آقا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ :18: :18: :18: :18: :18: !!!نقل قول:
اینهمه زور زدیم پس الکی نبود که نمیشد .
میشه بگی مارک و مدل بلوتوثت چیه که نمیتونی باهاس کانکت بشی؟ ورژنش 1 هست؟
Printable View
آقا دمت قیژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ژژژژژژژژژژژژ :18: :18: :18: :18: :18: !!!نقل قول:
اینهمه زور زدیم پس الکی نبود که نمیشد .
میشه بگی مارک و مدل بلوتوثت چیه که نمیتونی باهاس کانکت بشی؟ ورژنش 1 هست؟
اره جانم من سر این قضیه خیلی کلافه شده بودم:angry:نقل قول:
مدل بلوتوث من MSI MS-6967 هست ver 1.1 است،فکر کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ver 2 است امکان internet sharing را داشته باشه
مشخصات بلوتوث من :
[HTML]
billionton ( class1 )
Device Connected to Port : Silicon Wave Bluetooth Wireless Adapter
USB Version : 1.10
Speed : Full (12Mbps)
[/HTML]
ولی نتونستم ورژن بلوتوث رو پیدا کنم .
وقتی با یک بلوتوث 1.1 با گوشیم بلوتوث میکنم سرعتش خیلی پایینه ولی وقتی با کامپیوتر بلوتوث میکنم کاملا مثل سرعتیه که با کوشی های بلوتوث 2 بلوتوث میکنم . واسه همین فکر میکنم که بلوتوث 2 باشه .
ولی امکان Internet sharing باید داشته باشه و لازمه آن هم بلوتوث 2 هست ولی هر بلوتوث 2 یی internet sharing نداره .
یه bluetooth device پیدا کنید که internet sharing هم داشته باشه . (من تو سایت های ایرانی گشتم پیدا نکردم ) . بعد به ما هم بگین بخریم .:42:
ممکنه دقیقا توضیح بدی چیکار کردی که my bluetooth place تولید شد؟نقل قول:
من درایور همراه بلوتوثم را که BlueSoleil بود uninstall کردم و درایور Widcomm را دانلود کردم و نصب کردم،خودش خود به خود MY Bluetooth Place را میسازدنقل قول:
ممکنه درایوری رو که گرفتی به ما هم بدی . چون من 70 MB برنامه Widcomm 5.0.1 رو گرفتم ولی نه my bluetooth place ساخت و نه اصلا bluetooth device رو شناخت .:37:
:23:
bale mishe shortcut gozash mishe ye ki az icon haye ro safhasho avaz kard va yek barname ya ye baziye dige gozasht
من درایور Widcomm 1.3.1 را گرفتم 16.7 مگ هم هست،ببین اگر میتونی همین درایور را بگیر و امتحان کن.فقط یادت باشه درایور سابق را کامل remove کنینقل قول:
salam kasi tahala darbareye tabdile m600i be w950 chizi shenide
age kasi chizi midone lotfan be man komak kone chon man chand roz pish to chand site khareji darbarash khondam vali tarigheye tabdilesh ro naneveshte bodan faghat video clip haee bod ke bad az inke m600i tabdil be w950 mishod man ke kheyli raftam to kafe inkar
salam kasi tahala darbareye tabdile m600i be w950 chizi shenide
age kasi chizi midone lotfan be man komak kone chon man chand roz pish to chand site khareji darbarash khondam vali tarigheye tabdilesh ro naneveshte bodan faghat video clip haee bod ke bad az inke m600i tabdil be w950 mishod man ke kheyli raftam to kafe inkar