ممنون از جوابتون یه سوال دیگه
می خواستم بدونم راهی هست واسه اینکه گوشی رو به صورت آفلاین بشه آپدیت کرد؟
یعنی همه فایل ها رو بگیری بعد بریزی رو گوشی.
Printable View
ممنون از جوابتون یه سوال دیگه
می خواستم بدونم راهی هست واسه اینکه گوشی رو به صورت آفلاین بشه آپدیت کرد؟
یعنی همه فایل ها رو بگیری بعد بریزی رو گوشی.
تا جایی که من خبر دارم خیر نمیشهنقل قول:
شما برای آپدیت کردن می تونید مراجعه کنید به موبایل فروشی های معتبر . یا جایی که سرعتشون بالا باشه . من نمیگم با دیال آپ نمیشه ، شدنش میشه اما خطرش بیشتره از سودشه
دوستان یعنی این مشکل مسیج رو نمیشه بدون مستر ریسیت حل کرد؟
من نمی خوام مستر ریسیت کنم چون وقتی اینکارو می کنم تمام مسیج هام از بین میره ولی من لازمشون دارم نمی خوام بپرن. ولی این ارور تو درفت بد جوری ازیتم می کنه.
من که فکر نمیکنم با مستر ریست هم مشکلتون حل بشه بهتره یکم صبر کنیدنقل قول:
به.سلام رضا جان.خدا قوت.تاپیک رو زنده نگه داشتی.
در مورد مشکل sms هم همونطور که رضا و دوستان گفتن باید چندین sms رو به زبان فارسی و انگلیسی در حد 2-3 حرف بنویسید و توی Draft ذخیره کنید.بعد خودش درست میشه.
مخلصیممممم.
سلام حامد جان . خواهش میکنم وظیفه هستش کمک کردن به دوستان :11:نقل قول:
شما همیشه به من لطف داشتید:20: مخلصیم
آقا حامد دستت درد نکنه رفته بود رو مخم خیلی ممنون. درست شد با راهنمایی شما.
آقا رضا با مستر ریسیت هم درست میشه من قبلا اینجوری درستش کرده بودم ولی دیگه نمی خواستم اینکارو بکنم. بازم ممنون
اگه مستر ریست میکردی نمیشد چی؟
صفحه پش فکر میکنم در این رابطه بهتون گفته بودمنقل قول:
- این مشکل به مرور زمان حل میشه شما میتونید برای امتحان چند مسیج الکی save کنید که وارد draft بشند و مسیج هاتون بعد یه مدت کلا خالی کنید هم inbox و هم sent البته این راه پیشنهادیه راه دومشم خودتون بهتر میدونید مستر ریست
آره.قبلا رضا گفته بود.یک بار همین قضیه برای من پیش اومد و با رضا حلش کردیم.
مخلصیم.
سلام
حدود یک هفته ای هست که با اس ام اس فرستادن مشکل دارم.
بعضی موقع ها خیلی راحت می فرسته ولی بعضی موقع ها هم می زنه "ارسال ناموفق" خیلی اذیت می کنه که ارسال بشه. نمی دونم علتش چیه و مشکل ا ز کجا ممکنه باشه. چند بار هم خاموش روشن کردم گوشی را ولی بازم خوب نمی فرسته