فعلا باید صبر کنیم تا سرورهاشون رو تقویت کنند, تا مشکلاتی مثل قطعی رفع بشه.نقل قول:
Printable View
فعلا باید صبر کنیم تا سرورهاشون رو تقویت کنند, تا مشکلاتی مثل قطعی رفع بشه.نقل قول:
اگه میشه مشخصات مودمتون را بیشتر بگین با قیمت تشکر:11:نقل قول:
با یه سیم کارت دیگه تست کردی؟نقل قول:
من از مودم فیلیپس استفاده میکنم! و ریت دانلودم هم 45 تا 50 ست! :31:
[/QUOTE]
میشه بگین از کجا خریدین؟
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
12 تومن شارژ کردم سیم کارتمو. اما الان 3 روزه بسته 1 ماهه فعال نمیشه! هی error میده!نقل قول:
اپراتور سوم هم بیاد شاید ایرانسل یواشکی نسل سوم به کار بندازه:46: مگه تا همین 2 هفته پیش تو سایت یا تبلیغاتش اسمی از EDGE بود همش میگفتا GPRS. قدرتشم که خیلی وقته داره
نه دوست عزیز.انحصار امتیاز استفاده از امکانات نسل سوم،بمدت دو سال از آغاز فعالیت اپراتور سوم،فقط در اختیار این اپراتور خواهد بود.نقل قول:
با سلام
دوستان من از دیروز هر چی کد *140*3*7*2*3#(کد یک ماهه نامحدود) رو میزنم میگه شبکه موقعا قطعه.
برا شما هم این طوریه؟
زنگ زدم به 700 میگه نه درسته
بله. قطع هست چون باید تعرفه ها از ماه جدید دوباره راه اندازی بشه!!
باید صبر کنید
یعنی احتمالش هست که تعرفه ها و نوع خدماتشون تغیر کنه؟(قیمت و زمان)نقل قول:
نه
همین هست. ادامه داره. به همین صورت فعلا الان توضیعش متوقف شده!!
نقل قول:
از کی دوباره سرویس میدن؟خبر ندارین؟
اگه زیاد طول میکشه بریم به همراه اول.
منم 5 روز هست هر چه میزنم میگه شبکه موقتا قطعه!! کلافم کرده:41:نقل قول:
بابا شما چقدر ساده اید . یارانه ها برداشته شده اینها هم قیمتو میبرن بالا تو دوره جدید . همین . مساله مالی هست تازه سرعت رو هم کمتر میکنن . حالا کی گفتم ./
البته همیشه وقتی چند بار درخواست رو تکرار می کنیم یا میگه درخواست در حال بررسیه یا شبکه موقتا قعطه!نقل قول:
نقل قول:
یارانه چه ربطی به پهنای باند ایرانسل داره مگه تا حالا یارانه ای بود که بخواد گرون شه.
دوستان منوی بالای صفحه سایت speedtest.net هم شیلتر شد.
ای داد بیداد...
حالا من بدبخت باید چه *هی بخورم...؟ امشب سرویسم تموم میشه...
این سرویس واسه من حیاتیه و تنها راه ارتباطم با دنیاس..... ای خداااا..... تف تو ذاتشون.......
any idea would be so much appreciated...
زنگ زدم طرف میگه که فعلاً یه هفته ـس بسته های نامحدود قابل گرفتن نیستن ولی بسته های محدود کار میکنن... هر چی خواستم یه جوری بکشم بیرون که راهی داره واسه شارژ نامحدود هی گفت که نه و هنوز به ما اطلاع رسانی نکردن که تا کی این مورد ادامه داره....
فکر کنم باید برم یه سیم کارت همراه آخر بخرم...
:19:
با سلام
با این وضع فک کنم باید بریم همرا اول
از دوستان کسی امتحان کرده ببینه همراه اول کار میکنه یا نه؟
فک کنم با این مهاجرت به سمت همراه اول سرعت اونم به کم بشه
نه عزیزم خیلی داغونه دزد اول شده اخر دزد متعسفانه نه سرعت خوب نه پینگ خوب
خدا رو شكر من هنوز 20 روز اعتبار دارم:31:
واسه منم شب اخره:31:نقل قول:
سلام
من یه مشکلی دارم اونم اینه گوشیه من تو اتاقم از دو جا آنتن میگیره یکیش در 1 کیلومتری ماست یکی هم در 8 کیلومتری ماست از بدبختی من بیشتر از اون دوره آنتن میگیره و بعضی وقت ها شانسی از اون نزدیکه آنتن میگیره
وقتی از اون آنتن که نزدیک تری آنتن میگیره سرعت دانلودم 25 وقتی از اون دورتره آنتن میگیره سرعت دانلودم 5 هست
برنامه فیلد تست هم چون برای گوشی های s60v3 هست رو گوشیه من نصب نمیشه گوشیه من s60v5 هست
حالا من چه خاکی تو سرم بریزم که همیشه از اون نزدیکه آنتن بگیره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي من ورژن 5 هست و اين برنامه روش نصب ميشه و استفاده ميكنم(5800)نقل قول:
برنامه فیلد تست هم چون برای گوشی های s60v3 هست رو گوشیه من نصب نمیشه گوشیه من s60v5 هست
میشه لطف کنی لینکشو به من هم بدی؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یا اگه ممکنه میشه واسم آپ کنیش؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر چقدر گشتم s60v5 این برنامه رو پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چرا ايرنسل *س كرده خودشو؟ انقدر پول زد به جيب ديگه جيبش جا نداره!؟؟؟:18:
الان 3 روزه طرحم تموم شده موندم توي كف!:41:
نقل قول:قايل راهنماي برنامهکد:http://www.4shared.com/file/Egb7CQZL/FieldTest_92_new.htm
کد:http://www.4shared.com/document/KwlLo49-/NOKIA_fieldtest_app_help--fars.htm
سرعت الان عالی شده...چون اکثر بچه ها دیگه طرح ندارن...فقط 1 1مشکلی جدیدا چرا فیلترینگ اینقدر زیاد تر شده؟؟؟هر سایتی میره وسط صفحه ارم فیلترینگ هست یا پایین صفحه..عجیبه..کل سایت رو به هم میریزه
فیل شدن زیاد رو که کلا خیلی سایت ها فیلن ولی سرعت + قعطی خیلی خوب شده
طی چند روز گذشته روزی دوبار مخشونو به کار گرفتم تا امروز بالاخره ایرانشل موضعش رو مشخص کرد و اتمام حجت کرد...! :پی
یارو گفت که الان یه هفته ـس ثبت درخواست بسته های نامحدود غیر فعال شده ولی بسته های محدود فعالن (خسته نباشی خودم میدونستم)...
تا دیروز میگفتن "به ما چیزی اعلام نکردن و معلوم نیست" ولی امروز سخن آخر رو گفتن و گفت که تا آغاز جشنواره زمستانی بسته های نامحدود غیر قابل ثبتن (که دوستان اشاره کرده بودن قبلاً ولی ایرانشل تا امروز رسماً نمیگفت)... و اطلاعاتی از گرون یا ارزون شدن و وضعت آینده این طرحا توی طرح زمستانی نداد...
من فعلاً یه بسته 50 مگی گرفتم کارم راه بیفته و از تهران یه سیمکارت اعتباری همراه آخر گفتم برام بیارن که این مدت استفاده کنم تا ایرانشل ببینم چه میکنه و بعداً بازم میصرفه بگیرم یا نه.........
تف تو ذاتشون که تنها راه ارتباط من با دنیا رو مسدود کردن.... اگه یکم واسه مشتری ارزش قائل بودن و به افرادی مثل من که این سرویس براشون خیلی مهمه و در جاهای داغونی از کشورن که مخابراتاشونم به زور میدونن اینترنت پرسرعت چیه ، فکر میکردن ، انقدر ******** بازی درنمیاوردن.... تو روحشون...
سلام گوشی 6680 کلاس 12 ماکسیمم دانلود روی کاغذ 29.7 کیلوبایت روی شبکه edge
مکان اصفهان
سرعت دانلود بین 22 تا 28 معمولا 27 فیکس هست البته زمان های فرق می کنه
کد:http://www.speedtest.net/result/1061566910.png
یعنی دانلود 23 کیلوباته(عدد رو ضرب در 1024 و بعد تقسیم بر 8)
سلام به رفقای ادج باز.:31:نقل قول:
این ایرانسل سرویسش قطع شده درسته اما اینکاره نیستن که کلا قطعش کنن...
چرا؟
1.چون اگه قرار بود کلا بسته های gprs نامحدود رو از سیستمشون حذف کنن توی قسمت درخواستها اون درخواستها رو هم ورمیداشتن. الان که من چک کردم برای تمدید اکانت نامحدود یکماهه درخواست gprs نامحدود رو دارن .اما فعال نمیشه.پس موقتا اینجوریه:27:
ی2.اینا اگه همچین کاری بکنند که همه میرن سراغ نامحدود "تنهای اول":20:اونوقت کلی از مشتریاشون رو از دست میدن.
اما احتمال تغییر قیمت تعرفه هاش تو زمستون هست.
راجع به محدودیت حجمیش هم بگم که اگر شما تو طول روز حتی 1 کیلو بایت بیشتر از 1gig استفاده داشته باشید(مجموع اپلود و دانلود) اونوقت برای اونروز کلا اینترنتتون قطع میشه من خودم بعینه دیدم اینرو.اما از فرداش روز از نو روزی ازنو...
شايد اشكال از گوشيت باشه.گوشيت هــك شده يا برنامه رو ساين كردي؟نقل قول:
واسه من که خیلی روزا بالای یه گیگ دانلود داشتم به هیچ وجه اینطور نبود... من اینو تکذیب میکنم... :پی :دينقل قول:
فعلاً که تنها چیزی که در دسترسه بسته های محدود حجمیه که واسه یکی مثل من کار راه اندازه... 50 مگ در حالت عادی میشه حدود 10 هزار و خورده ای (طول روز 7 ریال - شب 2 ریال)... از اونطرف 50 مگ چهار تا سایت باز کنی نفله میشه... مجبوریم فعلاً تمام عکس و فلش و اینا رو تو مرورگرمون غیرفعال کنیم....
شما مطمئنی؟من اینی که گفتم رو خودم تجربه کردم با نرم افزار BWmeter و دیدم که حوالی ساعت ده شب کهنقل قول:
نرم افزار دانلود 981 مگابایت و آپلود 19 مگابایت رو نشون میداد دیگی پیج باز نکرد با خود گوشیم هم اومدم وصل شم بهم پیغام داد : invalid server...
:5:
اون 50 مگ رو هم که فقط باید برای مواقع اورژانسی استفاده کرد و بدرد نمیخوره.امیدوارم این مشکل هم حل شه.:46:
اين ايرانشل ان شاا... هميشه موفق باشه!دستش درد نكنه ديگه طرح نامحدود فعال نميكنه! 17 روز با سرعت بيشتر و قطعي كمتر كيف ميكنيم!(شوخي):31::27:
با سلام
دوستان کسی نمیدونه از کی امکان استفاده از سرویس نامحدود رو دویاره فعال میکنن؟
طرح زمستانه یعنی باید تا اول دی ماه صبر کنیم؟
این 700 یه جواب درست حسابی به ما نداد.
(هر بار هم تماس میگیرم 2 ساعت طول میکشه که اپراتور جواب بده)
سلام
فکک نم اینبار که ایرانسل اینترنت بده باید چند ماه بگیریم مثلا 30 تومان بدیم 3 ماه بگیریم که اگه نداد راحت باشیم
ولی یک مشکلی هست که یکدفعه دیدی کل پولتو خورد و کلا نداد از این ایرانسل هر چی بگی بر میاد
قبلاً که شبا همون حول و حوش 9-12 ترافیک خیلی زیاد میشد و قطعی پیش میومد و سایتا به زور باز میشدن یا نمیشدن و اینا ، مشکل سراسری بود...نقل قول:
ولی دو سه هفته اخیر (بعد از یه روز که کامل قطع بود) مثل اینکه ایرانشل یه سری بهبودایی تو شبکه ـش داد و خیلی کیفیت بالا رفته بود و شبا قطعی و مشکلات به وجود نمیومدن...
البته من قبلشم مشکل چندانی نداشتم و در اون ساعات یکم قطع و وصل میشدم چون اینجایی که هستم جای نسبتاً خلوتیه...
نه تا خود اول دی ، تا هر وقتی که شروع طرح زمستانه و تعرفه ها و بسته های افزایشیش اعلام بشن (احتمالاً چند روز قبل از اول دی) ، این طرحا دوباره فعال میشن... احیاناً حدس میزنم شاهد یکم تغییرات تو قیمتا باشیم و چند تا بسته جدیدم اضافه کنن...نقل قول:
ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه
اين طور نيست. هر كسي بخواد ميتونه طرح رو يك ماهه يا يه هفته اي فعال كنهنقل قول:
ایرانسل از 3 ماه 28 روزش رو طرح نمیده..این اصلا خوب نیست...باید 1 فکری بکنه...اگه نکنه اونوقت خیلی ها میرن سراغ چیزای دیگه
ولي كلا سيستم ايرانسل جوري برنامه ريزي شده كه زير 10 روز(نيمه ي دوم ماه ) بخاطر اينكه بسته ها يك ماهه هست غير فعال ميكنه
بسته هاي يك هفته اي هم ده روز قبل از پايان فصل بخاطر بسته شدن اون كد فعال سازي سيستم رو به حالت تعليق در مياره!
ولي اينطروي كه من متوجه شدم قراره براي فصل آينده كلا سيستم به روز رساني بشه
اين قطعي بخاطر اينه كه يوزر هاي كمتري وارد سيستم بشن و سيستم سبك بشه تا بشه روش مناور داد و سيستم رو تقويت كرد
چه فايده شما يك هفته اي فعال كن ولي يك هفته GPRS قطع باشه. اونطروي كه بدتر ضرر ميكني!!
ولي به طور كلي من تازيگياا به ايرانسل معتقد شدم
-
راستي
جدا از اين بحث خواستم بگم مناقصه ي اپراتور سوم رو صاايران برنده شده. و تا آخر سال تهران و تا 6 ماه ديگه بايد كل ايران رو پوشش بده
البته از زمان معرفي !!!
عقل که پاره سنگ برمیداره به این میگن... صاایران یکی از سهامداران ایرانشله..... اونوقت اپراتور سومم یکی از زیرمجموعه های صاایران گرفته دستش......نقل قول:
خوب همین ایرانشل رو بکنیدش 3 دیگه... تجهیزاتش که 3 هه....
LOL
صاایران = شرکت صنایع الکترونیک ایران - وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
با وجود نداشتن شریک خارجی و معتبر ، انتظار استاندارد بودن و بالا بودن کیفیت و رضایت مشتری و این چیزا رو احتمالاً نباید از اپراتور سوم داشت...
اسمشم میزارن حتماً "همراه اول - قسمت دوم"... یا "ایران شـُـل"... یا مثلاً "همراه مردم دوست خیلی خوب اصلاً مال اون کسانی که فکرشو میکنیدم نیست"..... :دي
البته "اون کسان" که کل یوم اپراتورا و مخابرات و همه چیو چنگیدن اینم روش...... :پی
واللا... اعتراض داری...؟ برو.....
حداکثر سرعت edge تا 35 میره. این رقم ها های 50 و60 و.. رو اگه دانلودرتون(مثل IDM) نشون میده لحظه ای و بی ثباتند. اینهارو نباید در نظر بیارید. ببینید میانگین چنده ... یک ثانیه میره60 ولی 1دقیقه روی 30میمونه . مسلمه که اون 60 تراکم دیتاست و ربطی به سرعت نداره.نقل قول:
بطور کلی انتهای ظرفیت تکنولوژی EDGE در حد ADSL128کیلو بیته(20-30دان) و GPRSهم که درحد 56دایال آپه(4-5 دان)