-
بابا همه که ناامیدید:41:
من شک ندارم که راک استار بازی رو زیر سوال نمیبره:13:
راک استار واقعا توی سناریو نویسی امتحان خودشو پس داده:46:
حتما هم یه دلیلی هست که مکس میره برزیل
الان خیلی زوده قضاوت کردن
ولی مطمئن باشید که بازی، میترکونه
حالا ببینید اگه راک استار دوباره شماهارو نبرد تو دوران گذشتتون:5:
-
کلا دوستان انتظار اون بازی قبلیرو نداشته باشن
بر فرض بازی نمره 10 بگیره و بترکونه یا هر چی ولی میدونید هیچ وقت اون اوج لذتی که بهمون مکس پین داد در قسمت های اول و دومش برامون برنمیگرده مثل باقی بازی ها....
ولی باز امیدوارم تا بشه باهاش مثل گذشته ارتباط برقرار کرد
-
کلا این بازی با اون دمویی که داد جالب نبود اون آهنگ اولش هم فقط برای تحت تاثیر گزاشتن گیمر بود و همین!!! اصلا خبر از مکس نیست!!! خود مکس رو که شبیه نیکو تو GTA کردن!!! اون محیط های مکس پی که نیست البته راک استار کار بد نمیده و نشون داده تا چه حد میتونه خوب عنوان منتشر کنه اما وقتی سم لیک و رمدی نباشن مکس پین هم نیست اسم این عنوان هم باید یه چیز دیگه میزاشن ...
البته با یه تریلر نمیشه گفت واقعا بازی خوبه یا بد... ولی این که اومده بازی رو 12 سال بعد تو برزیل گزاشته خواسته به بازیکن بگه این مکس قبلی نیست اومدن موهاش رو زدن که بگن کلا این یارو که مکس باشه تغییر کرده خشن تر شده و اومده انتقام بگیره!!! اما میتونستن راه بهتری رو هم برای این کار پیدا کنن نه این که مکس رو اینطوری کنن و اینکه کلا یک سری شرکت ها با انتشار یه عنوان بعد از مدتی که گیمر باهاش ارتباط خوبی داشته بازی رو نابود میکنه مثل چیزی که برای RE اتفاق اقتاد و همینطور DMC که انگار راک استار هم میخواد مثل کپکام آی پی خراب کنه!!!
ولی باز هم برداشت از این تریلر زیاد منطقی نیست ... راک استار حرف های طرفدارا رو میخواد ببینه چیه با این تریلر شاید کلا روند بازی رو عوض کرد ولی سم لیک باید بود تو تیم که نیست به هر حال اون خالق مکس پین هست و میدونه باید چیکار کنه مخاطب باز هم از این سری لذت ببره!
-
من دیشب دان کردم الان دیدم
اهنگش خوب بود ولی اونی نبود یا تو مایه های نسخه های اول و دوم ولی قشنگ بود گرافیک و صحنه های بازی از تریلر زیبا و دلنواز بود ولی خدای مکس رو خیلی چیز درست و طراحی کردند مکس نه چشمش ونه صورتش اینطوری بود حداقل انسان یه کم پیرتر میشه قیافه اش در این سنی که دیدم تو مکس باید یه ذره تغییر کنه ولی این فکر کنم مثل برادر بروسلی امشب که شبکه سه داد شده قیافه کلا عوض شده کجای مکس با اون پرش هات انسان رو به وجد میاره تو یه تیکه اخر هم یه گلوله رو شلیک کرد که دوربین رو گوله زوم کرده بود منو یاد نسخه 2 انداخته بود با اون سر کچل مثل تروریست ها شده بود احتمالا پیش خودش فکر کرده بود نا وقتی موهاش در بیاد هموشونه باید بکشه:31:
ولی خدای موهای کوتاهش بهتر بود و لباس هاش یه کم تروتمیز نتر باشه بهتره با این لباسش مگه قحطی
خب بازی از نظر اهنگ و طراحی زیاد تغییر کرده بود تا ببینیم تریلرهای دیگه چی میگن و میبینم هنوز زوده
ولی خدای اون وقت مکس اومده بود بیرون من تازه یه سال بود واسه خودم سیستم داشتم بعد از اون یه سال این بازی منو ذوق زده کرده بود و شاید تا بحال حدود ده بار هردو تاشو بردم اخر الان هم بازم بازی کنم خیالی ندارم خلی معرکه بود واسه خودش و در زمان خودش اقا بود
با سپاس
-
اینا همه به کنار این ماجرای عشقی جدیدش :2:
amirpers@ حجم و سایز عکس های شما هم دستکمی از تریلر نداره :دی
-
شاید خیلی از دوستان به دلیل نداشتن اینترنت با سرعت بالا موفق به دریافت تریلر نشده باشند.
من تصمیم گرفتم که عکسهای مکس رو در این تریلر به نمایش بگذارم :
مکس با چهره و لباسی شبیه به مکس دوست داشتنی خودمون :
مکسی که به نظر خیلی پیرتر شده و هنگام راه رفتن کمی خسته و خمیده به نظر میرسه :
مکس شکست خورده و افسرده و دلزده از دنیا که ... :
مکس بدون شرح :
مکس کچل با صحنه ای سینمایی :
و تنها حرکت شیرجه ای مکس به شیوه ماتریکس در این تریلر :
سعی کرده حجم کل عکسها خیلی زیاد نباشه.
راستی به اون مکسی که توی امضام هست توجه کنید. می بینید که اون عکس از روی چهره کاراکتر مکس شماره 2 برداشته شده بود اما الان تغییر کرده. از پر بودن ابروهاش میشه متوجه شد.
ممنون
-
طرح کروات مکس ایرانیه :دی
-
بابا شما ها چفدر بد بین هستید؟
هنوز یه تریلیر بیشتر ندیدید میگید عمرا عین بازی قبلی بشه؟
الان کهخ نمیشه قضاوت کرد
6 ماه مونده تا بیاد
این قدر بد بین نباشید..
-
اینا بد بینی نیست.اینا اعتراض به اینه که چرا گند زدن توش.
مثلا اون مکس اولی اینقدر چاق بود ؟:31::5:
-
یـه مقدار نسبـت بـه زمانـی که مکـس پیـن 2 اومـد ، دیـر نشـده ؟