man version jadid zadam ali bood mano ham ghablan gir mikard alan ravoon shode
Printable View
man version jadid zadam ali bood mano ham ghablan gir mikard alan ravoon shode
خواهشایکی درباره 3 بعدی این مدل یه توضیحی بده ایا 2 بعدی رو به 3بعدی تبدیل میکنه چطور میشه این کار رو کرد چطور عمق تصویر 3بعدی رو میشه کم و زیاد کرد مرسی که جواب دادین
سلام من w804 دارم وقتی از product support می خوام software update کنم این پیغام را می ده:
there is no software update data available . the tv could not check for updates over the network. please check network connection and settings
در ضمن من reset factory هم کردم ولی باز هم مشکل وجود دارد. اینترنت هم هیچ مشکلی ندارد و سرعت ۱ mb است هم با کابل چک کردم هم وایرلس. کسی به این مشکل برخورده؟
با سلام و سپاسنقل قول:
چرا با usb آپدیت نمیکنید ؟ خیلی راحتر و مطمئن تره فایلشو از سایت سونی مالزی بگیرید راحت آپدیت میشه
سلام من w804a دارم خواستم ببینم بهترین تنظیماتش چی هست که بشه بهترین کیفیت رو ازش گرفت.
ممنون
با usb آپدیت کرده بودم و فکر می کردم این مشکل حل می شه ولی نشد به هر حال ممنون
اقا یکی نیست جواب مارا بده کسی نیست کمک کنه راهنمایی کنه ممنون میشم ازش این مدل از روی فلاش دیسک 3 بعدی پخش میکنه همیتطور هارد اکسترنال تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی داره مرسی اگه یه خییر پیداشه جواب مارا بده ممنون میشم:n29:
بله ۲ بعدی به ۳ بعدی تبدیل می کنه
در مورد سوال دیگه اگر منظورتون پخش فیلمهای سه بعدی از روی فلش است، بله پخش می کنه
سلام.آقا یه سوال دارم من بعضی وقتا که با وای فای وصل میشم به تی وی یهو هنگ میکنه رسیت میشه.علت چیه؟آخرین آپدیت هم زدم بازم بعضی وقتا میشه.کسی میدونه؟؟؟؟؟
سلام من یه تصویر 3 بعدی ساید بای ساید ریختم تو فلاش زدم به w800 تصویر اتومات یکی میشه میزه 3 بعدی پیدا شد ولی برجسته گی نداره اصلا نمیدونم چرا باید بلوری پلیر باشه چه جوریه من که نفهمیدم