میشه بگید بازی حالت تصویر 4:3 رو داره یا نه؟ قبلیا که نداشتن!
Printable View
میشه بگید بازی حالت تصویر 4:3 رو داره یا نه؟ قبلیا که نداشتن!
نه متاسفانه بازهم ندارهنقل قول:
هنوز کسی تموم نکرده من یه سوال ازش بپرسم؟ :دی
بازی تو ac مثلا bh رو 50% تموم شد
این رو 30%
چرا اینقدر کم؟
گرافیک بازی عالیه
رو نکات خیلی ریزش توجه کردن نکاتی که خیلی به چشم میاد رو روش کاری نکردن
مثلا یه سری قسمت از جنگل یه سری صخره داره
که به هیچ وجه نمیشه ازش بالا رفت
خیلی بده
ولی از جاهایی که فک نمیکنی بتونی ازش بالا بری میره
این یکی از باگ هایی بود که خیلی به چشمم اومد
یه چیز بد که تو بازی هست اینه که نمیشه مردمش رو کشت
نمیدونم به این چی میگن
باگه یا بازی رو کلا به این شکل ساختن
واقعا تا حدی جذابیتشو رو گرفته
ولی با این حال خیلی حال میکنم باهاش
کسیم حدودا جای دقیق خرس هارو پیدا کرد عکس بزاره :دی
بازی رو چند روز پیش گرفتم! 4 دی وی دی میگفت 10 تومن. باهام آشنا بود داد 8.5 .اصفهانم هستم. حالا شما از کجا 5 تومن گرفتید من نمیدونم! به چند نفر دیگه تو اصفهان گفتم گفتن خیلی خوب خریدی به ما دی وی دی 3 تومن میدن! در کل دمتون گرم.
4 تا مموری رو تکمیل کردم. رسیدم به کانر. از بازی کاملا تاحالا راضی بودم. گرافیک بازی خیلی خوب کار شده. من نمیدونم چرا اینقدر بهش گیر میدید. داستانش هم فوق العاده بوده تا اینجا.
ایرادات تا اینجای بازی:
نمیدونم چه مشکلی داره ولی پدر سی پی یو رو در میاره! خیلی هم لگ میزنه.
گرافیک بازی هم باگ داره! رو اعصابه اینم.
سیستم مبارزات تغییر زیادی نکرده. خیلی ساده است. تویه 1 اصلا نمیشد نزدیک یه گروه بشی. من که همیشه ازشون فرار میکردم. اینجا و تویه چند سری قبلی این اصلا گروه ها ترسی ندارند.
قیافه ی دزموند دوباره تغییر کرده. پوزه اش کشیده تر شده. اصلا خوشم نیومد. میتونم بگم این بدترین ایراد بازی تا بحال برای من بوده! :دی
من دیشب بازی رو تمام کردم روی 44درصد داستان اصلی بازیش تمام شد البته اگه تمام ماموریتای اصلی بازی full sync کنی باید خیلی بیشتر از این باشهنقل قول:
من حداقلش رو گفتمنقل قول:
تو bh رو حداقلش 50% بود
از محیط گرافیکی بوستون که اوایل بازیه زیاد لذت نمیبرم...تا کی باید تو این بوستون بمونیم ؟ :31:
.
تقریبا یک ساعت بازی کردم و نمیتونم نظر خاصی بدم هر وقت یه دل سیر بازی کردم میام و نظراتمو مینویسم..
جای خرسها را بلدم اما با ایکس باکس بازی میکنم چجوری میشه از صفحه عکس انداخت؟
داداش من جای دقیقشو میخوامنقل قول:
نه این که مثلا تو یه قسمت از نقشه قبلا شکار کرده باشی عکسش بیاد تو مپ
میخوام دقیق دقیق جاشو بهم بگی
من زیاد در مورد عکس گرفتن از xbox نمیدونم
با گوشی بگیر :دی
دوستان من بازی رو تازه گرفتم و نسخه 4 DVD با کرک Skidrow .
lمراحل ابتدایی بازی که توی کشتی هست رو گذروندم و وقتی بازی شروع شد و به بوستون رسیدم ، یه جایی هست که با دو نفر دیگه باید مواد منفجره جلوی دروازه شهر رو با تفنگ بترکونم ولی هر چقدر امتحان میکنم تفنگ انتخاب نمیشه با اینکه 8 گلوله دارم . فقط مشت و شمشیر و شمشیر کوچیک داخل لباس انتخاب میشن . میشه راهنمایی کنین که چطور باید تفنگ رو انتخاب نمود ؟؟؟ با سپاس