آخه عزیزمن کنسول کجا pc کجا ؟ pc راحت کنسولو میخوره ،تا یه سال دیگه عملا کنسولا شوت میشن مگه این ک جدید ش بیاد!نقل قول:
نوشته شده توسط amir_k2m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!:31:ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه:31:
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
کاملا موافقم !نقل قول:
نوشته شده توسط afshin_baranii67 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی