اولا اگه گفتم روانی منظورم دیوانه و خل و چل نبود . منطورم اینه که طرف روانی بازی های CRPG بوده حالا تو این بازی هم که باز هم میگم 70 درصد اکشن شده میان همونطور که توی نسخه قبل بازی میکردن بازی میکنن . فقط گفتم این بازی ارزش درجه NightMare رو نداره . چون لذتش مثل قبل نیست .نقل قول:
راجع به اکشن شدن چطور میگید فرقی نکرده . کل دنیای CRPG بازها دارن از این مینالن . حالا 70 نه 50 .
کجا قبلا BackStab جزو تلنتها بود
کجا میج هم Melee هم Ranged مبارزه میکرد .
سرعت بازی کجا اینقدر سرسام اور بود که نشه به خوبی تاکتیک ریخت .
قبلا میج رو تنها گیر میاوردن کارش تموم بود ولی حالا یه پا Warrior َشده . نقد بالا رو هم اگه خونده باشی میفهمی چی میگم .
تفاوت و موقعیت حساس هر کلاسی فرق کرده .
CRPG که همش به تاکتیک داشتن نیست . عناصر دیگه بازی هم تاثیر دارن . نمونه اش همین برداشتن BackStab
شما اگه نگاه کنین دیگه ایتم ها مثل قبلا حیاتی نیستن . ست ارمور کم داریم . Potion کم داریم . تله که نداریم و سم هم کم داریم . اصلا من توی Origins همش خوره سم بودم .
اگه بازی Action RPG بازی کرده باشی هم مفهمی که تلنتها 50 درصدش به سمت اکشن رفته . همون Evade که میگی اکشنه نه تاکتیکی .
مبارزه با Arishok رو چه میگی . نکنه اونجا هم با تاکتیک میخوای توی درجه NightMare رد کنی . تماما به قدرت شخصی کاراکتر اصلی مربوطه .
اکثر دشمنا رو من همین جوری با کلیک و تلنتهای خودم میزنم و واسه تاکتیک هم همون صفحه تاکتیک کفاف میکنه . فقط واسه Boss ها از همون Pause زیاد استفاده میکنم که همونم با توجه به سرعت زیاد بازی سخت شده .