ممنون از جوابتون.:20:نقل قول:
Printable View
ممنون از جوابتون.:20:نقل قول:
این موضوع شارژ برای گوشی های قدیمی صدق می کنه و در گوشی های امروزی نیازی به شارژ اولیه نیست.نقل قول:
کاملا درسته اما برای این میگم 8 ساعت بزنید چون دفعه های بعد که می خواین شارژ کنین گوشی میزنه فول شارژ اما روی آیکن باتری که می زنین میبینید 98٪ زده و کامل شارژ نمیشه!نقل قول:
نقل قول:
اولا تبریک میگم عضویتتونو :11:
دوما دوست عزیز شارژ اولیه گوشی به نظر بنده مثل آب بندیه ماشینه که ما با درست شارژ کردن باتریه گوشی میتونیم ازش لذت ببریم:46:
نقل قول:
حرف دوستمون كاملا درسته. گوشيهاي جديد ( جديد يعني 2-3 سالي هست كه اين مطلب صدق ميكنه) نه احتياج به شارژ اوليه دارن و نه لازمه كه صبر كنيم كامل د-شارژ بشن و بعد شارژ كنيم ( اون هم كامل) .
اگه میشه دلیلی برای گفته هاتون بیارید ...!!!نقل قول:
نه ربطی نداره! این باگ نسخه های قبلیش بودنقل قول:
مال من دقیقآ این طور بود از 98 بیشتر نمیشد!
وقتی آپدیت کردم درست شد
در مورد شارژ بگم که هیچ فرقی نمی کنه که 8 ساعت بزنیم یا 2-3 .من روزی که گرفتمش بعد از اینکه 1 بار شارژش تموم شد زدم تو شارژ بعد همین که دیدم شارژش پر شد(تقریبا 2 ساعت شد) ورداشتم و دوباره ازش استفاده کردم(اخه ذوق زده شده بودم) ولی تا الان که باطریش مشکلی نداشته. تا 100٪ هم پر می کنه.
اولا مرسی!:46:نقل قول:
من هم مثل mohmous بار اول گوشیم رو فقط تا زمان فول شدنش شارژ کردم و الان هم با باتریش هیچ مشکلی ندارم و تا 100% هم پر میشه.
خوب دوستان عزیز خدارو شکر منم این حرفارو برای خودم نزدم برای راهنمای بود :46: اگه گفتم 8 ساعت برای این بود که من از آپدیت های جدید خبری نداشتم . برای احتیاط بیشتر عرض کردم :46: آخه فکر کنم گوشی من از نوع اولشه و cda نروژ که اتفاقا بحس همین بود که اگه خدا بخواد یه حالی بهش بدم یه دستی به سرو روش بکشم:27:نقل قول:
نقل قول:
جداي از تجربه خودم و دوستان ( كه همين جا هم اشاره كردن) كه هيچ مشكلي پيش نيومده ،
مهمترين دليلش اينكه هيچ كجاي كاتولوگهاي هيچ كدوم از گوشيها اين مورد 8 ساعت رو ننوشته ( اگه حداقل روي يك گوشي ديديد نوشته به ما هم بگيد)
دليل ديگش اينكه بعد از شارژ باتري مثلا يك ساعت يا بيشتر ( بسته به گوشي ) آداپتور گوشي سرد ميشه و اصلا شارژر كار نميكنه!
اگر هم قرار بود كه صبر كنيم كه باتري شارژش تمام بشه و بعد اونو كامل شارژ كنيم يا برعكس هر وقت گوشي رو به شارژر بزنيم بخوايم صبر كنيم كه كامل شارژ بشه ، هيچ وقت سازندگان قابليت USB Charging رو نميذاشتن ( مثلا وقتي من ميخوام از رو كامپيوتر آهنگ رو گوشي بريزم دليلي نداره كه يك ساعت هم منتظر بشينم كه كامل شاژ بشه)
منم این سوال واسم پیش اومده بود که چقدر باید برای اولین بار شارژ بشه! اگه دقت کنید صفحات قبل پرسیده بودم. :20:
بعد از کلی پرس و جو تو سایت ها و فروم های دیگه، به این نتیجه رسیدم که شارژ اولیه ای وجود نداره!
گوشیه خودمم 2:30 که تو شارژ بود (شارژ اولیه! ) دیگه ارتباطش با آداپتور قطع شد و آداپتور سرد شد! همین. :46:
دوست عزیز مرسی از توضیح اما اینم بگم که با در آوردن کابل شارژ و 2 باره نصب کردنش بازم باتریو شارژ می کنه آداپتور پس این دلیل شما هم زیاد نمیتونه 100٪ مورد قبول باشه منم نمیگم حتما 8 ساعت بزنین اما شما میتونی 1 ساعت شارژ اولیه کنی اما چون جای خاصی اشاره به این موضوع نکرده منم نمیتونم تایید کنم هم حرف خودمو که از فروشنده ای که بیشتراز 10 سال تجربه کار کرده شنیدم هم حرف شما دوست عزیزم!نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا اصلا به حرفهاي فروشنده كه هيچ وقت نميشه اعتماد كرد:13:
توصيه ميكنم براي اينكه اين بحث فقط مربوط به اين تاپيك نميشه ، مديران اين مباحث رو به يك تاپيك ديگه منتقل كنن تا همه بتونن استفاده كنن و يك تاپيك مرجع در اين فروم هم باشه
همينطور بهتره دوستان الكترونيك بيان و به صورت تخصصي تر در اين مورد بحث بشه.
اين هم يك خلاصه در باره اين مورد:
باطری Li-Ion
با توجه به استفاده روز افزون از گوشی موبایل، نوت بوک، دوربین عکاسی و فیلمبرداری و GPS و ... و اینکه باطری های Ni-Cd قدیمی امروزه جای خود را به باطریهای Li-Ion داده اند، جایز است از چگونگی نگهداری و استفاده از این باطریها جهت افزایش طول عمر آنها آگاه باشیم.
متنی که خواهید خواند خلاصه ای بر گرفته از سایتهای مختلف و معتبر انگلیسی زبان است که در انتها به چند مورد از آنها اشاره خواهد شد.
قطعأ تاکنون توصیه هایی در زمینه نحوه نگهداری بهینه از باطری شنیده و حتی به دیگران هم توصیه کرده اید، جالب است بدانید که اغلب این توصیه ها که به آنان اشاره خواهد شد غلط و به عبارت بهتر فقط در مورد باطری های Ni-Cd صدق میکنند و همگی به ضرر باطری های Li-Ion میباشند.
توصیه غلط عام: شارژ باطری را کاملأ خالی کرده و مجددأ شارژ نمائید.
این مسئله فقط در مورد باطریهای Ni-Cd صدق میکند. بر عکس از Full Discharge کردن مکرر باطری های Li-Ion بپرهیزید، این امر از عمر باطری شما کم خواهد کرد.
فقط به ازای هر ٣٠ بار شارژ جهت کالیبره کردن Fuel Gauge باطری، یکبار به آهستگی Full Discharge و سپس Full Charge کنید. به عنوان مثال نوت بوک خود را فقط روشن بگذارید تا شارژ آن به آهستگی خالی شود و ... .
توصیه غلط عام: در صورت عدم استفاده طولانی مدت از باطری (بخصوص در مورد نوت بوک ها)، شارژ آن را خالی کرده و سپس نگهداری کنید.
بنابراين در هنگام خريد گوشي تلفن همراه دقت كنيد كه مدت زيادي از تاريخ توليدش ( تاريخ باتري) نگذشته باشد ( باتري كامل خالي نشده باشد)
باطری های Li-Ion دارای سیستم protection circuit میباشند که از شارژ بیش از حد باطری جلوگیری میکند، در صورتی که باطری به مدت طولانی بدون شارژ بماند، این سیستم بطور دائم غیر فعال شده و باطری در شارژهای بعدی آسیب خواهد دید. بهترین حالت برای نگهداری طولانی مدت از باطری Li-Ion نگهداری آن در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر میباشد. میتوانید باطری را در طبقات پایین یخچال نگهداری کنید ولی از یخ زدن باطری پرهیز کنید و باطری را در محل خشک قرار دهید.
در صورتی که باطری را در شارژ ٤٠٪ و در دمای نزدیک به صفر نگهداری کنید پس از یکسال، ٩٨٪ ظرفیت عملکردی خود را حفظ خواهد کرد.
چند نکته:
١- دما (چه در زمان استفاده و چه در زمان نگهداری) یک عامل مهم در عمر باطریها به شمار میرود. در صورتی که باطری در دمای بیش از حد بالا یا پایین استفاده شود نیز از عمر آن کاسته میشود. کارخانه های سازنده محدوده های دمای مجاز را برای هر باطری روی آن ثبت میکنند.
٢- از شارژ کردن سریع باطری ( با شارژر های ولتاژ بالا) بپرهیزید، به طور نرمال زمان شارژ یک باطری نوت بوک بین ٢-٣ ساعت و موبایل های ١-٢ ساعت باید طول بکشد. این مسئله در مورد discharge باطری (بیشتر در مورد نوت بوک ها) نیز صدق میکند. هنگامی که نوت بوک با باطری کار میکند از کارهای سنگین که باعث تخلیه سریع باطری میشوند حتی المکان خودداری نمائید. علت این مسئله گرمای زیاد تولید شده هنگام شارژ یاdischarge سریع باطری میباشد.
٣- هنگام خرید باطری Li-Ion از تاریخ تولید آن آگاه شوید و از خرید باطری هایی که زمان زیادی از تولیدشان گذشته خودداری نمائید.
٤- هر بار اتصال دستگاه به برق معادل یکبار شارژ محسوب میشود بنابراین، هر بار باطری را کاملأ شارژ نمائید و ولی از تخلیه کامل آن در هر بار خودداری نمایید. (فقط به ازای هر ٣٠ شارژ یکبار تخلیه کامل انجام دهید)، به هنگام کار با برق باطری نوت بوک را حتی الامکان خارج نمایید و ... . عمر متوسط باطری های Li-Ion معادل ٣٠٠ بار شارژ (٣٠٠ بار اتصال دستگاه به برق، حتی اگر کامل شارژ نشود) میباشد که با رعایت شرایط فوق تا ٥٠٠ بار میتوانید آن را افزایش دهید.
م. ناطقی، ٦ فروردین ١٣٨٧
جهت اطلاعات تکمیلی به آدرسهای زیر مراجعه فرمائید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره به استدان فن
آقا صدای خروجی p1 در چه خده کیفیتش چطوره ؟؟
نقل قول:
بسیار آلی می باشد :27: صداش دادا اینجوری بهت بگم که سر افکندت نمیکنه !! و آلیه از w810 بیشتره صداش , که اگه کل تپیک می خوندی جواب بهتری می گرفتی در این مورد:10:
حامد جان نشد که نشدنقل قول:
یه backup از اطلاعاتتیون بگیرید و master reset کنید.
بچه ها چه طوری میتونم اینترنت ایرانسل رو p1iراه بندازم من تنضیمات رو میگیرم و acceptمیکنم ولی بعدش رو نمیدونم
لطفا جواب بدین
بسیار ممنون از مطلبت! :10:نقل قول:
دقیقا همین طوریه. کاملا تایید میشه. :8:
آخ آخ.جدی میگی.نقل قول:
حامد جان نشد که نشد
حالا کاری که باید بکنی اینه که به آخرین فریمور آپدیتش کنی.
باز اگر نشد بگو تا کمکت کنم.
سلامی دوباره به استادان فن و دوست داران P1i شاهکار سونیاریکسون
به یاری خداوند من می خوام این شاهکار رو بخرم امروز علائدین بودم و این گوشی با پک کامل و گارانتی کامتل330000 بود
به نظرتون قیمتش خوبه ؟؟
و دوم اینکه کیف و قاب و هندز فری hpm82 به اضافه رم 1 گیگ 30000 تومن خوبه ؟؟
سریع جواب بدید لطفا چون میخوام برم بخرم
راستی دوستان موقعه خرید چه جوری تستش کنم ؟؟؟
k_810 khodaaaaaaaaaaaaaaaaaae
سلام به بچه های فروم
میخواستم بپرسم که:
- تا حالا این گوشی از دست کسی روی زمین افتاده؟
-اگه افتاده، گوشی طوریش شده یا نه؟-بعد، ارتفاعش چقدر بوده؟
-و سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
مچکرم....:11:
حامد جان اگه میشه یه توضیح بده چجوری و با چه برنامه ای این کار رو بکنم اگرم تایپیک داره لینکش رو بذار ممنون میشمنقل قول:
بعد مستر ریست زبان فارسی که تو لیست انتخاب زبانها بود پاک شده
آره جیگرنقل قول:
3 4 بار دا رو شکر چیزیش نشده ولی دور و برش رو ه نگاه می نی انگار با چکش زدن
ارتفاعش هم تقربیبا 80 90 تا 100 cm بود
نمی دونم ولی فکر نکنم چون اگه داشته باشه فقط واسه پشت و شاید هم کناره هاش باشه چون طرز تشکیل دکمه هاشو که می دونی چپ و راست داره
بعدش باید اتوماتیک یه کانکشن ساخنه باشهنقل قول:
بعدش هم برو و حال کن
قیمت که خوبه.نقل قول:
کیف که روش هست!
تا اونجایی که من می دونم، نه!نقل قول:
سوال آخر اینکه، این گوشی قاب داره یا نه(برای محافظت گوشی)؟
نقل قول:
دوست عزیز من قاب کریستالی برای این گوشی دیدم گرفتم اما حتی 1 ساعت هم استفاده نکردم به درد نمیخوره
آهان، منظورتون قاب کریستال بود.نقل قول:
دوست عزیز من قاب کریستالی برای این گوشی دیدم گرفتم اما حتی 1 ساعت هم استفاده نکردم به درد نمیخوره
من با قاب کریستال اصلا موافق نیستم، چیه بابا هم گوشی رو زشت می کنه، هم گنده! :31:
سلام به همه دوستان...لطفا مشخصات cpu ...ram....rom...اين گوشي رو بگيد؟؟؟؟
بايد برنامه update servise رو از سايت سوني اريكسون بگيري و اينترنت پر سرعت هم داشته باشي .نقل قول:
RAM: 128نقل قول:
ROM: 256
سلام.همونطور که دوستان گفتن چند مورد لازم هست داشته باشی.نقل قول:
حامد جان اگه میشه یه توضیح بده چجوری و با چه برنامه ای این کار رو بکنم اگرم تایپیک داره لینکش رو بذار ممنون میشم
اول اینترنت پر سرعت و مطمئن از لحاظ قطع نشدن.
برنامه sony ericsson update service که باید از خود سایت سونی اریکسون بگیری آخرین ورژن رو.از قسمت support
فلش پلیر آخرین ورژن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب pc suite روی کامپیوتر
یک سری تحقیقات قبل از اقدام به آپدیت.
phone:cxc162037 r9j005 r9k009
bluetooth:cxc162143r1d
organiser:cxc162108r6f41
cxc162108r6g04
cda:cda162024/52r6a
cda162022/9r6g02
اینا مشخصات گوشی منه تا جایی که میدونم آخرین آپدیتها هستش حالا یه نگاه بکنید
p1 چينيه يا فرانسوي؟
این گوشی فقط ساخت چین هست کشور دیگه ای امتیاز ساخت ندادن:5::8::8:نقل قول:
دوست عزیز اگه صفحات قبل رو خونده بودی جوابت رو می گرقتی، چینی هست ولی جنس درجه یک چین، نه اون چینی که مد نظرتون هست. :10:نقل قول:
اول شما مطمئن شو که آخرین نسخه روش هست یا نه.نقل قول:
phone:cxc162037 r9j005 r9k009
bluetooth:cxc162143r1d
organiser:cxc162108r6f41
cxc162108r6g04
cda:cda162024/52r6a
cda162022/9r6g02
اینا مشخصات گوشی منه تا جایی که میدونم آخرین آپدیتها هستش حالا یه نگاه بکنی
اگر باشه باید با برنامه ++XS یک سری دست کاری بشه که بتونی دوباره آپدیتش کنید.