر اومدی....نقل قول:
ما اون زمان که منتشر شده بود ته دیگش هم خوردیم رفت....:n09:
چرا من هستم...
سلام من این بازی مکس پین 3 را واسه پلی 3 دارم.یکجا میگه کابینت را هول بدبد .میگه مثلث بزن.ولی هر چی مثلث میزنه کابینت فقط یک کوچولو تکون میخوره.اگه مثلث هم نزنم میمیره.لطفا راهنمایی کنید