هر چي گشتم نتونستم كليد تشكر را پيدا كنم و يك متن جديد وارد نكنم.
از توضيحتان متشكرم.
من برنامه نويسي بلد هستم.
اگر بخواهم براي خودم برنامه نويسي كنم به نظر شما بهتر است با جاوا اين كار را انجام بدهم و يا با زبانهاي تحت سيمبين ؟:20:
نقل قول:
Printable View
هر چي گشتم نتونستم كليد تشكر را پيدا كنم و يك متن جديد وارد نكنم.
از توضيحتان متشكرم.
من برنامه نويسي بلد هستم.
اگر بخواهم براي خودم برنامه نويسي كنم به نظر شما بهتر است با جاوا اين كار را انجام بدهم و يا با زبانهاي تحت سيمبين ؟:20:
نقل قول:
سلام
من وقتی وارد اینرنت همراه اول میشم میره توی سایت خودش ظاهرا با ایرانسل هم میره توی ویترین، به نظر شما میشه homepage رو عوض کرد؟
بله از طریق internet Account توی connection setting میشه با edit کردن home page رو تغییر داد.نقل قول:
اگه منظورتون كادر Address باشه كه امتحان كردم ولي تاثيري نداشت دو باره موقع اتصال به همون صفحه ميرهنقل قول:
اول وارد WeB میشید و More میزنید و بعد به ترتیب زیر از چپ به راست انجام میدیدنقل قول:
View>BookMarks>Sony Ericsson Start Page
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.
حالا بايد تمام فايل ها را در درايو دي پريويت 10202dce پاک کرد؟
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
دوستان اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
ممنون
به کل محتویات رو پاک کنید.مشکلی پیش نمیاد.
دوست عزيز منم چنين مشکلي دارم.(وقتی گوشی را خاموش و روشن میکنم گوشی ازم میخاد تا برنامه ها را نصب کنم در صورتی که پاکشون کردم)نقل قول:
حالا بايد تمام فايل ها را در درايو دي پريويت 10202dce پاک کرد؟
يا فقط چيزايي که مخصوص اون برنامه هاست؟اگه اين طور باشه که فقط بايد چيز هاي مخصوص اون برنامه ها را پاک کرد اون موقع از کجا بفهميم که کدوم ماله اوناست؟
دوستان اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
ممنون
حامد که گفت همه رو پاک کن هیچ چی نمیشه تا حالا خیلی از بچه ها این حرکتو انجام دادننقل قول:
سلام
این هم نسخه جدید PC Suite برای گوشی های هوشمند
توی انجمن uiq گزاشتم
گفتم اینحا هم بزارم بد نباشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]