نقل قول:نقل قول:
انتن دهی این دو گوشی قدیمی قوی تر از 3120 است.:20: دود از کنده بلند میشه:21:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
انتن دهی این دو گوشی قدیمی قوی تر از 3120 است.:20: دود از کنده بلند میشه:21:
آقا این EDGE چقدر محدودیت داره ؟؟
اگر بخوام 7-8 گیگ دانلود کنم چقدر طول میکشه ؟؟ با این ADSL که اصلاً نمیشه دانلود کرد.
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی جواب میده؟نقل قول:
بعضی وقتا تا ساعت 8-9 صبح انلاین بودم از شارژم کم نمیشد. اولا تععب میکردم فکر میکردم ایرانسل مدت زمان اینترنت شبانه رو زیادتر کرده تا اینکه تو یه سایت دیدم نوشته بود ساعت 5.58 صبح کانکت شین تا هر وقت که دی سی بشین میتونین از اینترتت شبانه استفاده کتید. من شب 11-12 که آن میشدم اینترنت رو دیسکانکت نمیکردم اینطوری تا ساعت 9-10 صبح از اینترنت شبانه استفاده میکردمنقل قول:
فقط حواستون باشه اگه دی سی شدین (علامت کانکت بودن کنار آنتن رفت)، دوباره وصل نشید. چون این بار شارژ کم میشه
سلام
من عضو جدید هستم، در واقع مطالب بسیار آموزنده و اطلاعات به روزتون منو راقب به عضویت کرد.
یک سوال از حضورتون دارم، آیا این گوشی EDGEای که میسازیم، قابلیت حملش راحته؟ چون من تقریبآ نصف هفته رو دانشگام، بقیه اش رو نهران.
بیشتر نظرم رو وایمکس بود، که مطالب شما رو در مورد EDGE دیدم و خیلی واسم جالب بود.
سپاسگذارم :20:
"هستی"
با سلام وخوش آمدگویی به شما
edge رو نمیسازن یک قابلیت رو گوشی هست که سرعت اینترنت رو نسبت به gprs بالاتر برده.بله قابلیت حمل داره چون روی گوشی هست و بسته به این داره خط ایرانسل شما تا کجا خط بده .به نظر من چون قابلیت جابه جایی و راحتیش برات مهمه همین اینترنت ایرانسل بیشتر به کارت میاد.
با تشکر
چند روز پیش ایرانسل رو تست کردم افتضاح بود
نوسان سرعت
قطعی های نا منظم
و فریز شدن
یادش به خیر 2 ماه اول خیلی خوب بود اما بعدش...:41:
سلام هستی جاننقل قول:
به پی سی ورلد خوش اومدی
فکر کنم منظورت از گوشی که میسازیم مودم edge باشه که سیم کارت رو داخل میزاریم. مودم اج اندازه فلش مموری هست پس حملش راحته.
اگر هم منظورت استفاده از از edge گوشی و وصل کردن به لپ تاپ یا پی سی هست. خب این همون گوشینه چیز اضافه ای نداره. اج یکی از امکانات گوشیه مثل بلوتوث و جی پی اس.
اون دوستی که میخواست با EDGE ایرانسل متصل بشه در جوابش بگم...
اگه خیلی صبور هستی و اعصاب آرومی داری میتونی از این اینترنت استفاده کنی
در غیر اینصورت اصلا پیشنهاد نمیشه ...!!
دوباره پنجشنبه و جمعه دوباره بوی بهار دوباره بوی مدرسه e اینترنت ایرانسل داره کیفیتش کم میشه و دوباره احتمالاً پنجشنبه شب رایحه خوش قطعی رو خواهیم چشید...!
:دی :34::9::42::3::22::24::23::4::37::39::14: :15: :1: :34:
فعلا كه اينجا سه هفته هست كلا قطعه . زنگ هم مي زنيم مي گن دارن اونجا بررسي مي كنن و عيب يابي مي كنن!1!!!
ایرانسل داره واسه این موضوع قطعی شبکه یه کارایی میکنه!!
شنیدم با یه شرکت خارجی داره قرارداد میبنده ( خود ایرانسل هم واسه ایران نیست کلا- اپراتور بین المللی هست خیر سرش.MTN)
به نظر میرسه تا قبل از عید میخواد کلا سیستم ها رو ارتقاع بده. آنتن ها رو تقویت کنه. شبکه های GPRS رو تقویت کنه
البته این موضوع تا حدی در مورد همراه اول حل شده!!
ولی این کاری که داره ایرانسل میکنه یه کاری هست که اگه تموم بشه تمام دقدقه های ملت هم تموم میشه!!
-
اگه اطلاع داشته باشین ایرانسل قراردادش تموم شده. دیگه نمیتونه سیم کارت بفروشه!
واسه همین باید درآمدش رو از یه راه دیگه در بیاره
الان از طریق وایمکس هست و سیم کارت های اعتباری!
و یکیش هم همین GPRS
فکر کنین با یه مقدار کاربری که فقط توی این سایت هستن و از این سیسم استفاده میکنن. چندین برابر توی ایران استفاده میکنن
این یعنی کلی سود واسه شرکت!!
پس هزینه روی این منبع سود چیز غیر قابل اجرایی نیست!
با سلام دوستان اینترنت EDGE ایرانسل وصله اما نمیشه بسته های ان را شارژ کرد نمیدونید ایرانسل چش شده و کی فعالش میکنه؟
برای من هم همینطور هست امروز اکانتم تموم میشه اما سه روزه که میخوام تمدید کنم اخطار میده :sad:نقل قول:
سلام
من زنگ زدم میگن مهلت شرکت در جشنواره پائیزه تمام شده و اگه در جشنواره زمستانی این طرح باشه میشه ازش استفاده کرد.
کد در خواست رو چند بار بزن فعال میشهنقل قول:
من از صبح هر بالای 50 بار امتحان کردم نشد .نقل قول:
از دوستان کسی توسنته توی این چند روز اخیر سرویسشو شارژ کنه .
منم سرویس یکماهه فعال کرده بودم دیروز تموم شد, دیگه نشد تمدید کنم!
سلام دوستان راهنماییهاتون خیلی مفید بود، میشه واسه خرید edge modem راهنماییم کنین؟ هر موردی که بشه اینجا گفت:31: از کیفیت و امکاناتش
ممنون
عزیزان.
تعرفه های ایرانسل فصلی هستش!
هر فصل باید کل سیستم تعرفه های تشویقی یا فصلی تغییر کنه واسه همین الان سیستم خرید بسته ها از دسترس خارج هست
یعنی کسی نمیتونه یک ماهه خریداری کنه
چون الان این تعرفه تا آخر آذر ماه اعتبار داره ( بازم خوبه که نمیگذاره فعال کنی و الان همینطور بیخود فعال میکردی و کلا 10 روز هم نمیتونستی استفاده کنی)
باید مثل اولایل مهر ماه صبر کنید تا تعرفه ها دوباره معرفی بشه! البته روزانه و هفتگی رو میشه فعال کرد ولی ماهیانه رو نه!
من امروز چندین و چند بار امتحان کردم هیچکدام از بسته ها شارژ نمیشن حتی شارژ روزانه! به نظرم ایرانسل داره سیستمهاش رو ارتقاع میده...نقل قول:
جزو معدود پنجشنبه جمعه هایی بود که طی مدت اخیر قطعی شبکه نداشتیم...!
خوبه...!
سلام
قیمت مودم edge چنده؟سرعت اینترنت ایرانسل از وایمکس بیشتره؟
یه چند روزه اصلا شارژ مجدد نمیشه!!!
مشکل چیه؟ شاید دیگه نمیخواد برا زمستون سرویس بده!
با سلام و احترام
دقیقا نمی دانم پرسیدن این سئوال، در این تاپیک شایسته است یا خیر، لطفا اگر اطلاعات دارید راهنمایی فرمایید:
بنده پس از مدتی اتصال به اینترنت ایرانسل، سرعت اتصال/اینترنت/سند-رسیو به صفر می رسد.
تنها راه حل مشکل، DisConnect/ReConnect به شبکه اینترنت ایرانسل است.
حتی هنگام وب-گردی نیز این اتفاق می افتد، لزوما به هنگام دانلود با این اتفاق مواجه نمی شوم.
بنده نمی دانم به چه علت مشکل که عرض کردم ایجاد می شود
سخت افزاری یا نرم افزاری است؟
کلا مربوط به لپتاپ/مودم/... است؟
بنده ویندوز 7 نسخه Ultimate اوریجنال x64 و به روز شده دارم.
همچنین Kaspersky IS 2011 اریجنال و به روز شده جهت گارد امنیتی ضد ویروس و ... بهره می برم.
از نظر فایروال نرم افزار براوزر با دانلودر را در گروه Trusted و با 100% allow تنظیم می کنم.
مودم بنده:
Huawei K3565 GPRS/EDGE/3G است.
USB Modem می باشد.
تنظیمات پاور مربوط به مودم را هم نگاه کردم در Device-Manager، گزینه های مربوط به Allow computer...
را غیر فعال کرده ام تا برای صرف جویی در برق، موم را خاموش/غیر-فعال نکند
لطفا راهنمایی فرمایید.
با سپاس
سلام دوستانی که از این سرویس استفاده میکردن در جریان باشید که ایرانسل تا آخر آذر دیگه اینترنت نمیده
خودم همین الان زنگیدم گفتن فعلا این طرح تموم شده از اینترنتم خبری نیست
شاید از دی طرح جدیدی را بزارن باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه
همیشه همینطور بوده.
چون تعرفه ها فصلی هستن! قبل از پاییز هم همه این حرف رو میزدن. ولی مشکلی نبود!
وای که بدبخت شدم ! دوستان حالا چه باید کرد بنظرتون امیدی به بازگشت این بسته ها امیدی هست؟دوست عزیز هیچوقت قطعش نمیکردن که ...... بدون شک براشون نصرفیده . البته اینها هم کسی نیستن که تتمام مشتریاشونو به همراه اول پاس بدن باید بود و دید لطفا دنباله بحث ر. بگیرید و همینجا در موردش صحبت کنید .
سلام
دوستان من یه گوشی e250 سامسونگ دارم،درایور و pc studio رو از خود سایت سامسونگ دانلود کردم ولی نرم افزار گوشی رو نمیشناسه و اون پایین not connected میزنه،کسی می تونه راهنمایی کنه؟برای استفاده از سرویس edge ایرانسل می خوام.
ممنون
ای بابا... من دو سه روز دیگه سرویسم تموم میشه حالا باید چی بخورم...؟
هیچی دیگه . همینو هم ازمون گرفتن حالا یا باید بری سراغ Adsl ! یا همراه اول یا بهتر بگم دزد اول . خدا لعنت کنه باعث و بانیشو .
دوستان گوشی نوکیا 5700 دارای edge class 32 هست. یه دست دومش هست میخام بخرم. به نظرتون چند بگیرم خوبه؟؟؟
شما برین تو سایت سامسونگ آخرین ورژن PC Studio رو دانلود کنین. در هنگام نصب هم مبایل به سیستم کانکت نباشه!نقل قول:
دوستان من یه گوشی e250 سامسونگ دارم،درایور و pc studio رو از خود سایت سامسونگ دانلود کردم ولی نرم افزار گوشی رو نمیشناسه و اون پایین not connected میزنه،کسی می تونه راهنمایی کنه؟برای استفاده از سرویس edge ایرانسل می خوام.
صبر کنیننقل قول:
هیچی دیگه . همینو هم ازمون گرفتن حالا یا باید بری سراغ Adsl ! یا همراه اول یا بهتر بگم دزد اول . خدا لعنت کنه باعث و بانیشو .
دارن سیسم رو تقویت میکنن
اگه دقت کنین این چند روز درصد قطعی ها کمتر شده
کمی صبر کنین همه چیز درست میشه!!
دوستان امتحان کنین بگین میشه گرفت یا نه... من فقط دو روز از سرویسم مونده...
چرا این ایرانشل درک نمیکنه برای افرادی مثل من که اومدن به چنین جاهای داغونی، این سرویس تنها راه ارتباطی با جهانه و ضروری و حیاتیه...
امشب سه نصفه شب زنگ میزنم از خواب بیدارشون میکنم مخشونو درباره این موضوع به کار میگیرم ببینم راه داره یا نه... :19:
دوستان ، کی گفته این سرویس تا آخر آذر ه ؟؟؟؟؟ :46:
من امروز ، زنگیدم ، گفتن همچین چیزی نیست! :5:
من از مودم فیلیپس استفاده میکنم! و ریت دانلودم هم 45 تا 50 ست! :31:
تهران --> میدون ونک
با تشکر ،
امید
اگر منظورتون مودم EDGE هست میشه بگید قیمتش حدودا چنده؟ اگر هم منظورتون چیز دیگس لطفا بیشتر توضیح بدید...نقل قول:
با تشکر
داداش توقع داری سرعت هم خوب نشه .؟ الان کلی از مشترکا تموم شده دورشون و رفتن . قیمتو نبرن بالا خیلیه بمولا .نقل قول:
دوستان عزیز،اصلا نگران نباشید.این شایعه ها اواخر تابستون هم بود.اونموقع هم من میگفتم مطمئن باشید این طرح ادامه پیدا خواهد کرد.الان هم مطمئن باشید در زمستان هم این طرح ادامه خواهد داشت و %99 با همین تعرفه ها.من تازه میخوام برم مودم بگیرم!:31:نقل قول:
ضمنا اونهایی که پشت تلفن مینشینن فقط میتونن درباره مشکلات فنی نظر بدن چون کارشون پشتیبانی فنی هست نه اینکه بیان برنامه های شرکت رو اعلام کنن.هرکی هم هرچی گفته نظر شخصیش بوده.
ایرانسل در زمستان آخرین یکه تازی ها رو در این سرویس خواهد داشت.اگه تکلیف اپراتور سوم تا عید مشخص بشه و سیمکارتهاش توزیع بشه دیگه کدوم ما به ایرانسل نگاه میکنیم؟:13:
پس:
مطمئن باشید این سرویسها ادامه خواهند داشت...:5:
نقل قول:
توی edge اصلا 50 ممکن نیست . من امروز 4 یاز زنگ زدم همه میگفتن نمیشه . خیلی حالبه .
من 3 روز میخام یک ماهه رو فعال کنم، نمیشه!!!!! جریان چیه؟