روی نسخه ی بلک باکس چی؟ قابل نصبه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط goldenmember [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام من این مطلبو پیدا کردم.دو تا سوال دارم
نسخه ی ما ها که از بازار میخریم reloade هست؟؟؟؟؟
چطوری از سیو بک آپ بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اکانت و این جور دردسرا رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره عنوان اولین DLC یوبیسافت بازی Assassin’s Creed III منتشر شد در حال حاضر خیلی از دوستان هر کاری کردند نتوانستند بازی رو اجرا کنند حتی آپدیت سایت هم نتوانست مشکلات شان را رفع کنند پس در نتیجه آخرین راه امتحان کردن این DLC می باشد همچنین با نصب این پچ می توانید نسخه بازی خود را به نسخه اصلی و گران قیمت deluxe خود یوبیسافت تبدیل کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز فایل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفع کردن مشکلات این پچ توسط Ubisoft
1-پچ بر روی تمامی نسخه ها عمل خواهد کرد۲-پچ مورد نظر بسیاری از باگ ها را رفع می کنند و عزیزانی که مشکل در بازی دارند حتما امتحان کنید۳-کسانی که افت فریم دارند در بعضی از مراحل مشکل را رفع می کند۴-و بالاخره بهترین امکان dlc امکانات اضافی که فقط در نسخه اصلی خود بازی است مثل اسلحه های بیشتر, مراحل متفرقه و ……۵-حتما هم بعد از نصب پچ در محل نصب بازی از سیو خود کپی بگیرید چون با نصب این dlc سیو شما پاک می شود۶-این پچ بر روی نسخه های RELOADED و THETA سازگار نیست