با درود به همه دوستان
میخواستم بدونم منوی مخفی تلوزیون سونی w800a را چطوری میشه فعال کرد ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
در ضمن تلوزیون سونی 50 اینچ w800b چطوریه ؟ یعنی به 800 a میرسه یا نه
Printable View
با درود به همه دوستان
میخواستم بدونم منوی مخفی تلوزیون سونی w800a را چطوری میشه فعال کرد ممنون میشم سریعتر پاسخ بدید
در ضمن تلوزیون سونی 50 اینچ w800b چطوریه ؟ یعنی به 800 a میرسه یا نه
آهایییییییییییییییییییییی ییییییی سلام کسی نیست جواب منو بده/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام دوست خوبم
منوی مخفی با این کلیدها میاد ولی من جای شما باشم واردش نمیشم
info+5+vol+power
تلویزیون ۵۰ w800b خیلی خیلی از w800a , w804a بهتره
سلام دوستان جواب نمیدن خواهشا w800 تصویر از فلش 3 بعدی پخش میکنه درست ولی چرا تصویر 3 بعدیش برجسته نمیشه چراااااااااااااااااا مشکل چیه تصویر 3 بعدی اصلا برجسته گی نداره اون وقت چطور تبلیغ الکی میکنن 2 بعدی رو به 3 بعدی تبدیل میکنه خیلی اشتباه بزرگی کردم ال جی نخریدم گول کمپانی فریب کار سونی رو خوردم خواهشا یکی جواب منو هم بده ممنونتون میشم:n03:
با سلام و سپاسنقل قول:
دو بعدی رو به سه بعدی تبدیل میکنه البته الجی هم همینه چیز ویژه و خاصی نیست درواقع یه عمق مجازی به تصویر میده خیلی براتون مهم نباشه مطمئن باش دیدن با عینک در کل زیاد راحت نیست و فقط فیلمهایی رو میبینی که ارزشش رو داشته باشه این قابلیتی که شما دنبالشی چندان بدردبخور نیست
دکمه 3d رو روی tv بزنید و 3d رو از حالت خاموش به روشن تغییر بدید تصویر به یک حالت دوتایی تبدیل میشه که با عینک سه بعدی دیده میشه همین
با درود به همه
کسی قیمت الان این تلوزیون سونی w800b البته فکر کنم 50 اینچش باشه رو نداره؟؟؟
:question::sq_13:
نقل قول:
سلام دوست خوبم
اینجا موجود داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی این قیمتاش بانه ایه یا با گارانتیه
مرسی قربون نه هنو قیمتش بالاست .....
قیمتاشون بدون گارانتی ولی میتونی گارانتی براش بخرینقل قول:
عکسهایی از w600B سونی توضیحات در پست های بعدی خدمتتان ارایه میشود