اون یارو (تک تیر انداز) رو باید بزنی بعد ...نقل قول:
بهترین راهم این که بری جلوتر و از گوشه ها بزنیش .
Printable View
اون یارو (تک تیر انداز) رو باید بزنی بعد ...نقل قول:
بهترین راهم این که بری جلوتر و از گوشه ها بزنیش .
دوستان یه سوال هم من دارم.
من تا حالا 4 الی 5 بار این گیم رو تموم کردم و الان حسابی مشغول مولتی هستم اما هنوز یه چیزی رو متوجه نشدم.
چرا وقتی از تو تنظیمات فری ایم و سافت لاک و هارد لاک رو تغییر می دم هیچ تغییری احساس نمی کنم ؟
اصلا چه جوریه ؟ البته تو نسخه PC.
دوستان من بازیو از شرکت نیکان گرفتم ، سه تا از دی وی دی معمولایست (4گیگی) ، ولی نوشته 35 گیگ فضا میخواد ، چجوریه این کامله ؟
سلام دوستان عزیز
مشکل من یکم عجیب غریبه ...
من بازی رو تا مراحل وسطش رفتم اما اون قسمتی که دمو میشه و مکس پین میره جلو آینه و موهاشو با ماشین ریش تراشی میزته
و بعد از اتاق خاج میشه که بره مرحله بعدی .... صفحه همین طور سیاه می مونه و هیچ کاری نمی کنه
میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟
گرافیکت چیه عزیز؟نقل قول:
اگه ATI هستش کاریش نمیشه کرد
واسه من اینجا که شما گفتی وارد دیسک بعدی میشه. دقیقا بلایی که سر من اومد. از اینجا دیسک دو رو باید واسه ایکس باکس بگذاری. و از شانس تخیلی من دیسک 2 این بازی ایراد داره .اصلا کار نمیکنه !و اینطور شد که ما بازی رابه امان خدا رها کردیم تا یه خیر دیسک دو این بازی روبه من قرض بده !
والا ماله من که 4 تا dvd 9 بود نمیدونم چجوریه ولی فکر نکنم کامل باشه 3 تا dvd معمولینقل قول:
من بازی رو چند بار تموم کردم بعدشم پاک کردم ولی شاید اگه از سیو مرحله بعد بازی کنی درست بشه یه درخواست بده بچه ها بهت میدننقل قول:
سلام کسی سیو گیم مکس پین3 رو برای ایکس باکس داره؟
من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.نقل قول:
شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت! :31:
در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.
سی دی ؟؟؟ :18:نقل قول:
من بلک باکس خریدم امروز 3 تا دی وی دی هست با یه سی دی که فایل های دایرکت ایکس و اینا توشه. و کرک و اینا.
شما اشتب میگی نصبش 1 نیم ساعت طول میکشه. زده دوروربرای 3 ساعت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دارم بازی رو تو یه درایو دیگه نصب میکنم ولی درایو C هم داره پر میشه!! شاید بعد از نصب مثل قبل بشه.
یعنی اینقدر پستت مهم بود برام پیغام خصوصی کردی ؟
من خودم 1.5 ساعته نصبش کردم با بقیه کاراش..حالا شما میخوای سه ساعته نصب کن..اصلا 24 ساعته نصب کن تو گینس هم ثبت بکنش..:31:
سی دی که فایل های کرک اینا توش هست. در کل سه دی وی دی 4 هست.نقل قول:
شما نفهمیدی جریان چیه! منظورم این بود که شما گفتی توی 1.5 ساعت نصب میشه بلک باکس ولی مال من میفرقه !! دور روبر 3 ساعت! واسه همین تعجب کردم. چرا میزنی حالا؟! :دی
در ضمن اینم تو پست قبلی نگفتم: از جایی که من بازی رو تو یه درایو دیگه دارم مینصبم و تو درایو سی جای خالی کم هست اینم یه فایلهایی رو تو این درایو کپی میکنه که همش باید پوشه های برنامه های رو باید کات کنم ببرم یه درایو دیگه وگرنه اگه حجم درایو سی به چند مگ برسه یه خطا میده و باید از اول بشینم بنصبم!! در کل عجیبه با اینکه یه درایو دیگه نصب میکنم درایو سی رو هم اشغال داره میکنه! دی
ویرایش: انگار سه ساعت نشد. دو ساعت شد یا کمتر. آخرش سریع پر شد!
گفتم که یک ساعت و نیم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ویرایش: انگار سه ساعت نشد. دو ساعت شد یا کمتر. آخرش سریع پر شد!
آخه تو میگی من اشتب می کنم..خوب منم خودم نصب کردم اینجوری بود ..حالا دیگه بی خیال مهم اینه که بدون مشکلی اجرا بشه:46:نقل قول:
شما نفهمیدی جریان چیه! منظورم این بود که شما گفتی توی 1.5 ساعت نصب میشه بلک باکس ولی مال من میفرقه !!
سلام، من نسخه 10 گیگابایتی رو واسه دانلود گذاشتم... ولی نمی دونم روی سیستمی که دارم بخوبی اجرا میشه یانه؟؟!!
سی پی یو: dual-core e5700 3.00 ghz
رم 2 گیگابایت
گرافیک: ati radeon hd 4300/4500 series اگر اشتباه نکرده باشم...
به نظر شما خوب اجرا میشه... من سال های قبل نسخه یک و دو رو بازی کردم و خیلی خاطره دارم خیلی دوست دارم نسخه سومشو هم بازی کنم...
عجیب بود اولش خیلی وقت کشید ولی آخراش زود کامل شد! :31:نقل قول:
یه چیزی: تو راهنماش گفته از اتصال بازی به اینترنت با فایروال جلوگیری کنید.
یعنی باید تو فایروال ویندوز فایل exe بازی رو اضافه کنم؟
در ضمن فکر کنم موقع نصب فضای 22 گیگی میخواست! برای شما انگار زیادتر میخواسته.
یه سوال دیگه. وقتی که به نت وصل هستیم و بازی اجرا کنیم میخواد پچ 1.27 دان کنه. دان کنیم یا نه؟
در ضمن این گزینه پرش از مانع هست یا نه؟! هر چی میزنم نمیشه. همش باید اسپیس بزنم!
گیم پلی چند ساعته هستش؟
در ضمن بازی شبیه به اسپلینتر کانویکشن هست! :31: بازی باحالیه در کل این و اون
کاش این زیرنویسش فارسی می کردن دوستان بعد ما فیض میبردیم! :31:
میگم پرش معمولی یعنی بالا رفتن از یه مانع کوچیک دکمه E هست؟
معنی اینا چیه که یکی از دوستان گفته؟ :
کمیک
پینکیلر
و جیمز مکفری کیه؟ صدای گوینده مکسه؟
من همین الان چیتر 3 تموم کردم.حالم از مکس بهم خورد :2:،خیلی بازیش رون نیست و اصلا نمیشه ویدیو ها رد کرد. برای کشتن 5 نفر حدالقل باید 15 دقیقه فیلم نگاه کنی.
فکر کنم دکمه enter سمت راست کیبورد یا هر دوش فیلم رو رد میکرد. ولی فکر کنم فقط دکمه سمت راست Enter کیبورد رد میکرد.نقل قول:
اینجا فکر کنم باید فقط جیوانا باشه ها ! دینقل قول:
مکس میلو رگو را پیدا می کند و او را از بین می برد و جیوانا و مارسلو را نجات می دهد
یعنی فقط اونو نجات میده تو متن بالاییش نوشتی مارسلو تموم میکنه.
در ضمن چرا این حمله به خانواده برانکو به خاطر مکس بود؟ فکر کنم دلیلی ننوشتی یا من متوجه نشدم؟!
نه داداش چون تو زمان پخش فیلم ها لودینگ بازی انجام می شه باید حتما فیلم رو نگاه کنی. در کل خیلی رو اعصابه. بعدش هم چیز خاصی بازی برای عرضه نداره. واقعا بیخوده. حال منم از این بازی بهم خورد. حیف قسمت 1 و2 مکس پین که این بازی یدک می کشه.نقل قول:
خوب از پریروز گذاشتم دانلود امروز تموم میشه چطوره بازیش خوبه؟ گیر که نمیکنه ؟ من Radeon HD 6490 DDR5 با 4 گیگ رو و 3 مگ کش دارم و CPU هم Core i5 هست
بازیش به عنوان شوتر سوم شخص بازی بسیار خوبی هست اما به عنوان مکس پین به نسخه های قبلیش نمی رسه.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم از گرافیکت معلومه که لپ تاپه. با این گرافیک باید روی جزییات پایین بازی کنی تا روون اجرا شه. پچ ها و آپدیت هاش هم دانلود کن و نصب کن.
ای خداااااااا . . .
این بازی نصبش این همه طول کشید، دوستان چه حوصله ای دارن که میخوان اینو دانلود کنن!
میدونید به جای دانلود این بازی چند تا موزیک میشه دانلود کرد؟!!!
7 تومن بدید دی وی دی اورجینال بگیرید، اینقد هم دق تو دل ما نکنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول همه چی رو باید دانلود کرد یک قرون هم نمیدمنقل قول:
تازه دانلود چند چیز داره:
1 اطمینان کامل از نسخه اصلی ریلیز شده و Nuke نشده در نتیجه اجرا تمیز و بی عیب و نیازی به تاپیک مشکلان نصب و...
2 پول دادن الکی
3 اصلا وقتی نمیگیره من که سر کارم صبح میزنم میام شب میبینم تموم شده البته این بازی نه بازیهای 7 8 گیگی رو میگم
4 من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم اصلا چیزهایی دانلود دارم که تو ایران نیست
1- سرویس شما نامحدوده اونوقت این محدودیت رو داره که ماهی 200گیگ فقط می تونی دانلود کنی؟ عجب جمله متناقضی!!!! اگه شرکته اینو بهت گفته که سرویست نا محدوده سرت کلا گذاشته عزیز. سرویست 200 گیگ در ماه هستش.نقل قول:
2- دانلود کردن اصولا برای افرادی که اینترنت نا محدود دارن خوبه
3- الته من این بازی رو دانلود کردم و یک ساعت هم نصبش طول کشید ولی بعدا واقعا از دانلود کردنش پشیمون شدم. چون وقتمو از بین برد.
1 نه عزیز هه هه :10: میانگین دانلود ماهانه من 200 گیگ هست نه شرکت خودمو گفتمنقل قول:
2 بله موافقم اصلا نامحدود مخصوص این افراد هست نه همه کس
3 اممم اینجا که اکی ولی بستگی به ذائقه فرد داره همه مثل هم نیستند ما که عادت کردیم و معتاد دانلودیم :2:
البته بازی خوبیه ولی به نظر من مکس پین نیست. اگه مکس پین 1 و2 رو بازی کرده باشی می دونی هیچ کدوم از فاکتورهایی رو که باعث زیبایی مکس پین می شد این نداره و یا اگر هم داره (مثل بولت تایم) خیلی بدتر از نسخه 1 و2 پیاده سازی شده.نقل قول:
سلام اقا نسخه کرک شده ای هست که دردسر غیرفعال کردن انتی ویروس رو نداشته باشه؟؟؟
والا یکی از برویچ یه نسخه از مکس پین رو بهم داد 4 تا dvdبود نصب کردم و حالا نوبت کرک بود که از زندگی سیر شدم هاردمو نابود کرد چنان ویروس بی پدرو مادری گرفت که تا 1 هفته درگیرش بودم که اثرات مخربشو تازه قرنطینه کنم بعد هم که اگه تعریف کنم خون خون گریه میکنید:45:
خوب بازی تموم شد دیگه چیکار کنیم باهاش؟! :دی
من که آخراش خسته شدم چون یه جورایی تکراری بود. و گاهی جاهاش انقد میباختیم که مجبور بودم ترینر بزنم چون اعصابم خورد میشد و خیلی وقت میگرفت!
چه خبره! D:نقل قول:
من سرویسم نامحدود ماهی 200 گیگ دانلود دارم
هارد ترا ترا میخواد! دی
شما که بازی کردید از همون کرکهایی استفاده کردین که باید انتی ویروس رو باید غیر فعال کردو و از این دردسرا؟؟؟؟نقل قول:
آره ولی ناد32 داشته باشین میتونید فایل رو به لیست سفید بزارین تا اینطوری نکنه.نقل قول:
حل میشه.
آنتی ویروسای دیگه هم باید داشته باشن.
من تو نسخه 360 مرحله ای که نوشته puch cabinet هر چقدر Y رو میزنم اتفاقی نمی افته!
چه باید کرد؟
اقا من رو ایکونش کلیک میکنم یه صدا اخطار میاد ولی پیغام نشون نمیده و بازی اجرا نمیشه.
به اینترنت وصلی؟نقل قول:
دایما! مشکل از اونه؟نقل قول:
قطعش کن چک کن.نقل قول:
در ضمن شاید یه خطای دیگه باشه که مال ما تو نسخه بلک باکس داشت.
مثل رو آیکن میزدی یه خطا میداد که یه فایلی از تو پوشه نصب رو باید باز میکردی. آیکونش انگار خراب بود! دی
از پوشش یه فایل دیگه که اجرایی باشه رو باز کن ببین.
اتفاقا بلک باکسه۱!!! ولی فایل اجرایی تو پوشه رو هم اجرا میکنم چیزی نمیشه. حتی فاصله اسما رو هم درست کردم!نقل قول:
آهان فکر کنم فهمیدمنقل قول:
تو فولدر بازی یه پوشه هست به نام profile اونو کپی کن تو document تو social club همونجایی که سیو بازیهات هست ببین درست میشه
دقیق میشه اینجا:نقل قول:
C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\Rockstar Games\Social Club
در ضمن فایروالتم off کن
خیلی رو اعصابه این قسمت خودم اونقدر زدم Y رو یادم نیست با یه ریتم خاصی آخر زدم یا اینکه تند تند پشت سر هم!نقل قول:
کاش این ماتریکس 4 میومد کل بازیا رو کنار میزد! :31::27:
اگه بیاد فکر کنم بهترین بازی تاریخ بشه با اون حرکاتش! دی