دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
Printable View
دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
آقا ما بازی اصلی رو خریدم (key) و دارم آنلاین بازی میکنم (بدون هیچگونه Lag / Delay) برام خیلی جالب بود که اصلاْ delay یا لگ نداره! در صورتی که توی گیم رنجر اعصابم از دست Delay خورد شد. و حد اکثر ۱ دقیقه صبر میکنی تا یه نفر پیدا بشه باهات بازی کنه نه مثل گیم رنجر که باید نیم ساعت وایمیستادی تا تا یه نفر دلش به رحم بیاد و بیاد هاست بشه بعد وسطش یارو گل میخوره بازی رو قطع کنه. اگر وسطش بازی رو قطع کنی درصد DNF میره بالا و توی لیگ ها بازیت نمیدن !تازه بازی رو ۳-۰ میبازی :D
قسمت آنلاینش کلی امکانات داره :
1- لیگ آنلاین
2- بازی کردن ۲۲ نفره! ۱۱ به ۱۱
3-بازی دوستانه
4- virtual pro آنلاین
و کلی امکانات دیگه
حالا هرکی بازی رو به صورت اصل خریده یوزرنیمش رو توی Origin بده تا ما ادد کنیم.
یوزر نیم من : muhammadzangeneh
میشه یک توضیح بدی بعد خرید سریال دیگه باید چه کرد ؟
من با رئال مادرید بازی میکنم و نیمار رو از سانتوس یه قیمت 116،000،000 خریدم....ولی لامصب عجب بازیکنیه.. ضرر نکردم..:5:
من تو حالت پروفشنال بازی میکنم و بعد از 30 تا بازی دقیقا لم بازی دستم اومده و الان حداقل به هر تیمی 3 تا میزنم:31:
ولی خدایی خیلی بازیه توپیه من که اصلا خسته نمیشم:46:
بعد از خرید یه سریال میده بهت . بعد نرم افزار Origin رو که 40 مگابایت هست دانلود میکنی بعد یه اکانت از طریق نرم افزار توی EA میسازی بعد رمز رو که خریدی بهش میدی خودش بازی رو تشخیص میده و لینک دانلود رو بهت میده.نقل قول:
حالا دو حالت داره:
1- بازی رو دانلود کنی از خود Origin
2- بازی رو از بیرون خریده باشی که در این صورت بازی رو بهش معرفی میکنی که بعدش میگه بازی ناقصه و باید 300 مگ دانلود کنه.
بعدش میتونی با تمام دنیا به راحتی بازی کنی.
1-توي قسمت بازيكنهات يك جا هست به نام قرارداد يا contract اونجا بازي كنها رو ميبيني كه قراردادشون ماه يا سالشون چقدر مونده بعد بازي كن و روش ميزني و گزينه new contract رو انتخاب ميكني و يك جا سال نوشته يكجا هم دستمزدش هستنقل قول:
2- ميري به بخش Yong academi و يك مربي ميفرستي به نقاط جهان كه برات بگردن بازيكن بيارن بعد از يك ماه يك ايميل برات مياد كه فلان بازيكنها رو پيدا كرده و شنا هم به بخش yong academi ميري و بازيكنهات رو بعد از چند وقت استخدام ميكني
3-بله اگه قرارداد داشته باشن برميگردن اون بازيكنهاي 0 هم كه ميگي جزو ذخيره هاتون هستند و به آكادمي ربطي نداره
اورجینال الان تو بازاز هست؟ قیمت چنده؟نقل قول:
نقل قول:والا برا من با همون میپرهنقل قول:
شما میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدین
بله هست. قیمتش 25 تومنه.نقل قول:
خب بعد از تست دو نسخه کنسول و Pc متوجه شدم که باز نسخه Pc ضعیف کار شده هم در گرافیک و هم در گیم پلی.گیم پلی بازی در pc خیلی خشک و پاسکاری آسون هست اصلا حال نکردم یه جورایی طبیعی نبود شوتها منو یاد 11 انداخت در صورتی که نسخه کنسول شوتها و پاسکاریها طبیعی تر هست.گراف بازی در حد همون 11 شایدم 10 در آخرین رزولیشن و تنظیمات.بافتهایه بازی ضعیف دوربین برودکاست جدید بازی هم نزدیکتر به زمین بود ویه جورایی همون تله بود در حالی که در کنسول تمام زمین دیده میشه و متفاوت هست.باز هم برتری کنسول در فیفا 12 رونمایی شد برعکس حرفی که گفته بودن که 2 نسخه باهم برابری میکنه
سلام.دکمه rs و ls کجا دسته بازی هست واسه من کار نمیکنه
دوستان پس الان تو مود بی ا پرو بازیکن از اول تو تیم اصلی هست؟؟؟
از کجا بخریم؟نقل قول:
تبلیغات نشه!
Expanded Edition رو که میده 38000 تومن فرقش اینه که Ultimate Team داره که میتونی یه تیم برای خودت جمع کنی که فکر نکنم به درد بخوره.کد:http://original-games.ir/
انالوگهای دسته همین ls , rs هستننقل قول:
بله من یه بازیکن ساختم و دارم با لیورپول تو لیگ بازی میکنم تمام بازیها هم ثابت بازی میکنم.نقل قول:
نقل قول:
کاملا تکذیب میشه ، دو بازی اپسیلونی با هم فرق ندارند .
بازی کاملا و کاملا و کاملا با نسخه ی کنسولی برابر هست و بلکه بخاطر داشتن ِ AA و رزولوشن بالاتر گرافیک خیلی بهتری روی PC داره . تازه توی صحنه های آهسته و خوشحالی های بعد از گل بر عکس ِ نسخه ی کنسولی فریم ریت ، Drop نمیکنه به 30 و روی 60 فیکس هست.من هر دو بازی رو به طور همزمان ران کردم و جز به جز ِ بازی رو بررسی کردم ، هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.دوربین ِ BroadCast هم دقیقا همون دوربین ِ کنسولی هست . شوت ها هم دقیقا همانند نسخه ی کنسولی هست ، فیزیک توپ دقیقا یکسان هست و کوچکترین تفاوتی نداره با نسخه ی کنسولی .
اصلا این بازی خود ِ بازی 360 هست که عینا همون رو برای PC پورت کردن . نهایت ِ تفاوتش تواناییه بازی کردن با کیبورد ِ و بس !
لطفا اطلاعات غلط ندید به مردم .
سلام دوستان
1 - چرا وقتی کامپیوتر توپ رو میگیره و استارت میزنه هر چی سرعت رو نگه میدارم بهش نمیرسم؟
2 - چرا سانتر اونها خیلی دقیقه و برای من بلعکس؟(روش خاصی داره)
تازه من روی ورد کلاس بازی میکنم لوله میشم با تاکتیکال دیفندینگ
اگه حتما Rm ميخواي ميتونه به مارك هامشيك كه تو ناپوليه و اهل اسلواكيه و همچنين بازيكني مثل گوخان اينلر كه اونم تو همين تيمه فك كني.همه ميلنر خيلي كامله تو راست.واسه هافبك ميني يا هجومي حتما يه نگاهي به hernanes بنداز.....برزيليه و عضو عشق من يعني Lazioنقل قول:
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
با tactical defending يا legacy؟:18:نقل قول:
شما دکمه ی A رو نگه دار (با دسته ی 360) اجازه ی نفوذ بهش نمیده و یه جورایی پرس با فاصله انجام میده و وقتی که خیلی بهش نزدیک شدی ، از دکمه ی شوت برای توپ گیری استفاده کن .نقل قول:
سانتر ها هم حالت ِ Manual داره یعنی هم باید به اندازه دکمه رو فشار بدید و هم اینکه جهت رو هم با آنالوگ مشخص کنید ، اگه کمی تمرین کنید هرجور که خودتون دوست داشته باشید میتونید سانتر کنید:8:
بازی هم سخت شده و شیوه ی جدید دفاعی بازی و بالارفتن هوش مصنوعی CPU به میزان خیلی زیاد باعث شده که گل زدن به CPU و گل نخوردن ازش بسیار سخت باشه . به نظر من اگه خیلی واستون سخته از Professional شروع کنید و وقتی مسلط شدید روی WC و Legendary بازی کنید.
ببخشید اطلاعات غلط؟فکر کنم شما 2تا کنسول رو کنار هم داشتی مقایسه میکردی.از نظر گیم پلی تابلویه که با 360 فرق میکنه نه اینکه خیلی زیاد در شوت زنی و پاسکاری و فیزیک بازیکن تفاوت داره پاسها خیلی راحت تر از نسخه 360 هستش توی نسخه 360 باید دقت و قدرت بیشتری به توپ بدی تا پاست درست باشه اما در pc برعکس شده فیفا 10 به راحتی پاسکاری صورت میگیره به هرحال شما دقت بیشتری روی این 2 نسخه کن.نقل قول:
سعي كن همينجوري با tac defending بازي كني چون لذت بخش تره.....حالا جوابات:نقل قول:
١-بستگي به اين داره كه كدوم بازيكن حريف داره استارت ميزنه و مهمتر اسنكه تو با كدوم بازيكن افتادي دنبالش:13: مثلا فرض كن كسي مثل teo walcott كه سرعت بالاي ٩٠ داره درحال استرته و تو مثلا با مدافعي مثل christian chivu كه سرعتش به ٧٥ هم نميرسه داري بازي مكني كه هيچ وقت بهش نخواهي رسيد.قبل از بازي ببين هافبك يا بال راست حريف كدوم بازيكنه.اگه سرعتي بود تو هم بايد هافبك چپ (LM) يا مدافع چپ(LB) تيمتو يه بازيكني بذاري كه (تو اون پست) از همه سريعتر باشه.
٢-روش خاصي نداره اما بايد ببيني بال يا هافبك يا مدافع كناريت كه داره سانتر ميكنه crossing اش در چه حديه....٨٠ به بالا يعني ارماني و پايينتر از اين يعني اينكه طرف سانتر كننده (اين يه غلط مصطلح شده) يا بهتره بگيم (كراسر-crosser)خوبي نيست.
نخیر ، نسخه ی PC با نسخه ی کنسول مقایسه شد . فرقی هم دیده نشد.نقل قول:
شما هم حتما یه اشکالی تو کارتون بوده که تفاوتی دیدید ، هیچ فرقی نداره ، اصلا همون بازیه که واسه PC پورت شده . پارسال نسخه ی 2010 کنسول واسه PC پورت شده بود امسال نسخه ی 2012 .
حرف من رو که قبول ندارید ، تشریف ببرید و سایت های مقایسه و ببینید که چی گفتن ، بازی کوچکترین تفاوتی از نظر GamePlay با نسخه ی کنسولی نداره .
این قضیه ی دقت پاسها و ... همه و همه توی تنظیمات ِ بازی قابل تنظیم هست ، احتمالا شما روی حالت Default بازی نمیکردید :31:
بازم میگم اگه حرف ِ من و قبول نداری برو نقد ِ 4 تا سایت معتبر و مقایسه ی نسخه های PC و کنسول رو بخون . اصلا اگر غیر از این بود باید شک میکردی ، فکر کردی EA بیکاره واسه PC یه نسخه ی جداگونه بسازه ؟ همون بازی 360 رو پورت کردن واسه PC که نتیجش هم شده این همه لگ و افت ِ فریمی که یوزرای بدبخت دارن !
طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !
آقا شاید واقعا دو نسخه فیفا تو بازار هست ریجن رو نمیگمنقل قول:
اصل بودن و اصل نبودن هم نمیگم
منظورم کامل بودن و ناقص بودن هست واقعا گرافیکش پایینه
تو بالا ترین تنظیمات در صورتی که من همینو با رزولیشن پایینتر تو کنسول کهaa نداره تست کرم همه چیز فرق داشت
حتی فیزیک بازی
شاید افشین نسخه ی کامل رو داره که متوجه این تفاوت ها نشده
یکی مارو ازین خماری در بیاره
شما افشین خان میتونی از بازیت حداقل سه تا اسکرین شات بزاری
امیر جان شما هم همین کار رو بکن شاید به یه نتیجه ای برسیم
دوربيني كه بازي ميكنم broadcaste.ماله شماها چيه؟
سلام بچه ها تو این بازی نمیشه تمرین کرد؟اونو که قبله هر بازی یه نفر تمرین میکنه رو نمیگم ها میخوام به صورت گروهی تمرین کنم مثلا ضربه ازادارو یا پنالتی هارو تمرین کنم؟اگه میشه لطفا بگین که چطوری برم به اون قسمت
ببین از نظر ِ گرافیک که شک نکن نسخه ی PC بهتره . شما یه تلویزیون LCD مناسب رو برای مقایسه انتخاب کن ، بازی رو روی یه PC که کارت درست حسابی داره اجرا کن . نه با 9500 و 9600 !نقل قول:
حداقل با یه کارتی در حد و اندازه ی GTS 450 یا بهتر ، من خودم با 560ti بازی رو تست کردم.
نسخه ی کنسولی به شدت از نبود ِ AA رنج میبره و لبه لبه بودن ِ اطراف بازیکنان ، تیرک دروازه و خط کشی های زمین به شدت توی ذوق میزنه.
در ضمن اینو بدونید که نسخه ی کنسولی روی رزولوشن 1280*720 یا همون 720p Native اجرا میشه ، ولی با داشتن ِ یه کارت ِ خوب میتونید روی PC با رزولوشن 1920*1080 یا همون 1080p Native بازی کنید . اون موقع هست که تفاوت رو احساس میکنید !
من این تاپیک رو خوندم طرف انتظار داره با 9500 بازی رو بهتر از کنسول اجرا کنه ! خب معلومه که نمیشه ! برای گرفتن نتیجه ی بهتر از نسخه ی کنسول مینیمم به یک GTS 450 یا 5770 احتیاج دارید . چند تا عکس هم میگیرم و براتون قرار میدم به زودی.
نقل قول:نقل قول:طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !!!!!پس من که eah5570 1g دارم با dx11 اونم hd چرا لکو پرو از اینچیزا ندارم!!!نخیر دیفالت دیفالته فکر کنم شما تفاوت رو احساس نمیکنی شما سیاستهایه ea رو نمیدونی 4 تا سایت که به همین شرکتها وابسته هست نشد دلیل خودت ببین باور کن تفاوتشم احساس کن.فکر کنم شما اصلا کنسول نداری که داری اینطوری میحرفی از اون فنهایه pc هستی اما خداییش من طرفداریه هیچ پلتفرمی رو نمیکنم اما میگم این فیفا فیفایه کنسولی نیست آخه دادش من رو بالاترین تنظیمات بازم مثل فیفا 10 هستش چطوری بگه بهت!والا من که لبه لله ای تویه نسخه کنسول ندیدم شمارو نمی دونم افت فریمی هم تویه شادیها و هدلاینها نبود واقعا نسخه کنسول چشمنوازتر از نسخه pc هست تنها دلیلشم همون سیاستهایه شرکت و بازار پایین pc.نقل قول:
tactical defendingنقل قول:
در واقع از هر توپی که من میگیرم نهایت پاسکاری رو میکنم و گل میزنم...
یه نکته خوب برا گل زدن دارم که وقتی با بازیکنام میرسم به پشت محوطه جریمه اصلا از سرعت استفاده نمیکنم و بدون سرعت گرفتن پاسکاری میکنم و توپ رو میبرم داخل محوطه جریمه و یا پنالتی میگیرم یا گل میزنم یا اگه هم نشد توپ رو دوباره بر میگردونم عقب تا یه حمله دیگه رو طراحی کنم
نگفتم که همه لگ دارن ، گفتم خیلی ها .... شک داری ؟ تاپیک ِ فروم ِ خود EA رو ببین . کارِ سختی نیست . یه کلیلک کن روی لینک ِ زیر :نقل قول:
در ضمن 5570 ؟!!! LOL بابا !!!کد:http://forum.ea.com/uk/posts/list/1051859.page
معلومه که با 5570 بازی کنی کیفیتی بهتر از کنسول نمیگیری . اصلا 5570 و چه به AA و 1080P !!!
این دفعه بازی رو از خودِ 360 پورت کردن برای PC .
شما بازی رو با رزولوشون Full HD و 4X AA اجرا کن تا متوجه لبه لبه های موجود توی بازی بشی !
اتفاقا علت ِ پورت کردن ِ بازی برای PC همون بازار و فروش ِ کمتر روی PC هست ، چون دلیلی نداره وقت و انرژی زیادی صرف کنن و نسخه ی مخصوص PC بسازن ، چون گه قرار بود این کار رو بکنن الان گرافیک ِ بازی اینجور نبود ، کارت گرافیک های موجود تا 5-6 برابر این گرافیکی که فیفا داره رو میتونن به راحتی هندل کنن !
دقیقا بخاطر ِ همین سیاست هاست که Lead Platform ـه این بازی 360 ـه نه PC !
برو توی همون لینکی که دادم ببین همین پورت کردن چقدر دردسر برای مردم ایجاد کرده و با سیستم های مختلف چقدر مشکل لگ و افت فریم داشتن و دست به دامان D3DOverrider و کنترل پنل کارت گرافیکاشون شدن!
این که میگی شبیه فیفا 10 بود هم امیدوارم منظورت Fifa ـه کنسول باشه چون اگه منظورت مثل Fifa 10 ـه PC باشه دیگه باید تا آخر حرفاتو خوند ...
اینم چند تا عکس از نسخه ی PC :
کد:http://up3.--------.com/images/m1s2g6s2qbh3qxygwnj.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/1yag556pxbelnhf3uomj.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/u7bklzi8bhhu7jpy0xw.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/g06j2xhk2hqfa91mn4kd.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/9cgb66s0geca61ghz87.jpg
QUOTE]
ببین امیر الپاچینو خوبینقل قول:
بالاخره یکی پیدا شد حرف منو بفهمه
یکی میگه با یه lcd خوب و یه سیستم خوب میشه راحت اجرا کرد
بالام جان من مشکلم اینا نیست همه چیز ردیفه
اینم سیستم من cpu core i5 و چار گیگ رم و گرافیکم هم بالائه
lcd هم ندارم بهترین led بازارو خریدم
ولی بازم گرافیک تو زوقه بعضی وقتا گرفیک فیفا 11 pc ازین بهتر بود
اون فرضیه ی نسخه ی ناقص چی اون رد میشه؟
ببخشید شما بیا سیستمتو بگو شاید فضایی باشه ما نمیدونستیم.البته شما فقط از کارت گرافیک گفتی انگار همه بازیو کارت گرافیک میخواد رندر کنه پس رم و سیپیو و هارد چیکارست؟!بوق میزنه دیگه:31:ببین سیستم من اینه 5570 hd 1g dx11 4 گیگ رم ddr3 سیپیو phenom 3.0 gh 4هسته ای بلک هارد 1 ترا وسترن بلک حالا شما بگو شاید ماله ما واسه دورانه دیبدمینیه:27:بعدش خیالت جم aa من فعاله تا ته در ضمن میتونه پورت 11 باشه با گیم پلیه دستکاری شدهنقل قول:
من lcd 19 اینچ دارم دوستم 21 اینچ داره
گرافیک من 512 و مال دوستم 1گیگ هستش ولی اصلی و پرقدرت ATI از این گرون هاش که 170 به بالا قیمت دارن مال من ddr3 مال دوستم ddr5 هستش
ولی چون lcd من کوچیکتر و مربع بودش برای من دوربین نزدیکتر بود و برعکس دوستم زاویه ی بیشتر از بازی رو میدید و دوربینشم بدون اینکه دور کنه خیلی از مال من دورتر بود.
یکی از دوستامون برا همین فکر کرده نسخه ایک باکس فرق داره چون احتمالا اونم چنین چیزی دیده و فکر کرده دوربین نزدیکتره
دوستان بدونین روزولیشن اگه روی 1200*1600باشه دوربین خیلی دورتر نشون میده و lcd بزرگتر هم تأثیر زیادی داره در دور نشون دادن مخصوصا اگه lcd مستطیل باشه.
lcd مربع زاویه های زمین رو کمتر نشون میده.
نسخه ی ایک باکس با کامپیوتر هیچ تفاوتی ندارند فقط من نمیدونم چرا برخلاف نسخه های قدیمی بازیکن ها از داخل بدن هم رد میشن.
والا بخدا منم همینو میگم شما برو نسخه کنسول رو نگاه کن ماه آدم حال میکنه اما pc میزنه تو زوقه آدم بافتهایه بازی چمن بازی خیلی سبک کار شده شما به این دوست خوبمون حالی کن ماشالا سیستمتم که بالاست بابا ابن فیفا چیزی نداره که حرف از فلان کارت میزنید انگار میخوان کرایسیس بزنن.من با شما موافقم کاملا.نقل قول:
برای اجرای بازی در بهترین حالت گرافیکی چه سیستمی لازمه ؟
ببخشید اگه سوال تکراریه.
و بعد اینکه نسبت به 11 بهتر شده با فرق چندانی نکرده ؟
فیفا 12 pc = فیفا 11 pc با یه خرده تغییراتنقل قول:
نقل قول:
ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.
سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی :31:
I5 2500K
6 GB Corsair - 1600
GTX 560Ti
PHP67Pro Asus
چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :
کد:http://up3.--------.com/images/9cgb66s0geca61ghz87.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/u7bklzi8bhhu7jpy0xw.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/g06j2xhk2hqfa91mn4kd.jpg
کد:http://up3.--------.com/images/1yag556pxbelnhf3uomj.jpg
در ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!کد:http://up3.--------.com/images/m1s2g6s2qbh3qxygwnj.jpg
کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !
نقل قول:
بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !
نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !
سلام به همگی اگه میشه یکی این دریبلای فیفا 12 رو یاد بده من که خودمو کشتم فقط تونستم با توپ روپایی بزنم اونم به صورت شانسی با دکمه l1 و r2 لطفا یاد بدید من با پی سی بازی میکنم و با دسته
یه نکته... این قسمتشو اینجوری کنید:
خیلی بهتر میشه به نظرم.کد:http://up9.--------.com/images/japb171r3dyivox1xgtq.jpg
قبل از اقدام مزبور:
بعد از اقدام مزبور:کد:http://up9.--------.com/images/pfv8z0ynguqn5xpiev6e.jpg
کد:http://up9.--------.com/images/4zbh193utdojl8yptl.jpg
همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!:31:ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه:31:نقل قول:
بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .نقل قول:
مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی