بیا عزیز
از خود سایت جام دیجیتال دانلود کردم پچو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بیا عزیز
از خود سایت جام دیجیتال دانلود کردم پچو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پنالتی چیپ نمیشه خیلی زاویه بهش داد
خیلی کم زاویه میگیره و اکثرا وسط باید زد
توی ضربات پنالتی میشه مکث کرد ؟! بعضی از بازیکنان موقع زدن ضربه مکث میکنن !
این خصلت خود بازیکناست یا این که روش خاصی داره . مثلا با اینتر که بازی میکردم فکر کنم زانتی موقع زدن پنالتی مکث کرد !!! در صورتی که در واقعیت استایل ضربه زدنش اینطوری نیست.
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .نقل قول:
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
ممنون بابت توضیحات . ولی این چه تاثیری داره وقتی احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه ؟!نقل قول:
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
ولی در مورد پنالتی ها بگم که هنوز که هنوزه توی بعضی بازی ها یک مکث کوچیک موقع زدن ضربات پنالتی اتفاق میافته.نقل قول:
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
خودم هم فرقش رو نمیفهمم . فکر هم نمیکنم فرق داشته باشه وگرنه توی انلاین عمرا ندیدم کسی همچین پنالتی بزنه .نقل قول:
این قانون که قبل از زدن ضربات پنالتی نمیشه مکث کرد توی فیفا داره اجرا میشه ...
این قانون میگه که بازیکن توی گام اخر حرکتش نمیتونه مکث کنه وگرنه اگه مکث کنه و بعدش دو گام برداره مشکلی نیست ...
+
این نوع زدن پنالتی هم همونطور که گفته شد درصد خطا رفتن پنالتی رو زیاد میکنه ..
اما برای بعضی از دروازه بان ها ، شما می بینید که وقتی مکث میکنه بازیکن به یک طرف مایل میشن .. اون موقع میتونید همون نشونه رو که گفتند به طرف دیگه ببرید و گل بزنید ...
نقل قول:نقل قول:
اتفاقا من اکثر پنالتی هامو تو آنلاین اینجوری میزنم
به نظرمم خیلی فرق میکنه
فرقش اینه که شما وقتی پنالتی معمولی میزنی سرعت حرکت اون نشانگری که با LT میاد نسبت به وقتی که پنالتی با مکس میزنی کمتره !
یعنی اگه شما پنالتیو معمولی بزنی و در همون لحظه ببینی حریف دروازه بانو با حرکت آنالوگ سمت چپ برد همون سمتی که شما میخوای بزنی دیگه اینجا اگه نظرت عوش بشه و بخوای بزنی اونور دیر شده و زاویه تغییر خیلی کمی میگیره و حتی به وسط درواره هم نمیتونی بزنی
اما در پنالتی با مکس اینقدر اون نشانگر زاویه حساس میشه که شما در همون گام آخر میتونی زاویه زدن توپو کاملا عوش کنی و اگه مثلا زدی سمت چپ و دیدی که حریف هم رفت سمت چپ که همون ور شیرجه بزنه بلافاصله میتونی زاویه رو کامل عوض کنی و کاملا سمت راست و گوشه بزنی پنالتی رو چون اون نشانگر LT حساس شده و خیلی سریع حرکت میکنه نسبت به پنالتی معمولی
اقا یکی با من سیتی ترکیب ایده ال رو بیشنهاد میده؟زیاد رو زمین کار میکنم...اینم بگم..